puss

 

loved and lost


I måndags. Jonas, Amanda, Lotta, Amanda.

Hej!
Jag är tillbaka i gamet. Efter jag skrivit det senaste bestämde jag mig för att inte vakna en dag till och sakna Sverige, så det gjorde jag inte. De två senaste dagarna har jag varit i Antalya på flygplatsen. Gillar det verkligen, speciellt när det går smidigt och bra! Och innan det har det varit vanliga servicedagar och en utflykt till Dimcay. Det var 31 av 38 gäster som var från Danmark, försökte mitt bästa att anpassa svenskan till danskan men ibland går det bara inte så jag tyckte mest synd om dem att de inte kunde förstå allt jag saoch att jag inte var bättre på skandinaviska , såklart.
Innan jag åkte ner hit så tyckte jag danska var så fult, att det lät som de spydde varje ord de sa. Men alltså jag gillar VERKLIGEN danska. Det är jättekul att prata och lyssna på. Kanske tar mig en flytt till Köpenhamn när jag kommer härifrån bara för att få lyssna på dem hela tiden.
Ligger nu i min säng och väntar på att åka och hämta Christina efter hennes flygplatsbesök, sen ska jag sova så gott! Så, adjö och tillsvidare!

wishing i could change the way the world goes round

Hej Johanna! (Ja, Nino avslöjade)
De resterande dagarna av mitt Sverige-besök spenderades med familjen och...

Fika på Wayne's med pinglan Johan
En öl för mycket med Alexander

Världens bästa människor
 
Man kanske inte får säga såhär men alldelens precis just nu så saknar jag Sverige. Men det är nog bara den svenska sommaren som lurar mig! Måste bara komma in i gamet på riktigt igen. Men hade verkligen en bra vecka där jag bara prioriterade mig själv och att få kolla lite på TV. Så tack för det!
 
Men sen hade jag fridag i Turkiet, också skönt! Bastuvärme och jätteskönt i vattnet.
 

SVERIGE

Glömde säga att jag semestrar i Sverige. Det känns jättebra att vara hemma och just nu känns det otroligt tufft att veta att jag ska tillbaka till Turkiet. Men det blir bra, har ju kul! Det är så olika världar att jag blir lite förvirrad var jag är någonstans. Men får återigen glömma fina Svealand så fort jag lyfter från Arlanda på torsdag.

Invigde Sverige med Lisa och Uppsala.

Sen en natt och två dagar i Dalarna med släkten.



Och igår hade bästa vännerna middag och utgång och svensk kebab. Som jag saknat dem och Birgo!!

 
Och så idag har jag hängt hos Ellinor och Jesper hela dagen med Hanna och ätit chips och så. Kalasfint!

teamday

Hela Antalya-regionen hade teamday förra veckan och vi körde paintball (yay, Incekum vann vår match). Blev skjuten i huvudet och på knät, utan skydd. Skönt! Annars roligt, kul att prova något annorlunda och med alla andra. Sen hängde vi vid Dim cay innan vi åkte hem.


I måndags var det white party på Palm Beach med Medina (har vi svenskar hört henne? tydligen svinstor i Danmark) som var bra. Festivalstämning med strandfest och massa massa vitklädda människor.


Och i tisdags firade vi (jag) sista kvällen innan min semester! WOHO.

but she's dancing with another man

Idag är jag pruttrött alltså. Jobbade 19 timmar igår, så det var skönt att få 7,5 timmars sömn. Gillar ändå långa dagar, och att det är hektiskt, men klart det sliter. Hehe. Alla jobbar hårt och bra, så det är kul. Vårt stora hotell har öppnat igen efter att ha varit uthyrt 3 veckor, tjoho! Har längtat! Ska tillbaka till flygplatsen snart och spendera dagen i Antalya. Måste bara klä på mig och dricka världens största kopp kaffe så är jag game. Toodles so long!

united

Så var jag tillbaka i min egen lägenhet, så skönt att kunna tvätta och öppna kylskåpet, tjoho! Och sen har jag köpt en pissesnygg tröja, ni ser lite av den. Fantastiskt skön. Xoxo.
 

I never want to leave this town

Jag har occuperat killarnas lägenhet och utnyttjar att det finns bra internet här, yay. Imorgon är det dags att lämna Side för denna gång. Har varit pisse fedt som man säger på danska och kommer sakna att vara här. Men har haft det bra och har gjort samma jobb som hemma men lite annorlunda. Sen har vi också hängt massor, gått ut och ätit, promenerat i Side, spelat biljard med Lotta, hennes mamma och mammans pojkvän (den ledsna sista bilden för jag blev snuvad på mina leksaker!), det har varit White party och en flygplatsdag i Antalya med besök i antika Antalya. Sen fick vi också prova på ett "vattenlandsliknanade" ställe som hade hoppmadrasser och liknanade. Så kul, tack för det och imorgon är det teamday med hela Antalya-regionen då vi ska spela paintball, kempe grejt! Ska bli jättekul! Go team Incekum!

Hejhej, hej då

RSS 2.0