naked

Sjukgymnast besök CHECK
Ny vinterjacka CHECK
Nya braxer CHECK
Pizza på restaurang med familjen CHECK
Myskväll hos pojkvän CHECK



Förresten har ni sett den här grejen? Fashion Swap i St:pers gallerian. För alla som tycker att det är kul med kläder, eller vi vanliga människor som inte har så mycket pengar, ledsnar snabbt och vill ha något nytt. I alla fall så ska man ta med sig 4-5 rena plagg som man kan byta mot ett annat som någon annan har. Skita smart!
Dessutom får de första en goodiebag!
Det är i alla fall den 11 november. Tror det kan bli superbra!

need some more

Igår var jag hos läkaren angående mina svimningar. Det tog en timme, massa vidriga blodprov och mig icke kunnandes skratta när läkaren trycker på magen. Värt! Ska tillbakapå EKG, lungkapacitetsprover och få veta testresultaten som de använder blodet till.

I alla fall... idag ska jag till sjukgymnasten för min rygg som nästan alltid gör ont. Så vid 2 åker jag till Stockholm och träffar denna människa.

Hörs!



Igår firade vi morfar som fyllde 81 år. Mysmorfar!

inspiration

Alla var superfina på Axel (Fred) och Sara (Wilma)s Halloweenfest. Kalaskul! Här är bara en bildbomb:





















what can i say

Ja, jag lever. De senaste dagarna har bestått av fruitnight, IKEA-besök, lite skola, fika, storstädning och annat oväsentligt. Imorgon ska jag på maskerad. Wie! Kommer bli superkul! Älskar när folk klär ut sig!

that's just the way it is

JAG HATAR ATT PLUGGA. Ah okej. Överdrift. JAG HATAR ATT GÖRA SAKER JAG INTE TYCKER ÄR KUL!

is unforgetable

Idag är ingen vanlig dag för idag ska jag träffa fröken Rösth som jag inte träffat på superduper länge. Så det ser jag framemot. Nu är jag hemma efter att ha slutat kl 10 och ska jobba på min hemsida.
Toodles!

Dirty

Ikväll har jag och berrilito spenderat några timmar med att rita. Han ett tatueringsmotiv till en kompis och jag den här: Vi ligger inte ens i närheten av samma nivå...

åh så fint det är ute


where have you gone?


Insåg nyss att jag inte har ätit sen klockan 16.00 igår när det var middag. Jag har ett problem. Känner mig aldrig sugen på mat längre. Vad händer? De senaste veckorna har jag knappt ätit något, jag har gått ner 2kg i vikt och är bara aldrig sugen. Dåligt dåligt dåligt!
Lagade i alla fall lite räkrörelunch nyss och snart ska jag iväg till skolan på engelskan.

this is how it should be

Lite såhär såg det ut igår när vi var på spelning, åt tacos och hade kul på 018 och sen dansade sönder på BJ.
Fin och bra kväll med fina och bra människor. Tack för att ni är ni!







baby baby baby oh

Haha, förresten. Vet ni vad som mer hände igår? På morgonen skulle jag ta bussen från Berro. Tänkte lyssna på lite mysmusik. Sätter i hörlurarna, söker på youtube och får fram Justin Bieber - Baby. Sätter på ashög volym, men tycker det är lite lågt så höjer lite mer. Sen inser jag att hörlurarna inte alls är i och musiken pumpar ut i bussen. Folk kollar upp.
1. Kollade de upp för jag trodde jag var cool som lyssnade på musik utan hörlurar?
2. Kollade de upp för att det var Justin Bieber?
Hur som helst så skämdes jag...

just don't



I could really need a wish right now

Så jag är rädd för min kropp, och halvt rädd för att jag ska dö ikväll pga av den. Men jag ska försöka skita it och ha kul. För ikväll blir det spelning, middag på 018 och utgång med massa fina människor. Woop woop!

i can't take it anymore

Ännu en sån där bra dag där för lite sömn och lite för mycket lunch (tror jag?) resulterar i skjuts hem från skolan av Simon, svimning i bilen och kastspya direkt efter. Kallsvettig, äcklig och spyig stannade Simon kvar tills jag fått tag på Ingemar som skulle komma hem 1,5 timme senare. Som tur var så kom världens finaste kille hit direkt när han fick reda på det och ordnade upp med lite snacks. Han är så fin som är med en liten sjukling, väcker mig inte när jag sover två timmar och stannar kvar trots andra planer. Fin.
Men det är bara att ladda om för imorgon kommer bli en superkväll! Men först: Pizza ikväll, mmm!



cosmopolitan

Älskar dagar som denna när man vaknar brevid en varm kille och inte vill något mer än att ligga kvar. Men istället skyndar man sig bäst man kan i regn till skolan för att ha lektion med Esther. Min FAVORIT lärare!!!!! (not) Men när man kommer dit så är det ingen där. Ovanligt.. nope. Men idag var det ovanligt få. What's up? Jo, det är utvecklingssamtalsdag. SCHYSST att någon sa det.
Dirr hem och sova.
Utvecklingssamtal är halv okej. Men jag är alltid så hatisk mot lärare så det finns mycket att säga! Plockat svamp i regn har jag också gjort.
Sjukt kul dag eller hur?


redbull

Mysig eftermiddag. På stan mötte vi upp med Malin och Davva för en chailatte fika på Wayne's. Sen besökte vi en töntig WOW och mangaaffär. Har också myst framför Gladiator och nu spanar jag Grey's!





onsdag

De dagarna som är bäst är onsdagar och torsdagar. Varför? Jo, för jag slutar alltid supertidigt! En lektion fram till 10, och sen kanske projektarbete klockan 2. Idag blir det inge. För idag ska jag och snutte ner på stan och kanske äta glass eller bara traska.

hercules






ett ord: PLUGG

 Idag kör jag stenhårt och har gjort det i två timmar redan så jag ska bli klar och få åka till min fina pojke. Back to work.

freedom

Vem söker inte frihet? Vad är frihet och hur får man det? Går livet ut på att gå i skolan, börja jobba, skaffa barn, leva i ett hem fyllt av inget annat än kärlek och matlagning, bli gammal, få barnbarn, dö och sen bli fri? När alla tror att man är så himla pryd blir man helt matt! Jag vill ha en tatuering. Visste ni det? Nej. Jag vill ha en liten humla någonstans på kroppen. Kanske fotleden. Brevid min lilla humla som står för att allt är möjligt vill jag ha en text. Den texten ska vara "Never let the fear of striking out keep you from playing the game". Texten är lite lång, och går inte att korta ner. Men fasen alltså. Vad händer i livet när jag till och med skulle vara rädd för att busplinga på ett hus där ingen ens är hemma?
Jag vill också leka, leva, ha kul jämt, uppskatta livet, skratta helt galet, göra galna saker och bara njuta av att göra ingenting. Allt känns bara lite för säkert.


RSS 2.0