let's play


Nu kör vi ett glas vin. Stina och The Pig på g!

BIRGER JARL

Så ikväll är det Release Fall 2010 på BJ. Jag ska dit, ska du?

Ovärd morgon när man sliter på en punkad cykel som gnisslar som en skräckfilm i minusgrader till skolan för att ha lektion, blir sen med några minuter och därmed inte insläppt och dokumenteras som frånvarande. Idiot lärare!
Men efter det flöt allt på och var himla fint! Vi var med klassen till Evolutions muséet och sen satte vi oss några stycken och käkade pizza utanför Brasseri Blå. BRA!


we're goin' on a cruise tonight

Astråkig grej har inträffat... Internet på min mobil har strypts! Har tydligen använt internet över gränsen jag betalade för denna månad... Så... inga mobiluppdateringar på ett tag. Blir väl av att göra updates när jag sitter framför datorn (vilket inte är så ofta längre...). Hur som helst. Tjue.

Weak as I am

Idag fyller Josse år så här hemma fick vi lyxmiddag. Förrätt: kantarellmacka. Huvudrätt: krabba!! Efterrätt: ostbricka och en improviserad tårta. Igår var det också lyx. Mamma fyller på onsdag men igår var släkten här och så. Nu blir det inspelade idol. Tjue.

Dream of californication

Helt klart mat jag förtjänar efter denna JOBBiga långhelgen. Tre pizzeria pass och två på Friskis. Dessutom har jag tränat men,knappt hunnit äta. Berättar mer sen. Tjue!

p.s. den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Jag anser att ordspråket: "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" är skitsnack. Man väntar alltid för länge när man vill göra något kul. Ibland till och med så länge att det som från början var kul blir överförväntat och tråkigt. Ibland blir ju kanske väntan som en förfest, sätter igång förväntningarna på det storslagna, men ibland blir förfesten bättre.
Sen väntar den som väntar på något dåligt aldrig för länge. Alltså väntar de inte alls! För de vill ju inte att det ska hända. I alla fall... bojkott på uttrycket.


♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Idag börjar ett nytt projekt. Klockan 16.00 befinner jag mig någonstans i Uppsala för att få stöd av utomstående lärare till att förbättra skolan. Är så taggad på det här! Om någon har idéer till roliga, billiga (helst gratis) grejer man kan ordna på skolan för att skapa stämning: hör av dig!
Toodles!


the one that I want




 Vi chillar framför tvn. Vad gör ni?

Söt tjej på religionen.

Det är faktiskt intressant att se hur sjuka religiösa människor är. Att stänga in barn på skolor där även naturkunskapen mer än anspelar på religionen, eller anse att mord är rättfärdigat om man gör det i ett kärleksfullt syfte mot sina medmänniskor där iffret är läkare på en abortklinik. Att mördaren kommer till himlen med läkaren blir evigt lidande i helvetet. Gud är I vissa sammanhang en brutal och hänsynslös mördare som tycker att folk som "levt i synd" ska straffas förevigt hellre än att bli givna en andra chans. Borde man inte istället straffa de troende som inte levt ut si kapacitet till fullo i kroppen som Gud tydligen tilldelat dem? Sen har jag förståelse för tron också. Den hjälper i kriser som t.ex. dödsfall där man kanske behöver tro att sin anhöriga får leva eller dö fridfullt. Att Gud genom tankar kan hjälpa folk att bli friska genomm att få dem att tro att Gud hjälper när de egentligen själva har lika kraftfull makt att styra sin framtid. Men okej. Religion är svårt. Tja då

the world will beat as one

Idag har vi stoppat bullar i ugnen... Bra fina, visst? Så har jag jobbat och alla har varit här på god middag. Bra kväll. Igår shoppade jag och mamma hela dagen. Bra dag! Nu: valet.

Bra skit bara

Jävligt skön grej att upptäcka: man trodde bussen låg 7 minuter bort men när man har en kvart kvar tills bussen ska gå kommer man på att det tar 25 minuter att gå till en annan hållplats istället för de stängt av en gata och den nya är typ en mil bort. Jävligt skön grej att upptäcka: du måste kute järnet hela milen för att hinna och blir helt svettig. Ja, jävligt skönt helt enkelt.

Hug me hug me

Myser hos Johanna med Stina, Åsa, Ebba och Sofia. Krääääftor och nu GODIS!!

wanker

Sen har jag typ en bra och rolig och fin klass. Idag bröt vi oss in I en källare som transporterar psykpatienter från akademiska till psykhuset... Iiiih. Rädd varje sekund. Slutar snart. Tjue!

p.s. tjejen som försöker lite för mycket


Jag köpte en ny hatt idag! Vad tycks? Fin eller? Typ lite smultronröd (precis som det ska vara). Sen köpte jag ett nagellack också. Men okej. Det var brunt... BJ mötet gick kalas och snart fixar jag upp er på listan till deras event.
Nu ska jag mysa med pöjken. TJUE!

peace and happiness

Ja, ni ser ju. Orkade knappt halva jag. Nu kör vi fika!

Pizza big. Pizza good


City life

Jag och evelina gör stan osäkert idag. Tjue

Hej

Jag

juliett k




give me fire

Mitt nya liv startade igår. För första gången sen i kanske maj? så tränade jag. På toppen av det toppenfaktumet så gick det bra! 20 minuter löpband och diverse styrkemaskiner. Strax därefter mötter jag upp Berro som hade med sig Poprocks och så åt vi äppelpaj. Men jag är påväg.
Idag myser jag framför tvn med B.Man och sen ska jag möta Evelina på stan och sen möte på BJ. Bra dag, bra.

I want to break free

I feel these 4 walls closing in
my face up against the glass
I'm looking out
is this my life I'm wondering
it happened so fast
how do I turn this thing around
is this the bed I chose to make
its greener pastures I'm thinking about
wide open spaces far away

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared


i want to run with the wild horses




everybody; take a stand

Bra kväll på Dragon Palace igår med classmates och ingifta. Nu sitter jag ensam hemma hos bebis som redan gått till skolan och lyssnar på Eminem.




kajsa g

Planerna har varit att uppdatera enda sen i torsdags för att berätta vilken bra dag det hade varit. Men eftersom telefonen inte tillåter blogginlägg från mobilen och internet keffade så blir det nu.
1.Jag vaknade, satte mig upp och strax därefter vaknar pojken och säger: "du är så jävla snygg". Som om det inte vore nog den dagen så fick jag även en ny Samsung Galaxy som jag leker med 24/7



2. I fredags for jag från skolan till jobbet och fick därefter besök av Simon, Johanna, David, Kalle, Michelle och Bebis. Vi myste med chips och hallonsoda till Grease och olika youtubes.



3. På lördagen steg jag och pojken upp 9.15 (bra visst?) Då mös vi och läste lite och försökte desperat fixa bloggen. Men det gick ju inte. Ner på stan, luncha hos mormor och morfar, köpa blommor, hem och måla våra nya canvaser! Kul! Sen hem till Karl-Johan på en fin kväll.



4. Jobb idag och sådär. Inga konstigheter.


Now and always

Jag gillar att det finns folk som kan saker om politik. Igår var fikan med Ebba och Helen väldigt givande. Inte bara politikmässigt men för att jag gillar de två.
Idag har jag städat massor, varit på möte för Val Thoren i påsk, fikat med min mamma och kollat ut en ny telefon som går att hämta IMORGON. Så galet glad.
Nu sitter jag med min pojke och vi ska snart kolla på inspelade Idol.



p.s detta var min present från bebis på min födelsedag. Men då var han ju inte bebis!
p.s.2. av mig fick han 10 lax och en ferrari (i godisformat)

gud är inte på min sida

Känns galet tacksamt att sitta i skolan från 08.30 när vi i självaverket börjar en timme senare. Verkligen KUL. Tack och lov har jag min dator med, min bebis så att säga. Upptäckte två eller tre nya "sår" på locket. Åh...
Jag skyller allt på Han med stort H. Hade jag inte sovit där hade jag vetat när jag började. Dock var det tacksamt att sitta framför Biggest Loser Sverige med chips, dipp och godis. La av ganska snabbt. Måste seriöst börja träna.


where did you go?


Min fina vän Sofia har flytt landet för att bosätta sig i Madrid i ett år. Hon har allt och jag är glad att jag är en del av det. I onsdags hade hon avskedsmiddag/fest. Och nu ses vi inte på ett tag.



Fredag: var igång från 07.00 - 03.42. Skola, jobb, Freulien Lisa 18 år, BJ, ostbågar. Bra dag!
Lördag: sovmorgon, min öl (Bersa) kom över, jobb, Sofia A's förfest, Andreas V och dans till allt möjligt och massa vin.
Söndag: Jobb, sova, jobb, fin kille.
TRÖTT.


hello and welcome

Förgående blogg var alltför hm, läst. Framför allt av hela släkten och för mycket de inte behöver se/veta. Så det blir nystart. Ni som saknat mig får detta första inlägg som en liten recap om vem jag är. Have fun!
P.S. Tack fina Evelina för all hjälp!



10 FAVORITER
Färg: Ljusrosa och smultronröd + himmelsblå.
Mat: Pappa-grillad entrecôte & mammas hummersoppa
Band: Är helt såld på Leona Lewis för tillfället. Ja. Jag vet.
Film: Grease & Pretty woman
Bok: The Notebook av Nicholas Sparks
Sport: Att smått berusat dansa till gammal tjejmusik med fina kompisar
Årstid: Sensommar/höst
Veckodag: Lördag
Glassmak: Polkagris & choklad
Tid på dygnet: Runt halv 10 på kvällen när man bara vill hoppa i säng och gosa in sig i täcket



9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Kär
Smak: Kolaremmar
Kläder: Mjukisar, mjukiströja. Mys.
Bakgrund: Fin kille med en bok
Nagellack: Mellanblått
Tid: Tjugotvå fyrtiofem
Omgivning: Mörker och sovande grannar
Irritationsobjekt: TVn från vardagsrummet



6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Troligen.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Det hade ju varit något eller hur
Kysst någon du inte känner: Inte direkt faktiskt



3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Lisa Rösth, Andreas Bergström och mamma.
Du tycker om: Samma och några till
Du inte gillar: Alla falska, oärliga och olojala



2 VAL
Kaffe eller te: Fruktte. Självklart mängder av honung i.
Vår eller höst: Höst



1 ÖNSKAN:
Att jag kunde släppa tänket att allt ska vara rätt och bara leva vilt.


RSS 2.0