what ever you like

Jag förstår vad ni tänker om denna bild. Men alltså, det har ändå hänt. Jag var inte ens arg?
I fredags fikades det på stan med baby Noel, mamma Julia&co. Sen vankades kräftskiva hemma hos Karoline innan utgång. Har varit jätteförkyld så det var väl en halvbra idé. Men stått på benen hela helgen. Så vida jag inte dör idag så klarar vi oss. Yay.
Är halvsugen på att jobba idag för jag vill bara ligga inne och kolla på Homeland eller någon töntig julfilm istället för att sitta och nysa och snora på kunder. Av någon anledning uppskattas inte det. Fattar inte varför. Nu blir det kaffe. Då vet ni.

dagar som gått

Fikat, kusinkväll, Birger, jobbat på ett bröllop, plockat svamp, varit på IKEA, jobbat, blivit sjuk. Här är vi nu.

Servitriserna


äntligen tillbaka

Igår, för första gången på alldelens för länge. Kanske minst 1 år och 8 månader. Så var alla vi 6 hemma samtidigt och umgicks tillsammans. Vi grillade och drack vin på vår uteplats och det var så rätt. Som jag har saknat dessa tjejer. Jättejätteglad faktiskt.
 
Så inatt sov Ellinor över och idag har vi ätit frukost och kollat på jobb i Norge. Det SKA bli av. Så är det bara.Snart kommer Evelina hit och dricker kaffe innan vi kilar till jobbet. Adjö!

viking

I lördags efter jag vaknat från legendary Maggio-night så tog Nicholas och jag tåget till Skåne för att möta upp dem andra och gå på min moster Stina-Minas 50års- och vikingafest. Chris och Stina-Mina var lätt bäst, men mammas och mitt hemmasydda en klar tvåa.
 

We are not servants to our emotions. We can control them, suppress them, stomp them out like bugs


Veronica Maggio

Botaniska trädgården, en fredag i augusti, Veronica Maggio och massor av Uppsala-bor. Det var magiskt. Vi började kvällen med att dricka vin i Slottsbacken innan vi gick in på området för att se Maggio spela. Hon är fantastisk. Hennes musik är fantastisk. Hela kvällen var fantastisk. Så bra grej.

När jag springer om er

Fin bild va? Rivig tisdag. Men ikväll ska vi och Julia på Timbuktu och Maggio i Botaniska. Så fruktansvärt genialiska på scen att det nästan spritter i kroppen av längtan. Xoxo

RSS 2.0