Det har hänt något. Det måste vara våren som gör det. Me so happy.


Foto: Evelina Boivie

Har cruisat runt med Evelina och Samuel idag. McD. Happy meal är världens bästa grej när det är Mohammeds första dag på McDonalds. Man får allt från en vanlig meny för samma pris. Sen trängde 7 personer ihop sig på ett litet bord inne på Fågelsången och mådde. Och sist men inte minst, efter lite körning, hälsade vi på Karro och Nelly på Storken innan jag körde och hämtade min mor.

Till den som inte orkat läsa: FETT BRA DAG.

för många gånger nu

Så idag har jag fira-fikat med Lisa, ätit middag med familjen och kört runt med Fredrik. Det känns så jävla bra. Jag tänkte svära lite till idag. Så JÄVLA nöjd. Längtar efter att mitt lilla plastkort ska komma på posten!

KÖRKORT

HAHA som att det inte vore nog med att klara uppkörningen igår så klarade jag teorin idag. OMG! Nu kör jag!

SÅ JÄVLA NÖJD

För att uppdatera er, kära läsare, så klarade jag uppkörningen helt felfritt. Så otroligt nöjd och stolt och lycklig och ni vet, sprallig att jag nästan kissade på mig. Tänka sig att gå från att grina på sängen och nästan spy upp lunchen av nervositet till att kicka ass i dieselbilen. WOOP!

Och sen firade jag och Evelina med sushi och en glass innan jobbet kallade.

P.s. Tack Hanna för dina tips, jag såg dem först nu <3. Men någon som inte klarat uppkörningen kan nog behöva dem! Fin.

bruuuum

Eftersom att jag är en sån där som tror på att lätta på trycket så kan jag tala om att jag har uppkörning imorgon. Så idag har jag kört runt med mamma i 3 timmar. Ber till Run DMC att jag klarar det imorgon! Hejja Amanda friskt humör!

sick that all these battles

Säger det här med: är okontaktbar då jag förlorat både plånbok och mobil. Kommer heller ingenstans då det krävs en telefon för att kunna ta sig ifrån landet när man inte har körkort. Livet äger.

http://decolima.blogg.se/


BRA BLOGG!

beep beep


Foto: Evelina Boivie

Nemen, se vad jag hittade på Evelinas blogg. Ser lite fashion ut när mitt hår i själva verket var typ en fettpöl.

bedövar smärtan

Det jag gjort bra idag:
  • träffat Evelina
  • avslutat ett träningspass
  • ätit massor av middag

Det jag gjort dålig idag:

  • blivit ej godkänd på mitt körkorts teoriprov
  • ätit på McD
  • varit helt värdelös på dans fuego passet

today is the day

Så jag kom hem från Berlin i måndags midnatt och det var awesome. Vi var på zoo, besökte muséeum, drack öl, fikade, såg Berlinmuren, färdades genom gamla Öst- och Västberlin, upplevde en del av våren, skrattade, sov, åt currywurst och döner och hade det trevligt alla 10 i en lägenhet vid Potzdamer Platz. Himla nöjd. Ich liebe Berlin, kleine.



Igår hängde jag med Evelina, hade körlektion, mötte upp Helen och Martina och vi åkte med Evelina till Panduro i Gränby. Köpte porslinsfärg och koppar + sushi och åkte hem till M där vi satt i flera timmar med koppar, kaffe och semlor. Och så hade vi en liten sleep over. Åkte hem helt äcklig och nu sitter jag här och försöker PRESSA in körkortsteori-information. Hets. I have overestimated my powers and successfulness rate.

LITE AV MYCKET BERLIN








Foton: Isabelle Swahn & Jag

loving your style

03.55 går bilen mot Arlanda och mot BERLIN. 10 personer i familjen ska cruisa gatorna. Perfekt nu när det är STREJK bland public transportation. Ska bli ett äventyr. Toodles so long.

uppdatering

BRA! NÖJD! GLAD! För igår fick jag äta lunch med Johanna och Helen på Magnussons, fika med Karro, Nelly och Evelina, shoppa, gå på personalmiddag på Kött, kök & bar och sedan dricka vin med fika-tjejerna. Vi gick och bowlade och hamnade därefter lite varstans. Har idag bara hängt i Evelinas soffa och sovit. Jättebra. JA.

eftermiddagshimmel


bloggtips

Hej folket!
Nu när jag har bestämt mig för att åka till USA under våren i minst en månad, återkomma till Sverige över sommaren och eventuellt åka tillbaka i höst och jobba så finns det lite bloggar jag brukar läsa skriva av folk som är ute eller har varit ute och rest i världen. När man läser dem vill man mest bara DRA.

Sen väljer folk olika saker. Bästa Sara Lehman är nyss hemkommen från Dublin där hon jobbat på nattklubb och levt snuskliv i flera månader. Hon hade ingen blogg. Sen far hon iväg till Barcelona i mars. Andra människor byter bara stad i Sveriget, vilket även det är tokfett! Alla som gör något är himla fina och modiga. Tillexempel Katarina Tisner som åker runt i Asien nu med 3 relativt okända tjejer. Så himla bra gjort.

Hoppas ni hittar lusten att försvinna. Och hejja alla ni som är ute i världen.


äckligt baby


mina finaste upplevelser

  • Året var 2009 och jag och Gustav Mattsson hade väl hängt kanske... inte en enda gång. Vår första kyss var på tolvslaget mellan 2008 och 2009. Mellan den dagen och att vi blev tillsammans gick det ungefär 8 dagar. Efter 5 satt vi på hans rum och pussades när han stannar upp och säger "du skrämmer mig" "varför då?" "för att det har gått så himla kort tid och jag tycker så himla mycket om dig". Jag tror mitt hjärta hoppade ur min kropp lite då.
  • Och när det hade gått 1 månad och 5 dagar var det 13 februari. Han överraskade mig med lunch, rosor, ett kort, min favoritlåt och min favorittröja. Ni vet när det är nytt och man inte vet vad man ska göra av sig själv. Sånt pirr var det. Sen åkte han iväg på militärläger i Norrland och jag fick åka hem och kolla på facebook-bilder.

  • Under påsken så åkte vi till Skåne. Han till Helsingborg och jag till mina kusiner. Vi hämtade upp honom. Så sitter vi i bilen i kön till färjan. Då kollar jag ner i jackfickan och ser ett litet paket. Nyfiken och odiskret som jag är säger jag "ÅÅÅÅH VAD HAR DU DÄR?!". "MEN ÅH. Du skulle inte få detta än.... men nu när du redan sett kan du väl få det på en gång". Han drar fram två små paket. I det ena har han försökt sig på att köpa örhängen. Dessa använde jag givetvis för att göra honom glad. Och i det andra paketet låg det ett knippe hårsnoddar. "För att du säger alltid att du inte har några toffsar, så nu kan du ha de här hos mig. Så har du alltid en toffs". (Ni vet glädjen när de tänkt på det lilla).
  • Och sen har vi världens bästa Andreas Bergström. Han var min bästa vän i ett halvt år och min pojkvän i ytterligare ett halvår. Han frågade chans på mig i augusti 2010 genom att när jag skulle åka upp på en långhelgsresa med släkten i fjällen skickat med ett brev för varje kväll. Varje brev hade ett eget tema och varje kväll somnade jag lycklig. I det sista brevet skrev han att vi borde bli ihop. Och så blev vi ihop.

Och det här var fint för mig. För de var fina. Och det ligger också i det förflutna vilket gör mig superduper glad. Ni vet. Att man kommit över det.


vilken onödigt bitter och arg gubbe.


måndag och inget bra på tv

Hög aktivitet. Min helg bestod utav mormorhäng, sushi, bowling, fika med ulrika, utgång, arbete, besök i Knivsta? och alldelens för lite sömn. I ära till alla hjärtans dag så ska jag dela med mig av fina saker imorgon. Om jag känner för det. För jag tycker folk ska veta vilka fina människor jag en gång hängt ihop med. Så kanske.

remedy


you be chillin'

Lyckan som infinner sig när veckan har bestått av/kommer bestå av: minst 2 träningspass, och 5 jobbpass. Go life, gooo!

pump up the volume


Såhär ser jag ut (nästan) när jag är uttråkad.

Har varit och fikat på stan med Malin, Michelle och Olivia. Nu är jag bara uttråkad för jag väntar på att åka tillbaka till stan och träna. Har varit hemma 20 min, åker om 20 min. Phett lång tid visst.

Bishop

Så mysigt igår. Evelina och jag hälsade på Karro och Nelly i Sala. Åt middag och drack vin. Så skulle vi ut, men jag och Karro gick inte ut. Jag åkte hem. Orkar mig inte ens upp ur sängen idag.

we got things to do

Sov 14 timmar inatt. Sa ju att jag var trött. Sen vet man att man bor på landet när kallvattensledningen frusit så inget kommer ut :) :) :) :) :). Ska springa iväg (åka buss) till jobbet nu. Tjopp.

atlantic-pacific.blogspot.com




bilder från igår



Foton: Evelina

call me

Det blev en bra torsdag också. Vaknade hos min storebror. Gick till Martina och åt lunch. Vi gick ner på stan där jag köpte massa små och söta ramar och kort att sätta i. Åt McD. Mm. Fikade lite med Zaid och Hakim. Sen träffade vi Karro, Nelly och Evelina. Lämnade salaflickorna och åkte till IKEA. Fick med mig världens finaste röda orkidé, 2 lådor, 2 ljus och en kruka.

Men nu är jag så trött att jag tror jag avlider. Ska lägga mig ner nu. YAY. 

Forno Romano & Kids on the run. Perfekt onsdag.


oh they say how are things today

  • Jobbat
  • Äta middag med Evelina, Jesper och Ellinor
  • Etage för spelning av Kids on the run
  • Eventuellt barbesök
  • Eller sängdags

Toodles!


Baby hold on

Det gick kalasbra att vakna imorse. Men nu är jag trött. Sitter I dagispersonalrummet och dricker kaffe. Wake up. Leave your worries in silence.

RSS 2.0