andas

 
Hej folk!
I lördags var Zaid och jag på vad som kunde ha varit världens bästa dejt, om det hade varit en dejt. Vi åt först middag på en uteservering innan vi gick upp mot slottsgården för att se Kent från 2 solstolar under Gunillaklockan. Så avslutades kvällen med fyrverkerier och lite gårdshäng. Otroligt bra!
 
Resten av alla dagar har jag jobbat/ska jobba, men idag blir det ett spännande äventyr.

tas ut ikväll

Foto: Evelina
 
Typ det bästa bakishänget igår, typ... någonsin. Vi sov hos Martina och åt brunch. När Martina gått till jobbet hängde vi kvar och lagade lyxmiddag och mös framför Batman begins. Nu åker jag till Dalarna några dagar. Tja.

learn how to cry how to go insane

Ikväll har jag hängt med Martina, hennes stadsbalkong, te och vindruvor. Har fått en nyckel till hennes lägenhet. Yay! En temporär roomie över dagarna. Godnatt!

dance and sweeping


nu räcker det

Tror att jag är trött på att sitta instängd. Så idag är jag och mamma på Gränby och ikväll ska det grillas hos Ellinor. We are not servants to out emotions. We can control them, supress them. Stomp them out like bugs.

guess what

Insåg nu att det har gått snart 3 dygn utan att jag har pratat med någon. De enda ord som har yttrats är "aa, ja, mm, nej, fin, gott" på TRE dygn. Mitt mentala tillstånd har minskats från bra till inte alls. Har valt att ha onsdag som "ta tag i ditt liv jävla nolla"-dag.
 
I alla fall så förra onsdagen var vi på Gröna Lund. Sen gick vi ut. Och i fredags åkte jag Ålandsfärjan för att fira Ninos 25års dag med hans favoritpersoner. Syskon, flickvän och bästa vän.

Ålandsfärjan för björkisar

äckelidiot

Frågan är vart alla killar med själ finns. Fullt möljigt att det kan ha gått över ett år sedan jag ens pratade med någon med annat än sågspån i hjärtsäcken. Så jävla ovärt.

i'm vunerable, i am not a robot


the best way to avoid an answer is to never ask the question

 

SKÅNE

Helgen spenderade jag i Skåne med min släkt för att fira min mosters man som fyllde 50 i deras lada och med bondgårdstema. Det var extremt fint. På söndagen fyllde min älskade mormor 80 så vi åt finlunch ute vid Hovshallar och avslutade kvällen med grillfest och EM-final.

i tu

Tycker det är så jobbigt att ha känslan av att något slitit bort en del av en utan att man kan göra något åt det och utan att man velat hamna där. Det är sånt slöseri med tid att syssla med lim, tejp och gummisnoddar om ni förstår vad jag menar. Kanske bara är värdare att fortsätta äta chips framför tvn, ha efterfester någon annanstans tills natt blir morgon och bowla med sina kompisar. Hejja hjärtat. Kämpa.

RSS 2.0