Rödspätta i currysmör och rödbeta&sötpotatismos

 
RÖDSPÄTTA, CURRYSMÖR OCH MOS (2 portioner)
 
2 rödspättsfiléer (vilken vit fisk som helst)
14 buketter broccoli
ca 1 dl gröna ärtor
2 morötter
75g smör
curry
1 vitlöksklyfta
1 sötpotatis
3 rödbetor 
0,5-1 dl mjölk
 
1. Sätt ugnen på 200 grader och koka upp vatten i kastrull.
2. Skala och skiva morötterna.
3. Blanda smör och curry efter tycke. Blanda. 
4. Dra av två fyrkanter folie och smöra insidan.
5. Lägg på grönsaker, salta och peppra. Lägg på den tinade fisken och currysmöret. Vik ihop folien till ett paket. 
6. Lägg in i ugnen i ca 35-40 min.
7. Skala och skär mindre kuber av rotfrukterna. Låt koka tills mjuka. Blanda sen ner salt, peppar och mjölk. Kör med stavmixer tills alla stora bitar är borta.
 
Trodde inte jag gillade curry särskilt, men det gör jag nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0