alejandro

Igår var asfett. Ont i nacken av allt huvudslängande, men fasen vad nice det var! Idag är jag helt slut efter för lite sömn och införskaffande av allt till festivaldagen på skolan imorgon. Untz! Ikväll har evelina skiva med tema maskeradbal, så det är bara att tagga om min trötta skalle och ha kul! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP.

jag kommer precis från...

inviger skivperioden med pizza på pinocchio med julia, för möte och vin I park och att jag precis kommer från... friskis&svettis. Vilket är roligt för att jag faktiskt precis jobbat där.

the wombats


Bättre uppdatering. Fint lov, glad bebis (som jag då!) Mer kramar åt folket, hej.

turning marble

Världens bästaste väder. Glider runt och steker i shorts och asfet solbränna. Helt sjukt. Kör ba, kör! Okej, stekskämt å sido. Seriöst riktigt fint.

35 days


going to need

Idag har varit världens tråkigaste dag. Många dagar är tråkiga men denna var verkligen heltrist. Den har mest bestått av att jag suttit på soffan och deppat utan anledning. Trött också, ni vet som man blir när man sovit för mycket. Men om ett tag ska jag jobba, sen grilla, sen ut. Det kan nog bli bra. Det kommer bli bra, såklart!

she want's to erase me


Bättre servitris Plock hade.

polkadots fill my eyes.


tell me what you did

Min fina mormor och jag besökte staden idag för att leta tyg och mönster till min studentklänning. Fatta... 42 dagar kvar och STUDENT?! what? I alla fall minitjaffsade vi om att hon inte tyckte jag skulle gå naken i mina halvklänningar och jag ville inte se ut som en nunna i hennes väldigt konservativa... Tillslut hittade vi en modell som båda jublade över och fiiifan vad fin jag kommer vara (klänningen kommer vara). I die.


beautiful nightmare

Och kvällen spenderades i Economicum med diverse trevliga människor. Inatt ska jag somna tidigt så morgondagen och solen blir längre. FETT.

they don't care at all


you know i'd do anything for you



Efter att ha solat, stor städat mitt rum och skrubbat golvet i det så tog jag mig ner på stan för en fin bryggsittning innehållandes cola, pizza och sushi (borde ätit pizza, inte sushi). Älskar solen och värmen för den gör mig så glad glad glad glad glaaaaad!


less amazing


Skötte mig dåligt igår. Tråkigt att sitta hemma tänkte jag och drog iväg till Gränby för att titta på när de andra drack 3,5or. Senare rörde vi oss ner till Magnussons där jag helt trött och avdankad avnjöt en alkoholfri drink med passionsfruktsmak, köpte godis och fick sedan skjuts hem av snälla David. Idag vilar jag.


i want it more than you

Han må vara omåttligt snygg vid tillfällen, men jösses vad oskön Eric Saade är. Hans låtskrivare kan ju inte känna sig nöjda med resultaten. Han försöker lite för mycket, och liksom pressar varje ord (i denna video). Och jag som var nästan dökär i karln förra melodifestivalen typ kissar på honom nu! Dåligt killval helt enkelt (som om det hade funnits hopp om en träff... sorglig tjej).

i still

Så vi kan direkt konstatera att filmer alltid är sämre än böckerna. Trots att Nicholas Sparks är ett romantiskt geni vad gäller böcker så lyckas hans producenter inte förmedla denna känsla på film. The Last Song var alltså en smärre besvikelse. Dagen som innefattade utdelning av flyers och sen äta Sushi med Filip levererade. Dåligt imunförsvar gjorde detsamma. Här ligger jag sjuk, utmattad, ont i halsen och snorig. Fan ta hoppet om att man kunde klä sig mindre när man inte kunde det.

billig kvalité

Har jobba sen 11.30 idag. Är helt slut, tror jag är sjuk, dör lite halvt. Men här cashar man in. Nu väntar jag på att David ska komma och hämta mig så vi kan kolla på "The Last Song". Fun fact # 27: Filmen är inspelad där min pappa bor och boken är asfett bra!

we will never walk the line

Gjorde det bästa av situationen och sitter ute på altanen med musik, kaffe och ägg. Mmm sol.

kunskap

Dålig upptäckt: Jag är trött (ovanligt..) MEN hade kunnat sova en timme längre. Är färdig att åka in, men ska inte dra förren 10.50. Suck. FML.

Och den här bilden tycker jag är jättefjantig. Ballongerna = sweet. Texten = ? Jag har svårt att tro att man kan älska någon man inte har träffat. Och ännu mindre att man sen gör en bild om det!

my heart

För bajsigt trött för att andas. Dagen har bestått av:

1. Vaknar helt utmattad för natten, liksom alla andra nätter, bestått av att jag inte kan sova för jag drömmer mardrömmar konstant. Vaknar rädd och svettig trots öppet fönster och att jag egentligen fryser.
2. SkrapanUpgrade kirrar asfet festivaldagsplanering till 29 april.
3. Promenerar ner på stan med Daniel och Viktor för en glass vid ån med sällskap av nice tjejer.
4. Friskisjobb.
5. Öl med nicea tjejer och Viktor.
6. Evelina erbjuder mig jobb fredag och lördag. Med ett konto på -68 är alla pengar välkomna.

Nu: Sova. Sweet. Najs. Helfett.

nice guy

Och ja. Jag inser ironin i mitt "projekt fitness" som iprincip startar med asmycket friterat, socker, fett och ni vet. Men har aldrig påstått att mina projekt brukar funka. Snarare tvärtom. Pinsamt

en bättre onsdag


Foto: Evelina

En helnice onsdag bara. Timmar på DP med Evelina, Anna och Julia. Kaffe på 018 med Evelina. Jobb på Friskis. Koh Pang Yang med familjen och hopp om en bättre framtid. Bättre information, en bättre onsdag helt enkelt.

twenty one guns

NU: Dragon Palace med Anna och buffé, helnice
SEN: Fika
EFTER DET: Friskis & Jobb
ÄNNU SENARE: Pizza och familjeråd med ja, familjen

little star

Idag har jag pysslat fram en ny liten tavla. Kollage är min grej, jag menar jag är så jävla grym, helt stört. Ingen är bättre än mig. Inte ens alla chefer i världen tillsammans. Om de nu hade kunnat och velat pyssla. Peace out.

en krona


Fan vad söt jag var 18 februari. Skulle lätt ligga med mig själv.

act like


Ungefär lika cool som denna bmxare var jag när jag tog min cykel på en testtur. It was nice.


kukunge

Eftersom att mitt liv är väldigt indelat i "projekt" som mina vänner så fint kallar det så har jag valt att starta ett nytt. Detta "projekt" blir i alla fall nyttigt för mig eftersom ja, de flesta går i stöpet så att säga. Det kommande projektet vill jag kalla för "Project fitness". Sjukt va? Men ja, kroppen och själen mår sådär och nu jävlar. Solen är här, värmen är pågång, livet startar snart.
Inledde projektet med promenad till stan, gym och promenad hem. Funderar på att cykla till skolan imorgon. Spåra.
Så fuck off alla äckliga människor, fuck off min svarta insida och fuck off allt onyttigt som jag trycker i mig. Toodles.

godmorgon


ich liebe



Bilder: David
Tackar Anna för gårdagens styrning. Tzatziki, vin hos Evelina och sen Salu. En sämre bussresa och söndag, men lörDAGen var ju bra. Mwah, sova... nu.. snart.

what you gotta do now


Igår spenderade jag kvällen med jobb, "Never let me go" på bio med Lisa och en öl på William's. Nu ska jag springa till jobbet och seeeeeeeeeeeen Tzatziki med massor för att fira Anna och sen Salu. Peace.

S&M

Idag kommer mäklaren på besök för att värdera vårt hus. Ett steg närmare att flytta ut på bajslandet. Det finns ju onekligen inget positivt med att bo där för någon som jag. Vad hände med urbaniseringen? Vad hände med att min familj totalt går emot alla sociala lagar om att bege sig mot stan och inte bli bönder? Har lite ont i hjärtat inför denna avskyvärda flytt. Mwah.

i'm tired of all your friends

Positivt: Solen & den relativt najsa värmen
Negativt: Blåsfan som tar bort allt det positiva

MEN inte för att deppa ihop, tro inte att jag inte njuter.

this is our motto


Köpte ny fräsig skjorta igår. Rea, helt ok nice! Nu ska jag iväg på en lektion om skolan förr. KUL! HEJ

heaven's on fire, aah ah


Skapligt asfett! Efter fikan på 018 med Pewelina så taggar vi om till P&L 2011, woooooooooooop!


pablo escobar

Hoppar i säng och kollar klart på Pablo Escobars djurpark och flodhästar! Kolla här då

we are scientists


1. Rumsrent och rummet är rent.
2. Målade klart min tavla som jag hittade begravd i garderoben.
3. Tänk så mycket man kan få gjort när 5an hackar.

and hurt you

RAID I RuMmEt! Nu bLiR det FINT igEn.

amelie från montmartre


Fin fin fin fin fin film. Vill se NU

världens mest genomtänkta låt


curry ekorre

Skapligt trött efter för få timmars sömn och brända popcorn. Tackar Karro och Camilla för en bra jäkla mysig kväll ändå!

skjortan


Styr en bättre söndag: packar ner två påsar popcorn och beger mig mot Karoline i Gränby för tjejmys.

hello, goodbye

Är så galet astaggad på att flytta hemifrån. Finns nog inget jag vill hellre nu än att bo... inte hemma. Inget fel på slapp livet, men tänk så nice att bara kunna komma och gå som man vill, äta när och vad man vill, ta dit vem man vill, eget badrum och kök med allt som är städat precis hur och när man vill att det är så, ingen som tar ens mat, bra shampoo och balsam, en riktigt jäkla tjejig lägenhet där man inte måste bråka om vem som ska få kolla på den bra tvn. Alltså FIFAN! Har nog aldrig velat något mer i hela mitt liv.

fuck you


Inväntar 25 maj så Hanna kan få sin present av mig, Sara och Tilda. Kommer bli en bättre dag. Igår var maten god hos Hanna, så jag tackar grillmasters. Tidigare hemgång för mig, halvnykter och arg. Men jag är glad för alla andras skull som verkade ha det fett på Tequila, woop för dem!

GRATTIS FISEN 19 ÅR!


come on

Har spenderat veckan som om det vore helg, därför känns det som måndag idag. Jag som hatar måndagar! Kefft

I may be bad, but I'm perfectly good at it

 .

converse


Populära skor. Vår generations trygghet...

RSS 2.0