då sågs vi i fredags

Eftee jobbet igår åkte jag till Evelina och sen åkte vi till och åt popcorn i Fålhagen! Kom inte hem förren efter 4, spiknykter. Var så sjukt trött imorse och hela dagen att hälften vore nog. Men fick Evelinas spritköp, solning och jobb avklarat ändå. Bra helg! Godnatt

Det där med rea

Så... igår försökte jag mig på rean och insåg att de inte var min grej. Sympatihandlade en t-shirt för något från rean måste man ju ha med sig hem. Även om prylarna inte är särskillt prisvärda. Hittade också en jacka, ett linne och en tröja med sitt riktiga pris. Sen var jag så matt så jag åkte hem och sov. Otacksam shoppare! Idag vankas jobb.

xoxo


julafton!

Efter julaftonsjobb fick jag äntligen åka hem till Kalles och släktens jul! Vi har firat tre dagar i sträck. Släkten <3

de sju vännerna utan jerry

Förutom amerikansk familjemiddag på juldagen sprutade vi 7 rödvin i taket och gungade till Labyrint på V-dala. Åh så fint!

webcam

Idag har den sista julklappen blivit köpt och jag har färgat håret två gånger! Första gången räckte inte färgen så det blev fläckigt... och andra gången så bytte jag färg. Nu är det någon bladning mellan "sweet apple" och "flaming copper". Sweetness!

5åring <3


när ljuset vänder


Igår firade familj och familjevänner det årliga eventet "ljusfesten". Ljuset vänder den 21 december och dagarna blir ljusare. Givetvis måste det firas! Det blev middag och så fick vi skicka upp våra önskningar för nästa år med en thailändsk lykta.

Lisa

Idag får jag äta lunch med fru Backemar! Lyllos!

idag firar jag 365 dagar på landet!

 

Saker jag gillar

  • Doften av en nytänd tändsticka
  • Hur vaccumet släpper när ett kaffepaket öppnas för första gången
  • Värmen och doften som slår emot en när man går ut ur flygplatsen i USA
  • Att vakna dagen efter dagen efter och känna sig som en riktig människa igen
  • När man drömmer att man är kär i någon som är helt okej att drömma om och så vaknar man helt sprallig och glad!
  • När det surrar i öronen för att man varit på en alldelens för högljudd konsert så man blivit helt trött
  • Gåshud när en människa sjunger bra
  • Doppa tårna i sjövattnet och det inte är iskallt
  • När man kan sjunga med i en låt som är jättejättesnabb
  • Att halka på isen men återfå balansen precis innan man faller hårt ner i marken
  • Karmapåfyllning i form av att hjälpa en tant över en hal fläck, stoppa en buss så en springande hinner med eller cykla efter någon som tappat sin vante
  • Fila ner en nagel som gått sönder
  • Dricka varmchoklad 2 på natten för någon för ett sånt intressant samtal att man inte kan sluta prata
  • Att måla på slipat trä

that's so funny

 

pepparkakor


kids on the run

Bilder: De med skärpa är från Michelle.
 
Igår var det 9 timmars arbete på schemat. Det som drev mig var kännedomen om att jag skulle få knäcka min första öl 21.30. Så tiden bara flög! Julia bor numera mittemot systembolaget på stan. TRIST. Nä. Så vi var där innan vi lyssnade på Kids on the run som spelade på V-Dala. Chocken när man beställer öl och bara måste betala 26kr. Livet. Synd att man inte har kårleg! Sen drog vi förbi Birger och My Gyros. Kebab i mitt hjärta. Idag är jag trött och har ej bestämt mig för om jag ska orka tvätta håret innan jobbet eller ej!

rulla

Godmorgon! Idag ska min styvbrors flickvän som är utbildad massör massera bort skadorna i min kropp. Livet! Sen ska syskon och kusin baka pepparkakor hos mormor. Bra onsdag!

spirometer

Idag har jag varit på vårdcentralen för att testa nötallergi. TÄNKTE att det skulle vara ett pricktest så man får reda på en gång, men tydligen är det en utdöende metod så det blev blodprov. Inte nog med att jag hatar blodprov/sprutor men också att jag får vänta drygt en vecka på resultat. Och jag som skulle fira med en Snickers och allt! Ska också göra ett spirometertest för att se om jag har någon astma och en lungröntgen ifall något ligger fel. Men det sitter säkert bara i skallen. På köpet fick jag en söt läkarkandidat. Blev så svettig när han tog av mig tröjan att jag trodde jag skulle svimma. Och fick inte fram symptomen rätt heller. Dumma kandidater. När bilen ändå var på vift så köpte jag julklappar. Nästan klar nu. Var liksom in the zone. Godnatt!

gorilla

Hatar att jag är på jobbet och mår för taskigt alltså. Kan inte få i mig mat men är hungrig. Vill spy och sova samtidigt. Fattar inte vad det är för fel på min usla kropp!!!! Help. 4,5 timme kvar.

22.15

 

express yourself

Hade en sån där bra kväll igår. Började hos Martina, och tackvare kylan dansade vi fötterna av oss tills donken kallade och alla somnade hemma hos Daniel. Sen har jag mest sovit idag. Brukar nästan längta till måndagar när livet blir helt okej normalt igen. Godnatt humans!

lousy humans

p.s. jag gillar inte hundar

12.22

aplaceforart

once upon a time not long ago


Eckerölinjen var trevligt! Gungade som sjutton på utvägen så blev åksjuk precis lagom till julbordet. Typiskt! Vi hann med utbildning och taxfree. Hemma i min enslighet. Måste skaffa nya/fler vänner asap!

Åka båt

Påväg till Eckerölinjen med jobbet för utbildning och julbord i 7 timmar med jobbet nu. Kul

kottängel

På min och Evelinas pysseldag gjorde vi bland annat kottänglar! Vi använde oss av fjädrar, piprensare, tomteskägg, glitter, trähuvuden och kottar från ägorna. Visst är de söta!

om sjukhuset

Tänkte få gårdagen överstökad. Det som hände var att för drygt en vecka sen åt jag en geisha, då kändes det som munnen exploderade och jag har inte vågat äta nötter sen dess då min bror är jättejätteallergisk mot vissa nötter. Efter det så har jag gått runt och trott jag ska dö. Hela tiden. Har haft ett tryck över bröstet och andningssvårigheter. Igår fick jag panik, började grina och åkte til närakuten. Där var jag ett par timmar tills de hittade hjärtflimmer i en av förmakerna. Fick en remiss till akuten, åkte dit, blev uppkopplad och gjorde olika hjärt- och lungtester. Låg där i 4 timmar tills jag fick åka hem. Nu är jag tydligen frisk men det gör fortfarande ont i bröstet och jag tar fortfarande halva andetag. MEN jag kommer i alla fall vakna alla dagar framöver enlig läkarna så de psykiska svårigheterna har lättat lite. Vet inte vad det beror på. Det kan vara stress eller ångest eller muskelinflammation. Anyways, det var vad som hände igår och händer det saker på insidan man inte kan läka med ett plåster blir man så himla rädd och förtvivlad. Skönt att få undersökningarna överstökade. Hejs!

morfar

Idag ägnar vi en extra tanke till min morfar som gick bort för ett år sen. Kärlek.
 

på sjukhuset

Här ligger jag på akuten med sladdar överallt och troligtvis förmaksflimmer. Blodet och hjärtat pumpar tydligen inte som det ska. Väntar på resultat så jag får åka hem och bli frisk! Kul dag!

sometimes you need to be your own hero




åka buss

HEJ! Är inte överdrivet lycklig över att ha skola idag. Åkte hemifrån 06.50! På.En.Lördag. Igår hade vi lektion i coaching och HLR. Hatar kroppen och började nästan gråta när vi skulle ta pulsen på vår egen och varandras halsar. Vet ej vilket trauma jag måste utsatts för som barn, men hur som: urk. Åker buss idag för säkertheten. ABS-bromsarna slirade till 3 ggr igår så handbromsen fick dras i. Vill inte offra mitt liv för skolan. Ändå rätt mysigt att cruisa runt i vinterlandet. Norrtälje är bra på vinterland.

RSS 2.0