En sån helg

Tokmysig helg! I fredags somnade vi på soffan tidigare än vad vi kanske borde ha gjort. Men ey, man lever bara en gång eller hur?

Sen i lördags gjorde medlemmarna i ägandet av min lägenhet kanske bästa grejen. Först fick Axel och jag hjälp av Ingemar att sätta upp vår gardinstång. Vi kommer förevigt ha dilemmat att vi har gipsväggar och därför måste borra varenda grej vi vill sätta upp. Suck. Tur är väl då att Ingemar har en borr och kunskap. Det blev så fint! Efter det satte vi igång med att bygga kök. OBS! Missförstå inte detta som att jag kan bygga kök, absolut inte. Ingemar hade hjälpt oss med mått, så vi och mamma åkte till IKEA för att faktiskt bygga kök i en dator. Det kommer bli diskmaskin (best thing ever), ett kylskåp som inte bara rymmer våra saker men även är kalla?! Och en induktionshäll som inte gör att vår mat typ exploderar av värme eller liknande. Det kommer att bli betydligt rymligare, stilrent och fräschare. Lovar för- och efterbilder.

Efter det var vi helt slut och hade gett upp hoppet om en kul kväll. Men no. Vi gick på dejt på kvällen och tog en supersen middag och drink på Koh Phangan. 

 

 

I söndags var det vår standard grej med att storhandla inför veckan. Alltså om ni inte redan gör det, GÖR DET. Så värt. Så tidssparande. Så bra.

På eftermiddagen åkte jag ut till mamma och plockade svamp. Så kul för nu har äntligen höstkantareller också kommit. Var lyrisk! Det är den bästa svampen! Hittade flera kilo av sommar-, höstkantareller och taggsvamp. All in ”fylla frysen”.

 


RSS 2.0