läppförstoring


Efter bra häng på Evelinas uteplats var det bra kväll på Saluhallen och bra McNuggets på Burger King och bra hemgång i strumplästen. Bra helt enkelt.

like a million dollars

Efter att ha vaknat upp hos Evelina så har jag ätit sushi med min fina bror Nino, fått vin och åkt hem. Ska jobba men hinna vila innan. Trott som ett djur. Dansa på salu lite ikväl. Nu: decka som folket på inlägget under. De är ju så fina. Toodles

folk som sover i min mobil








Hälsa till Satan

Varför är det så att artister verkar tycka de är assköna när de gör om samma låt? Ibland fler än en gång. Har fantasin tappats så mycket att för att hålla sig i spelet måste de göra en lugn version av sin låt? Det känns ju bara jättesorgligt. För det mesta är texten inte ens bra, så därför hade de i alla fall något på gång när beatet skyddade den. Åh. Artister </3

money can't buy happiness


allt blir bättre någon gång

Bra Amanda. Vaknade 07.00, kollade två Gossip Girl-avsnitt och somnade sen om. Har städat och varit ute och sprungit. Så blir det jobb och häng hos Evelina. Way! Hurt. Intressant också.

jägarsnus


.... när man varit "nyttig" i två dagar måste man fika med Martina & Evelina samt göra ett besök på BJ. En bra bild på en sönderslagen flarra också.

Djurås

Hemma från en kort visit i stugan. Det är som rehabilitering att vara där för alla är hurtiga och man tvingas vara detsamma; dvs köpa springskor och jogga, simma, spela volleyboll, äta rätt och vakna tidigt. Asfett.

Mot Djurås! Bajs på sega tåg. Men tur att de hedrar Norge med en tyst minut.


FIS

Och så blev det en liten visit hos Helen också med Hane + Hanes kusin. Fint! Panik inför imorgon. Ska upp 08.30. Minns inte senast jag vaknade innan 12... förutom idag. Tidigt idag. Bara kl 11. Fab. Ska försöka sova. Måste åka till Dalarna imorgon. Hejdå

Bussfilosofi

Det känns onekligen som höst idag. Sweet. Nu ska jag leka med Martina, jobba och kvällsfika med Evelina. Så bra så. Hejhej

Julia Falck 19 år





Fin middag och tårta. Fint på BJ. Fint hos Sara med Harry Potter och enorm frukostbrunchlunchmiddag. Fint med jobb på det. Fint med film ensam nu. Fina dagar eller något.

what could be worse than the total agony of being in love?

12 kronor på kontot kommer man helt galet långt på. Aldrig varit så nöjd med livet som jag är nu. Precis allt är helt fantastiskt och går EXAKT som jag vill. Alla borde leva som mig. Helt ärligt. It's fucking amazing! :PPppPpPpPP

önskar jag var trött nu


allt annat känns

Så bra och kul att dricka vin och dansa. Efter BJ köpte jag lite gyros för att sedan promenera hem till Helen och sova och dessutom spendera halva dagen med henne, Morten och Rickard och kassaarbetssnack. Också bra. Fast gyrosjäveln hade ingen sås! Ledsen chey. Visste inte trötthet förren jag toksomnade framför tvn. Best ever.

klad


aldrig nykter

HP var nize! Efter det så åt vi glass och mötte vi upp Evelina på bryggan. En visit av ironi i stadsparken och lite natthäng hos Helen avslutade dagen. Ikväll ska jag nog ut och danza. Danz untz fäzt.

Happy P


Röjjer Harry P med Hanna och Tilda snart. 3D kommer få mig att kissa i brallan. Ormar, häxor och trollkarlar skämmer mig. Kommer bli fett. Tudles

Jag är inte bitter egentligen.

Att ta studenten ska vara det bästa i en människas liv typ. Så tyckte jag enda fram till april. Nu efteråt känns det på ett sätt bittert. Sommarlov är kul när man åker till Rhodos och Peace&Love. Men fan så tråkigt det är när folk jobbar och jag sitter på soffan och tittar på Oprah tills jag 12 timmar senare somnar på den igen. Och det värsta av allt är att få frågan "Vad ska du göra i höst?". Ja inte fan vet jag vad jag ska göra i höst. Fällde krokben för mig själv när jag inte sökte till någon kurs då jag tänkt fly landet. Bra Amanda. Har inget vettigt jobb heller. Bra Amanda. Älskar framtideeeeeeeeeeeeeeeen!!! Ännu värre är att jag sitter på soffan och klagar när jag egentligen inte ens orkar träffa någon.
Vill göra något helspejsat och galet och roligt och som håller en upptagen. För Uppsala levererar inte annat än alkohol och fezt. Hejdå.

pappa är ju från södern...


Bild: Evelina

Har ärvt många delar trailer park white trash från Georgia.

jag brukar inte falla för sånt här, men åh så vackert.




abraham point

Det har varit en bra vecka hemmamässigt. Har ju varit helt ensam! Men imorgon tågar mor och Ingemar in och bryter friden. Skönt med... någon annan som lagar mat. Har haft massa fint sällskap. Igår firade vi Jacob, dansade på Salu och sov hos Helen. Fin dag med Harry Potter del 1, jobb och Evelina. Nu är jag jeddetrott. Roligaste inlägget på länge. Cheers.



får jag ens ha kvar dig som min vän?


fil

Tog nyss ett klokt beslut. Följande gäller: aldrig mer yttra mig. Inget bra har någonsin kommit utav att prata.

leverans


Med öl i håret, maskara i hela ansiktet, kudden och täcket, ont i fötterna, iskallt i huset för altandörren stått uppe hela natten, hungrig som fan och sönder ramlade jag in i huset och sov väldigt lite. Men Birgo levererade en bättre danskväll. Det var ju bra. Snart kommer tjejor hit och leker med mig. Fint.

usa får möta svea om de vill

Väntar på sällskap. 11 bitar sushi myser gott i min mage. Lika så min knasgröna klänning på min kropp. Senare ska vi dricka vin och göra en dansant, ärbar och sorgfri flicka av mig. Fezt.

we could have had it all






ZzzZzz

Snart kommer Evelina. Tur det. Jag är uttråkad men inte på humör att göra så mycket. Standard nuförtiden. Vi får dricka kaffe och leka med vattenpipan eller något. Det är kul, fin vän. Hejz.

a-z


vill ändå



Bra häng hos Simon, sushi, utgång, sova över överallt fnizz! mer sushi, mer häng. Intressant.

ge mig något som tar mig någonstans för jag vill veta om kärlek finns



it is

Hängt med lilla Sami i två dagar och tog en spontantur till Alnäs idag där André och Gustaf spelade = free tennis. Ack så ont det gör i min underarm. Stackars alla killar som inte har flickvän eller får ligga....

inte helt okej

.

666

På senare tid har jag börjar undra och dessutom lista ut att jag är nära besläktad med Hades. Inte bara pga 666 (se nedan) utan även pga detta förtaskliga beteende som occuperat min kropp. 2011 har varit året av hat och ironi. Fantastiskt.


P.S. På inget vis ett sätt att visa antalet facebookvänner. Även om det är jävligt coolt att ha fler än 220 någonting......................................................................

P&L

Efter en vecka i P&L känner jag mig tåligare än någonsin. Lite (extremt mycket) skit under naglarna, att inte duscha på 5 dagar, borsta tänderna på 6 dagar, stå i kö i timmar varje dag och inte sova något har aldrig känts mer naturligt. Även om så må vara är mitt nästan kliniskt rena hem en dröm (vi har haft visning, polacker var här och städade imorse).

Har 2 engångskameror laddade. Ska framkalla imorgon. Toodles.

RSS 2.0