one last shot


Wehey, lunch på UNICO med Martina och ett besök ut på landet, Ulle, jobb på UKK och nu massa timmar senare ska jag slockna i soffan. För imorgon är det dags för nya äventyr.

OCH....

Jag ska ha kårleg i höst, wooooooooop! Har kommit in på en kurs som jag vill läsa nu (Idéhistoriens huvudinjer, nyare tiden). Happyface!

det går bra nu


dragon palace

Idag ska jag möta upp min kära bror som ska bjuda på lunch. Sweet! Sen (om jag hittar en krona att göra det för) ska jag fika med fröken Linde.

every day




ditt liv

Idag har jag försökt packa mitt 19 åriga liv på Herrgårdsvägen i olika lådor. Sen har jag fikat med Fredrik. Sen har.jag försökt packa ännu mer. Det går långsamt. Det positiva med att flytta är att man slänger onödiga saker.

hatar folk som bor på landet.

Så vaknade glad. Sen fick jag reda på att mamma&Ingemar bestämt sig för att flytta ut på landet i helgen redan. Kommer inte somna glad.

kantareller




I fredags slutade jag jobba och åkte på en till lunch hos mormor&morfar. På kvällen dansade jag. Vaknade på lördagen och tog en buss till Evelina och vilade där innan vi åkte förbi mig för lunch. SEN svampplock! Åh... bara fejkkantareller och Karljohans. Men gott ändå. Fick skjuts av E till Martina, chilla med Hanna och sen skjutsade nykörkortade Hanna hem mig.

Sovit 14 timmar och dör lite halvt men nu har mamma tvingat ut min trötta skalle i skogen för blåbär och övningskörning.

Jag trodde aldrig jag ville bli kär igen. Men Chuck Bass: jag älskar dig.


igår ritade jag

... och idag sitter teckningen på väggen. Så fint!

blixtar träffar dig

Sitter på jobbet som är lugnt för inga barn är på avdelningen än. Igår fikade jag en päronmacaron och islatte på Åkanten och idag slutar jag 13.00 och ska då förbi mormor&morfar på en fika.

vuxen



Hoppaaaaaaaas att det går att senanmäla sig till kurser på universitetet nu nu nu och att jag kommer in på någon av dessa. Vore fett. Har dessutom sökt två jobb till idag. Så jävla vuxet och äckligt av mig. Nu väntar jag bara på att Ingemar ska åka med mig till en pizzeria så jag får goffa käk. Helt hungrig!

tisdagstanke

Jag trivs bra på dagis. Blir bara väldigt, väldigt trött.

lite fint






lucky you

Idag har jag jobbat 07.30 - 16.00. Barn är kul när man själv är barnslig. Perfekt! Och vi fick korvstroganoff till lunch vilket också är flott! Efter jobbet (känns kul att säga JOBBET när alla Lundellskabarn började skolan idag) så fikade jag med Evelina och Karoline.

what are words

Solnedgång i Zadar: Kan inte sova för jag råkade somna lite framför tvn förut. Suck. 07.30 börjar jag jobba på Ringmurens förskola. Wow, känns jättekul! Om jag bara kunde sova innan klockan ringer 06.10 imorgonbitti. Godnatt från mobilen.

fire

Önskar att vi inte åkt hem. Så himla bra resa. Men hemma är jag och lunchat med Tilda har jag. Taggar mig själv inför jobb ikväll. KBK!

Zadar, Kroatien


Känns inte jättejobbigt att fly landet i några dagar med bröder och mamma. Kommer faktiskt bli ganska helfett. Hemma lördag natt. Doviđenja. Imati dobro vrijeme dok!

no moment

Rix FM har cirkus 16 låtar som går på repeat. Men nej, det är inte problemet. Problemet är att de mixar hardcore dancebeat techno med säng mys deprimerande sova låtar. Man blir ju helt snurrig i skallen av att lyssna på kanalen!

skrillex


Nu är det dags för en till arbetsintervju. Nize.

fast roligt

Arbetsintervju, ÖB, utgång, övningskörning, famijemiddag, städa. Sånt som har hänt. Sen upptäckte jag nyss att han som hållt i intervjun ringde mig samma dag men jag missade samtalet. Suck. Hoppas han ringer igen. Nu: visningsstädning.

Jimmy äta världen


Bra text med

vaken

Godmorgon! Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen iväg på äventyr. Inte varit uppe så här tidigt på jättelänge. Känns bra, det är ju ljust ute!

the struggling days are gone

Känner mig väldigt glad och har gjort det ett tag nu. Don't know why men det bara är så. Allt löser sig så fint för mig nu och jag har nästan blivit snäll igen. WOHO! Övningskörning är förövrigt jättekul. Fick köra ut på landet (det nya huset) idag. Kändes också helbra. Kanske kommer glädjen från Vincent-låten som pumpas just nu.

yes we both know


Röjjde flurran igår. Aldrig varit så obekväm som 19 åring och kort. Men jag hade kul ändå för min bror är så snäll. Snart kommer mamma och hämtar mig så blir det av att övningsköra och sen kanske jogga lite.


sibetkatt

Ikväll ska jag hänga med Evelina. Eller på Flustret med bror och I. Eller kanske båda. Fun fun fun

10 augusti

 


the moment

HAPPYFACE. Jag är kallad på arbetsintervju på lördag. Hoppas på framgång. Wooop!

sandra dee


De senaste dagarna har bestått av sovsällskap 2 nätter med flickan till höger, sushi och stan med flickan till vänster, övningskörning med flickan som födde mig och ikväll ska vi äta kräftor i lägenheten och sen ut och dansa. Längtar tills kl 20.00 när kräftorna knäcks. Sugen.

upptäck

Har lunchat plättar hos mormor och morfar idag. Himla mysigt. Ikväll skall jag övningsköra, för jag ska fasen ha körkort!

midnattsmonster

Vill sova. Kan inte. Har ingen nattduksbordslampa för glödlampan är slut men är mörkrädd och vågar inte gå ner för att hämta ny. Kan därför inte läsa en bok heller. Tvn är för ljus. Men vill inte in i sovrummet för det är läskigt när det är mörkt. Framför tvn är  det för varmt men vågar inte ha balkongdörren öppen för då kommer psykopater in. Ih. KBT tack.

Lehman


3,5 timmars fika som ett "vi ses" till fröken Lehman som flyr landet på tisdag på obestämd tid. Modigt, fint, fantastiskt, galet, bra bra bra och bra! Men obestämd tid är inte förevigt. Tjing så länge vän!

bil, bil, bil

övningsköra

sönder


Igår var bra! Massa kräftor. Både middag och nattmat, mm me love kräftor. Kebabpizza till frukost och McD till lunch. Fet. Nu: Big Daddy och godisremmar, pussyhej.

roadtrip till Arboga!


tonight's gonna be a good night

I eftermiddag åker ett antal människor ut på Lukas land för kräftskiva. Jag älskar ju kräftor. Hörs imorgon!

the future is bright








MYCKET BRA kväll.

första augusti / fin paj


Ikväll ska folk hit och äta kräftor. Sen ska folk ut och dansa. Kommer bli bra.

muy intelligente

------- fast alltså nej. Glömde pin-koden. Helt deprimerad och helt utan phone tills Halebops support mailar mig. Vad är förövrigt grejen med att lösningen på alla deras problem är att skicka ett sms? Hur tror de att någon som inte ens kan komma in på sin telefon ska kunna ta emot det? Idioter.

Har i alla fall varit ute och sprungit och ätit fisk idag. Nu väntar jag på att Evelina ska hämta mig eftersom jag inte kan åka buss. Ingen mobil. Inget busskort och 1 krona på kontot. De tar inte kontanter. Bra kväll.

vincent


En sån där glad låt som man blir glad av. En sån där som jag tycker om. Glad bara. Värd text också.

just stop for a minute and smile

BRA DAG! Lyssnaängen med Tilda och Martina för att sen åka hem till mig och laga chili con carne och baka en rabarber/hallonpaj. Sedan ner på stan för att fika och prata med Lisa och sen gå hem till hennes nya lägenhet för att äta sushi och skriva anställningsansökan till ett jobb jag sjukt gärna vill ha. SJUKT gärna. Är hemma i mormor och morfars lägenhet nu, ensam, för den är min tills någon gång i augusti. Lovely. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv och äta stela popcorn.

RSS 2.0