don't know what I came for

När gud skapade människan i sin avbild verkar han lagt förvånandsvärt mycket tid på svin och idioter. Det säger så mycket om män.

you don't know you are

Hälften av nyår har löst sig. Kayeeey! Livet är bra på det sättet. Livet liksom levererar alltid. Det löser sig alltid. Life I still love you. Ska ner på stan nu och försöka hitta något oruttet att ha på mig. Och sen ska jag jobba i mitt älskade Sunnersta. Åh vad jag saknar Sunnersta... Tur att man har en gnutta anledning kvar att åka dit. Toodles.

P.S. Tror även jag ska köpa sushi att ta med till jobbet. Är förbaskat hungrig efter att bara ätit ett halv baconpaket, lite godis och en macka sen kl 10 igår. Mammas svar när jag säger "jag tror det är något fel på mig, jag äter inte, för jag pallar lksom inte". "Det är kanske anorexia". HAHAHA MAMMA NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I still love food. Knäpp kvinna.

then i saw you


leopardbebis

Jag la upp en liten budget igår. Sen åkte jag till stan och shoppade. Det var spännande. Köpte ett par balla shoes, en skjorta och tre andra tröjor. Men det mest amazing var min leopardbebis ring! Åh så söt. Finns ju nästan inget bättre än leopardbebisar. Sen åkte jag hem och mörkade håret lite mer. Sen fick jag sällskap. Vi såg på film och åt gott. Idag fick vi kaffe. Nu är jag själv på landet. Det är kul. Kan inte ta mig någonstans. Varken dit eller hem. TJO fakking HO! Hoppas på sällskap ikväll också. Är ändå en rätt glad person just nu. Mmm *smiley*

classic 2008


me being happy


turkey

Finis jul! Annorlunda från tidigare, lite sorgset utan morfar, men fina paket, bra stämning, nya traditioner och ba bra liksom! Ikväll kör vi amerikansk julmiddag och sen utgång. Tjolahopp, kommer vara äckligt mycket folk ute. Ser inte framemot att trängas på en yta av en halv kvadratmeter. Men vi kör bara kör.

landet

Jag har flyttat ut på landet nu. Hallelujah. Ingen aning om vad busshållplatsen heter, bara att man åker 804. Kult.

we are young, we are free


det där om mjälten tar jag tillbaka.

.

jag tror du söker efter mer än du ser

Idag har bestått av körskola, leta begravningsklänning och att hela familjen roadtripade till Stockholm för en julkonsert i Berwaldshallen. Mycket fint. Allt avslutades i huset på landet med löjrom, lax och fruktsallad. Mummmaaa

för första gången på alldelens för länge



mine for the taking

…now I remembered that the real world was wide, and that a varied field of hopes and fears, of sensations and excitements, awaited those who had courage to go forth into its expanse, to seek real knowledge of life amidst its perils.
– ur Jane Eyre av Charlotte Brontë

i will always be your soldier


enda in till mjälten


lördag

Ändå bra kväll igår. Eller bra dag. Allt med igår var bra. Nästan.

1. Kristering (eller hur!) av pepparkakshus hos Lisa och 5 köttbullar.
2. Lussebull och pepparkaksbak hos Martina.
3. Lagade middag och kollade på Breakfast at Tiffany's hos min mormor.
4. Gick till Nicklas för att möta Tilda och Ellinor. Sjukt ovälkommen så jag gick.
5. Hem till Felix för att dricka lite vin och sen
6. Gå ut.
7. En shot för mycket ledde till Gyros och chilla i Diöshallen på Luciacupen.
8. Vi var fanclub men jag la mig för att sova i ett övergivet mål.
9. Blir väckt oc börjar promenera mot stan för att ta morgonbussen. GIVETVIS GÅR INTE SUNNERSTABUSSARNA så tidigt. Så
10. Ellinor åker hem och jag
11. Trillar in hos min mormor 05.30 och sover på hennes soffa.

Bra kväll helt enkelt.

från 100 till 0

.

vila i frid



Det ofattbara har skett. Natten till idag gick min älskade fina underbara morfar bort efter en längre tids sjukdom och dåligt hjärta. Han slutade andas i min mosters armar och lämnar nu mormor ensam. Det går inte att förklara hur mycket sorg som har varit hela dagen. Hela kroppen och hjärnan är matt. Jorden ler upp mot dig.

Pepparkakskunskaper. Say no more.


Ändå mysigt med mitt, Gustaf, Ellinor och Evelinas halvOKÅA pepparkakshus och ännu bättre lyckade pepparkakor. Om det bara slutade blåsa massvis så jag slapp obehagliga ljud och kunde sova.

give a little love

När hade snön tänkt göra Sverige sällskap i en gemytlig harmoni? Med 3 veckor och 3 dagar kvar till julafton känns det läge helt enkelt. Det känns inte lika spännande att öppna min julkalender, eller ens kolla på årets julkalender när det inte finns pudrande vitt utanför fönstret. Hur som haver skall vi göra pepparkakshus och kanske lussebullar idag. Smaskens.

RSS 2.0