Vitt vin, lax och svamppasta

 
PASTA MED VITVIN OCH LAXSÅS (2 portioner)
 
1 st laxfilé
2 st vitlöksklyftor
2 st mellanstora jordärtskockor
10 st champinjoner
En handfull torkad karl-johansvamp
0,5 dl vitt vin
2 dl grädde
 
1. Lägg karl-johansvampen i vatten så det täcker
2. Skala och skiva lök, jordärtskockorna och champinjonerna. Stek i oljad stekpanna.
3. Häll på vätskan och karl-johan tillsammans med det vita vinet och låt kola några minuter.
4. Häll på grädde.
5. Skär små kuber av laxen.
6. Koka pastan
7. När det är några minute kvar på pastan lägg laxen i såsen. Salta och peppra.
 
Jättegott och enkelt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0