Gillar inte lapplisor. Skaffa ett riktigt jobb, idioter.

Brorsan skulle bjuda på sushi idag. Jag betalade på mitt billigaste och bästa sushiställe. 60kr för 8 bitar OCH de är jättegoda! Det är alltid kul att hänga med sina syskon!!! (trots luret om att bli bjuden på sushi). Däremot har hela min kärlek för den här kvällen efter kaffehäng hos Evelina deppat ner lite lagom då jag satte mig i bilen, gasar på och ba "vad fan är det som fladdrar under vindrutetorkaren?". Jo, en satans jäkla parkeringsböter! Stod där i 10 (!!!!) minuter och det fanns ingen skylt om att man inte fick. Hatar skitsala och de värdelösa parkeringsmöjligheterna. Blev plötsligt den dyraste sushin jag någonsin ätit. Åh så irritert!!! / ledsen tjej

snabbast i stan

Tittar igenom blasts from the past hos Evelina. Vi vill säga att detta var typ... längesen men det var i januari. Sadface. Praktikanten och en modekung. För snabba. 

evelinaboivie.blogg.se = bäst

Världens bästaste bästa Evelina har hjälpt mig med min design. Hon är så himla duktig och snäll som fixar. Tack fina kompis!
 

Hejsan Amanda


första vinsten

Glömde förresten att berätta att jag klarade den första uppguidningen, ni vet skärgården. De sa att jag såg så himla glad ut och fick ett utropstecken på utstrålning #winning #fakeit'tilyoumakeit.

folks instragrams

Jag må bli dålig på kort, men mina vänner är fina!
 

det är skönt att vara tillbaka

Ändå inte illa pinkat av mig att skriva 17 sidor. Äntligen klar med själva ö-manus-delen. Nu ska jag bara försöka hitta utfyllnadsbabbel och plugga på det så det sitter. Ahmajgad.

två av mina favoritpersoner i hela världen

Hey brothers, I love you

inte ens på Nacka strand.

Det var liksom roligt när jag började plugga in allt idag. Men efter x antal timmar har det blivit lite tråkigt faktiskt. Och då håller jag fortfarande på med det jag känner igen! Om jag ändå hade haft framförhållning och börjat för 2 veckor sen hade detta varit så mycket lättare. Men det är story of my life att skjuta upp till sista minuten. Dum Amanda, dum.

kom igen nu

Försöker ta tag i att plugga. Skolan tar död på min insida. Eftersom att utsidan av mig gör väldigt lite. Jag har blivit överväldigad och ser inte hur jag ska lyckas. Tills på fredag ska jag kunna hela Stockholms skärgårds öar och historier. Det är 2,5 timmes båttur som vi ska kunna guida. På engelska. Problemet ligger inte nödvändigtvis i att lära sig fakta om Rövarön och Tegelön m.m. utan att veta när sjutton de kommer?! Har sett öarna 2 gånger i hela mitt liv. Det räcker inte. Jävla skitgrej. Vill inte ens bli gudie. Dessutom rekomenderar jag inte er att åka guidade båtturer i skärgården. Det är jättetrist. Hatar att misslyckas.
Har heller inte kunnat åka turerna för att jag jobbat varje helg, och det är bara då båtarna går. Sen förlorar man liksom suget att plugga när man åker direkt från skolan i Norrtälje/Stockholm för att jobba. När man är ledig vill man vara ledig. Suck.

att var äcklig

Tänk att inte få duscha! Vi har tvyärr svinkallt vatten hemma nu MEN det är ändå skönt att bli ren. Fram till typ 1900-talet var det otroligt ofint att duscha/bada. Det var bara fattiga som "behövde" det. Det var ett tecken på rikedom att inte behöva duscha, dvs inte göra arbeten som gjorde en svettig. Man brukade bada max två gånger om året och då delade hela familjen samma vatten. Äldst först. Och tänk att på medeltiden traskade man runt i grisbajs, så dofterna måste ha varit så extrema att en dusch garanterat hade behövts minst en gång om dagen. Åh vad det är skönt att leva på 2000-talet och att duschar finns i varje bostad. Framtiden passar mig. När det går 2 dagar mellan duscharna så tänker jag ändå att jag inte är värst.

överdrivet

Vad är grejen med individerna i Project Runway Sverige? Vilka överdrivna viljor att vilja bli sedda och sticka ut. Inte en sate ser normal ut! Och det unika var ju inte ens snyggt. Visst, coolt att vara annorlunda, men någon måtta får det väl vara?

brinner för



Beste Lisa ska gifta sig! Så i fredags vankades möhippa med limmo, Dirty dancing-dans och finmiddag. I lördags gick Hanna ut för första gången på ett år, i Sverige. Det var fett. Sov så skönt och vaknade så sent. Idag har Jenny, Evelina och jag hängt på stan. Och vi vill på maskerad!

solen skiner i skärgården




fint ja!

"Gaet het wel men heeft veel vrinden kert het luck wie kan se winden". (När det går väl har man många vänner, var finns de när lyckan vänder). Ett tänkvärt citat på holländska uppsatt över ett hus på Österlånggatan i Gamla Stan. Fint tycker jag. Sant tycker jag.

HANNA BABY


Det viktigaste av allt som kommer att ske denna vecka är att efterlängtade Hanna återigen har inträtt Sverige efter 1 års besök i Staterna. Hon landade igår och det ska bli så kul att se henne! Tänk att jag var tvungen att skrammla ända bort till 2011-arkivet för att hitta bilder på oss.

komplext

Till skillnad från den katastrofalt värdelösa helgen förra veckan så var denna så mycket bättre. Födelsedagsmiddag hos Lisa och sen en utgång med Tilda och Evelina. Ett bättre kebabhäng med Ida.  Denna gång hamnade jag inte i Örsundsbro, men nästan. Å i söndags firade vi mamma som också fyllt år!

RSS 2.0