Nusse

 

Världens sämsta dag.

Hallå.
Igår var en av de märkligaste och kanske värsta dagarna i mitt liv.
Men kan börja med tisdags när pappa jobbade och jag och farmor spenderade två timmar i en nagelsalong för att få oss en manikyr och pedikyr. Första pedikyren i mitt liv. Tänk vad fin man kan blI om fossingarna. Sen i onsdags var jag och pappa på shoppingrunda. Hann bara med Forever21 och Victoria's secret. Men fick med mig massor av fint hem! 
Och sen igår. Herregud. Följde med pappa till jobbet. Han jobbar på ett sjukhus och dit skulle det komma en grupp människor för att få en rundtur på blodbanken. Jag fick vara ljudtjejen åt kvinnan som filmade. Mitt i ett deprimerande tal om en mamma som födde ett barn som hade akutfel på blodet och fick skickas runt i USA så sökte jag uppmärksamhet och ba varför inte svimma?! De ringde 911, men jag hann vakna i tid för att säga NEJ! Så jag slapp tack och lov. Fick sen feber och mådde så fruktansvärt dålig. På kvällen kunde jag inte äta. Vilket knappt gått på 2-3 dagar för jag haft sånna smärtor i kroppen. Tillslut blev det så mycket att jag nästan ville skrika och sen började jag gråta så vi ringde massor av läkare. Fyra timmar senare var vi klara på närakuten, fick två mediciner och en steroidspruta. Kom hem vid midnatt men har äntligen fått lite sömn. Helt vidrigt. Ville verkligen hem och ha mamma där ett tag men pappa och farmor skötte det fint och läkarna var riktigt bra och det gick ändå rätt fort och så. Ska nog vara helt lagad i tid tills jag ska åka hem. Medicinen gör mig trött så jag hoppas bara på att orka göra något resterande dagarna. Har massor jag vill få gjort!!!! Jävla bajs kände jag bara. Ni vet... När allt suger. Så idag vilar vi. Tv och film och få i mig mat igen. Sen är det back to Amanda 100%! 
 
Kram. Hörs när det finns kul saker att säga.

but you're a potatoe

Tjabbzor.
Igår gick vi en sån där mil på stranden igen. Det känns kortare och kortare för varje gång man gör det. Men nu har min rygg typ gått sönder på grund av det så jag ska vila ett tag. Sen var det ju morsdag så vi middagslyxade med grillad lax och majs och godsaker. Sen åt vi glass hos farmor och kollade på solnedgången. Det är nästan orättvist vad fint det är här hörrni. Varför bor inte jag såhär?
 
Och idag besökte vi fyren här på ön och muséerna runt om. Himla bra utsikt över Tybee.


Sen hoppade vi i kajakerna och paddlade runt i Atlanten. Finns små hajar här. De är så söta där de simmar längs kanten och man ser fenorna och tänker i en kort sekund att man kommer att bli uppäten och dö. Nä, skoja. De är kanske 1-1,5 meter långa och skulle som mest kunna äta en tå om jag tryckte in den i hajens mun.

 
Nu måste jag hänga med pappa. Vi ska grilla en fet, blodig stek idag och jag är nästan överexcalterad. Xoxo, yours truly.

roadtrip

Tjabba!
I torsdags var vi med gammelfarfar Jim. Tog en timmes biltur till South Carolina för att käka BBQ på en av hans favoritrestauranger. På vägen upp körde vi igenom ett naturreservat och kollade på alligatorer, fåglar och sköldpaddor. Himla fint!

 
Sen dess har vi varit några timmar på stranden, gått milspromenader, ätit middag, jag har klippt mig osv osv. Love and fred.

Hej från oss!

 

Is this a joke

Igår var pappa ju på jobbet så jag och farmor hängde lite. Gick en 40 minuters promenad längst stranden på morgonen innan hon hämtade mig vid 11. Medan hon klippte sig läste jag i min bok. Kul. Men det blev bättre. Hälsade på hennes syster Betty som hamnat på sjukhus. Älskar ju sjukhus och att hänga där! Sen åkte vi till en restaurang och åt sallad. Vidare till Target där jag hittade två ryggsäckar. Världens kanske finaste ryggsäckar! Var tvungna att sticka hem för pappa skulle komma hem. Så åt vi på AJ's som är en restaurang granne med farmor (den på bilden). Det blev friterade räkor. Jäkla mumma är vad det är! 
Återkommer om idag när jag inte gör detta från telefunken. Love.

Ur: Spelet

Vi har en föreställning om att kärlek ska vara för evigt. Men kärleken är inte sådan. Kärlek är fritt flödande kraft som kommer och går när den behagar. Ibland stannar den livet ut. Andra gånger stannar den en sekund, en dag, en månad eller ett år. Så man ska inte vara rädd för kärleken bara därför att den gör en sårbar, men inte heller bli förvånad när den ger sig av. Man ska vara glad för att man fick tillfälle att uppleva den. - Neil Strauss

I'd rather be on Tybee

Trevlig tisdag med pappsen. Vi vaknade, åt frukost och sen bestämde vi oss för att hitta ett par air max att prova innan jag beställde dem på nätet. Så vi gled förbi hans jobb och hälsade på kollegorna, sen tog vi oss en titt i the mall. Råkade komma hem med två par skor och lite kläder från Forever21. Tog liksom ett hörn bara för att jag älskar den affären och kan ju inte spendera hela dagen där inne när det inte ens var vår shoppingdag!
 
Sen tog vi en mils promenad på stranden i hettan. Åh. Vad. Varmt. Men ljuvligt. Kolla bara.
 
På kvällen hängde vi lite hos farmor och sen sen sen världens bästa grej! Pappa gjorde sin köttfärssås. Som jag har längtat efter den! Ni fattar inte. Den är så god att all glass i världen kan slänga sig i väggen, till och med på en solig sommardag.
Idag jobbar han så jag och farmor ska spendera dagen ihop. Kram på er.

fiskarN^

HEJ NI!
Igår hade pappa och jag en fiskardag. Vi hängde på farmors baksida och fångade oss lite middag. Gud.Så.Mysigt. När vi var klara för dagen och jag lyckats med att halvbränna mina axlar så gick vi hem och grillade den. Känns orättvist att kunna göra så. Men å andra sidan glider folk ut i skogen och skjuter sig en älg till middag så varför inte fiska upp den ur havet helt ledigt så där i maj?

This is how I like my coffee

Hejhej! 
Jag är framme i USA. Jippie! Var på vift i 24 timmar. Vill ni veta varför? Eh jo, för det första hade jag två mellanlandningar. En i Newark och en i Washington. Men här startar mitt hat mot Washington. Skyller fullständigt på denna äckliga flygplats att jag missade mitt flyg till Savannah och fick ytterligare 5 timmars väntetid och därmed inte var hos pappa förren 23.30 americano time. 24 timmar efter jag vaknat i Sverige. Helt dödstrött men superglad att vara med glada pappa! 
Klassisk flygplatsmat. 
 
Igår var vi ute på promenad. Men kolla stranden då?

Sen handlade vi på Walmart och Kroger. Behövde shorts, glömde tydligen alla fina hemma. Sad. Blev bara mysisar och ett par flip-flops. Men kolla alla påsar. Så här får man grejerna packade här för er som inte sett det. Miljöbovar! 

Sen gick vi hem till farmor och hängde ett tag innan vi alla gick tillbaka till oss och grillade revbensspjäll. Nom nom. Somnade som en bebis kl 21. Och idag vaknade jag 12 timmar senare. Idag ska vi fiska eller hänga på stranden. #winning. 

crazy something normal

Jag skyller bloggens undergång på att jag nuförtiden har ganska mycket liv. Överdriver. Men ja, är inte hemma lika mycket som när jag bodde på landet. Trivs jäkligt bra med det också. Massa kul saker har hänt. Bland annat detta:
 
Hängt med Julia som väntar, vad vi alla vill och vet att han kommer bli döpt till, Kevin.



Testade på Flustret en kväll (Klubb 19). Ja, ni hörde rätt och ja, vi avslutade på Birger.
 
Så firade jag ju påsk i Skåne med släkten. Yay fun. Yay havet!
 
Kanske en av det BÄSTASTEBÄSTA grejerna. Evelina min älskade fina kom hem från Asien!
 
Och så har vi firat Valborg. Frukost hos Karro, 7 minuter i Hum C och resten av tiden i en Luthagen-lägenhet. Dåligt beslut att ha ballerina när snön föll. Men oh well, YOLO.
 
 
Och till en annan extremt kul monsterbra grej. Jag glider till Staterna imorgonbitti. Jag och pappsen i 19 dagar. Längtar jättemycket. Åh pappi. Okej, har packat klart men behöver ju skönhetssömn. Har man inte setts på två år vill man ju fortfarande att ens pappa ska älska en bara för ens utsida. Det är väl så relationer funkar... eller? Ja, you may envy me. Toodles!
 

RSS 2.0