let it go

Hej!
Lovar att återvända till den riktiga världen, det vill säga bloggen, när tillfälle ges. Har inte internet på min dator ute i mitt hus och att skriva ifrån telefonen känner lite ambitiöst då jag har en telefon som inte ens klarar av att ha spel. Kul. Men har en superkul plan på gång tillsammans med Sara, Evelina och Tilda. #fun. Berättar mer om det sen.
 
Live long and prosper.

royals


vi ses snart!

Jahapp. Tiden är kommen avsluta detta kapitel och låsa ytterdörren för gott. Mitt liv i Turkiet tar slut om några timmar. Alla har åkt och det känns extremt tomt. Har inte så mycket känslor i kroppen alls nu. Vet inte om jag ska vara ledsen eller glad. Är förvirrad och tom. Det känns så märkligt att jag ska landa i Sverige och helt plötsligt ska allt vara som det var innan jag åkte. Vilket liv jag har levt här borta. Det går inte ens att jämföra med Sverige och det är SÅ JÄVLA SJUKT! Det är som att det kommer vara ett minne blott, typ som en film man såg för några månader sen. Jag får panik. PANIK. Jag kommer ju sakna alla fast jag vet bara inte om det än. Kärlek till de senaste 7 månaderna av mitt liv. Hejdå!
Ska trycka det sista av mitt liv i resväskan och så inatt kör vi.
Vi ses imorgon Sverige!

den sista dagen

Det sista jag gjorde i min uniform var see off's på Planet 2 på natten för att vinka av våra sista gäster tillsammans med Lina. Fan vad fett.

RSS 2.0