kål kil köl

Är för trött för mitt eget bästa. Måste piggna på mig. Klockan är ju bara 20.25 och jag har redan sovit två timmar. Karln tar kål på mig. Hejja Amanda, hejja.

battlefield

Mitt lilla hjärta ler! Önskar det inte gjorde det, men hjärtat ler ändå. Hej!

den förste banan


Foto: David Ekstedt

Igår jobbade jag i en trea. De var fina! Den låt från melodifestivalen som fick flest röster när jag lät dem välja en låt att lyssna på var tro det eller ej... Thorsten Flinck? Tvåa kom Sean Banan. Åkte till Gränby med Evelina, käka Donken, hem, målade ägg till mitt påskris och åkte in en sväng för att bowla med David, Steen och Evelina. Det var sweet.

my time to stand

Älskar mig själv när jag sysslar med self destruction. It's what I do. Att göra saker jag vet är dåliga för mig i tron om att denna gång blir det kanske annorlunda. Eller medvetet reta upp någon så mycket genom att vara jättedryg så den blir arg och jag blir ledsen. Men mest att tro att nu blir det bra. Som igår. It's what I do. Orkar inte.



Något annat jag inte orkar är att jag börjar jobba i Årsta om 8 timmar och 10 minuter. Och att jag ligger helt oförberedd i min säng och ba önskar att någon sprutade i mig sömnmedel efter att den tvättat bort mitt smink och satt på mig pyjamas.

P.S. Är egentligen inte ens arg eller bitter idag. Varit glad rätt länge nu. Men alltså jag blir bara helt trött på mig själv.

Stockholm/Michelle 20 år




Foton: Evelina

tappade min värdighet inatt


brighter than the sun

Har knappt orkat kolla på tv denna vecka. Bara jobbat 9 timmars pass i 3 dagar. Firade Michelle i fredags med utgång. Och efter jobbet igår hade vi filmkväll hos Axel. Bara helt trött idag med 12 timmars sömn. Men ska snart åka till jobbet. Jippi.

world on fire


when ever

Ni vet när man tränat och är helt slut att man inte orkar röra sig och vill sova men inte kan för att det är kroppen, inte hjärnan som är trött? Exakt så känner jag nu efter en brutal shoppingdag i Stockholm. Fick med mig massa fint! Men borde verkligen inte gjort det. Har ju USA att tänka på. Tur att idag var min enda lediga dag denna vecka då. Typ godnatt

Ses snart Stockholm!


cop killer

Helt utmattad. Vaknade av mig själv vid 8, jobbat med fyrorna och spelat tv-spel i 3 timmar i södra gsunda. Need for speed gör en både mentalt och fysiskt utmattad. Så nu blir det sömn. För imorgon blir det el Stockolmo all day.

anledningar till att inte kolla på tv:

Ibland är det tråkigt att jobba. Men jag ÄLSKAR att jobba. Av anledningarna listade nedanför:
  • Jag tjänar pengar
  • Jag känner att jag gör något med mitt liv
  • Jag lär mig nya saker
  • När man jobbar i skola måste man vara självsäker, annars blir man slaktad som vikarie. Så det lär man sig
  • På dagar jag inte gör något blir jag arg, deppig, seg i kroppen och allmänt bitter på livet
  • Jag kommer upp i tid
  • Somnar i tid
  • Äter regelbundet och är hungrigare vid varje måltid
  • Värdesätter att äta frukost - man måste ju orka fram till lunch
  • Att vara ledig känns bara roligare när man inte alltid är det

Ja, idag har jag jobbat. Hade en 4a på Pluggparadiset. De var fina, tysta och roliga. För det mesta. Om ett tag ska jag och mamma gå på bio och se Descendants. Mah. Värsta mys.


god morgon


livsångest

Jag blir helt galen. Vill också ha en kompis att vara ute och resa med. Eller träffa nya människor när jag reser själv. Ni med utomlandsbloggar, I adore you, men jag hatar er. Känner mig så... lam här hemma.

man glömmer ibland att man har det bra

Bra helg!

Fredag: Hämta Lisa på jobbet, inställt besök på Galleri London (det var stängt. Sadface!), jordgubbspicknick vid slottet och solnedgången, middag på Black&White och W.E. på bio. Tokbra.




Lördag: Lunch med Martina och Helen, semlor hos storebror och flickvän, Gränby-besök, pizza hos bror och biljard med Tilda, Matte, Björn och Edvin. DOG av trötthet och hade därmed cproligt. Allt är kul när man är övertrött.

Alkohol- och utgångsfria helger är så mycket bättre. Helt nöjd.

starships


Den här gör en ju förjäkla taggad på livet!

day of

Idag ska jag och Lisa på äventyr. Mah mah mah. Ser framemot detta så ska snart åka och hämta henne på jobbet.

Hej och välkomna till nästet på landet

Ytterdörren som ska målas igen


Mitt badrum, ser trist ut. Men är faktiskt väldigt mysigt.


Min lilla hall med världens finaste tapet och sötaste fotölj!


Ena halvan av köket.


Ett påbörjat tavelkollage. INGEN aning om vem tjejen i studentkläder är. Men hon kom med ramen. Och jag gillar henne.


Jag kan iprincip inte ha gardiner, så jag har vikt origamifåglar istället. Och bilden målade min morfar när han var 13 år.


Min säng och alla vykort jag skickat till mig själv sen jag gick i 9an.


En hemmagjord klädstång som hänger i taket. Och ljusslingan var en sån där trist, grön, julgransslinga. Men man kan ju pyssla ihop något bättre!


Sådär ser mitt lilla hus ut här ute. Någon annan gång ska jag visa ägorna så ni kan förstå det här med att jag verkligen BOR PÅ LANDET. Toodles.

unknown

Imagination is more important than knowledge. For while knowledge defines all we currently know and understand, imagination leads us to all we might yet discover and create.


you see me paddling

Älskar när min pappa skickar en bild på två kajaker och säger "the red one is yours!". Ahmen hur sugen blir man inte på att åka till USA nuuuu och paddla i Atlanten. Sjukt.

beste far

JAAAAAAAAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!! Har precis köpt min resa till USA. 9-29 april. Jag och pappa. Och farmor. Och stranden. Och värme. Och rehab. Och fet mat. Och god mat. Och HAVET. Och bara allt som är fett jävla bra.

allt detta med att fylla år

Det blev inget besök på systembolaget. MEN jag har jobbat sen i tordags. Först i en 1a på Årstaskolan och de tyckte jag var bäst. Jag tyckte de var söta men väldigt högljudda och svåra. Hade familjemiddag och en hemmagjord tårta. I helgen jobbade jag på Konsum.




Efter jobbet i lördags åkte jag och S och handlade. Efter massa matinköp tänkte jag: JAAAA nu ska jag till systemet. Men var 4 minuter sen... I alla fall lagade jag och mamma mat i ett par timmar. Sen kom världens bästaste tjejer hem hit och vi åt den maten. Fick massa fina presenter. Kolla bara!!!!



Och sist men inte minst har jag, i vanlig ordning, stulit lite bilder från Evelina som visar hur kvällen såg ut:







Att fylla 20 var tusen gånger bättre än att fylla någon annan ålder. 18 var också kul. Men nu när jag är 20 är jag bara en mycket lyckligare människa.

Amanda 20 år.

Idag ska jag shoppa loss på Bolaget. Eller bara handla en starköl. Mest bara för att jag får. Sweeters!

kungliga operan

De senaste dagarna har jag hängt med Samuel, jobbat, varit i Stockholm och ätit på Vapiano och sett Svansjön. De bästa akterna är när de är svanar. Fantastiskt fint.

Thorsten Flinck.

Hello party people.
Har idag varit på stan och fixat ny telefon (yes, äntligen kan jag nå folk på annat sätt än genom facebook), fikat och bowlat med släkten, varit på musikdirekt på UKK och hejjat på Kids on the run, kollat på melodfestivalen i mitt näste med Samuel och Evelina samt kört förbi Axels 20årsförkrök och klappat på alla mina fulla kompisar. Kände mig så... gammal. För jag inte kunde dricka vin och dansa med dem. Buhu. Men jobbar imorgon. Så godnatt. Pruttrött.

låtar som får en att le




just one of those days

Lilla Tildis har legat hemma i flera dagar, så idag hann jag förbi där med lunch och minihäng innan jag blev inringd till jobbet... 14.30-21.12. TJOHO! Är trött men glad. Måste upp 07.30 och hämta städerskan imorgon. Skönt med körkort -.-

RSS 2.0