roslagen

Det jag är tacksam för med min gudie- och reseledarutbildning är att jag med största sannorlikhet inte hade kommit iväg till utlandet annars. Det jag inte är tacksam för är vad som skall ske imorgon. Imorgon ska vi guida i Roslagen. Det vill säga åka buss runt i Norrtälje, Hallstavik, Skärgården osv. I ca 8 timmar. YAY. Ney. Mitt intresse för Sverige är så lågt att ni skulle bara ana. Nu måste jag läsa på om skog så det sitter tills imorgon.

mental hälsa

Läsvärd motionsblogg: http://fashionablefit.net

man date

Idag blev jag nedputtad från plats ett och relevant till att bara få vara stand in. På jobbet. Jag får inte längre vara med på utbildningar eftersom jag inte ska jobba kvar där. Buhu för det. Alla andra satt inne och fikade medan jag slet på i kassan och mjölkkylen i ett par timmar. Nä skoja, visst att det känns tråkigt att bli utanför på det sättet men jag tror att jag är påväg mot en ljusare framtid. Firade/blowed some steam på Friskan sen. Så himla skönt. Xx

Analeigh

En av de vackraste människorna jag någonsin sett. Ja, hon var med i Top Model season 11. Dör.

sex on a stick


sing hallelu!

Stalkern som jag är så har jag nu facebookat alla som jag ska jobba med i Turkiet. Ser MYCKET lovande ut. Helt normala, snygga människor och på deras bilder ser de utåtriktade ut. YES! Fan vad skönt!

vodka


lördag

Idag blir det dans! Nom nom. Hoppas alla inte är äckliga som förra helgen.

kämpar sliter svettas




MER KÄRLEK TILL MIG!

Snälla visa upp er kärlek extra mycket. Älskar att vara kär och därför gillar jag när andra är det. För det är typ världens bästa grej om man trivs ihop och vill stanna här med sin käraste kära. Idag får ni överdriva för jag är genuint intresserad. Annars kanske man kan tagga ner. Läste mim blogg från 2009 när jag var överkär och överlycklig iprincip varje dag. Och iprincip varje dag användes "nussegos" "älskadenussis" "bebis" "sötisfinifino" "gosis" och alla andra kärleksord jag hade i mitt vokabulär. Det blev liksom rätt mycket. Man kan inte hänga upp sitt liv på en människa på det sättet. Men mer kärlek! Vill se mer! Puss och kram och kärlek och nussegos och pluttefinis till er.

ALLA HJÄRTANS DAG

Hej ni! Idag är det världens finaste dag. Igen. Det var längesen jag hade ett litet hjärtegull att fira med och pussa på såhär 14 februari. Men under tiden så har jag lärt mig mycket om mig själv. Jag gillar mig själv. Jag väljer dem som jag vill vara med och jag låter inte folk trycka nrt mig. Hur kan de? Jag är ju bäst. Den största svagheten jag har är pojkar. De är det enda som förstör mitt liv. Som gör mig svag, mesig och jobbig. Svinirriterande. Men ni vet, sånt händer. Bara att lyfta på arslet ochhitta på något annat när de förstört en så pass att man förstör det man hade. Men idag är alla hjärtans dag. Så varför inte ägna en speciell tanke åt dig själv och hur sjukt jävla bra du är! Och ni med någon att krama får kramas hela hela hela dagen för det är världens bästa grej.
Kärlek till er. Puss!

pick yourself up

Idag var jag förbi Evelina för lite kaffe innan ett träningspass. Har så ont i kroppen, och det är eufori! Snart kommer familjen hit på middag. Xx

.:.:.:.:.:.


mål

Så det ska liksom börja en intensiv period av träning nu innan Turkiet. Har ju mindre än 60 dagar på mig att få liv i kroppen igen. Målet är inte att gå ner i vikt. För jag är redan smal. Har bra ämnesomsättning.Lyllos. Nej, men målet är att må bra på insidan. Har ont mest hela tiden. Det ska bort. Ska väl skära ner lite på min påse chips i veckan. Regelbundna måltider och regelbunden sömn. Måste ju orka stå upp flera timmar utan att svimma. Och bli av med några av mina onyttiga laster. Det här med träning kommer resultera i:
  • jag kommer inte ha ont mer
  • jag kommer bli piggare
  • jag kommer ha mer fokus på plugg
  • jag kommer sova mindre
  • jag kommer sova bättre
  • jag kommer må bättre
  • jag kommer bli gladare
  • jag kommer få tonade armar och mage
  • jag kommer ha svinont på grund av träningsvärk. AWESOME.
Behöver någon som Lisa som tvingar mig till Friskis och tycker jag är lat om jag bara är hemma. Hon är svinjobbig. Lisa du är jobbig!!! Så idag ska jag på ett medelpass och sen yoga.

en ny era

Har tränat för första gången sen mars 2012 idag. Jösses. Har helt ärligt dels varit för lat och dels efter alla ni vet, dödsångest grejer trott att om jag får upp pulsen så ska hjärtat stanna. Men vaknar jag imorgon så vet vi att det inte är något problem. YAY! Snart kommer Tilda hit och vi ska äta frukt.

hey buddy


cookies and dreams

Idag innan jobbet gjorde mamma och jag lite mer kakor. Världshistoriens bästa och godaste kakor.

Ej söndagsångest

Hej! För första gången på länge, med risk för att låta som en fjortisnörd, så har jag varit nykter hela helgen. Gick ut i fredags och insåg "ÄR DET SÅ HÄR DET ÄR?" Birger i klarhet är ovackert. Så igår efter jobbet var jag hos Lisa och kollade på film och åt bacon.

Fairy tales, are more than true. Not because they tell us that dragons exist, but because they tell us dragons can be defeated

 

"Stop ruining love by wanting it so bad." Derrick Brown


you make a mess of me

Sitter här med min kopp kaffe och försöker göra mitt arbete om Turkiet på 17 sidor. Men helt ärligt. Sjukt vad jobbigt det är. Började med att skriva om Turkiets historia. Och historia är ju kanske mitt minst favoritämne efter naturkunskap. Tänkte att det är väl bra att få det tråkigaste överstökat. Det här är som att äta de äckligaste godisarna först för att ha det bästa sist MEN å andra sidan kan man bli mätt på äckliga saker innan man ens hunnit börja på det som är gott. Det vill säga att jag kanske ska börja skriva om något annat, så jag inte blir mätt på kunskap innan jag ens kommit till det intressanta. (Expert på att vara otydlig, men nu kör jag).
 
P.S. Jag älskar Bruno Mars. Utan tvekan de bästa låtarna just nu.

INCEKUM

Glömde bort att tala om att jag fick min Turkiet-destination igår. Jag ska bo i Incekum. Ja, det känns sjukt flummigt att 1. åka med ett bolag jag aldrig hade hört talas om (Nazar) och 2. en stad jag inte visste existerade. Men det blir kul. Kommer förmodligen få massa konstiga människor som gäster. Men nu när jag och ni vet det här föreslår jag att ni går in på denna länk HÄR och bokar en resa ner någon gång mellan 7 april och 4 november. För det är här jag kommer spendera mina dagar. Ändå inte helt fel mina vänner. Kommer bli episkt.

hipsters

Har spenderat hela dagen med Evelina. Vi var på second hand, handlade mat och sen gjorde vi semlor! De blev så himla bra. Om man gillar semlor. Jag brukar gilla typ... en halv per år. Men ni vet, det är tradition. Det hela var en omedveten uppvärmning inför fettisdagen nästa vecka som vi inte alls tagit fel på och trodde var idag. Resten av dagen/kvällen kollade vi på Järnladyn och Larry Crowne som vi hade hyrt. BRA dag.

LINCON

Igår kväll var jag, Poppe och Johan på Lincon. Trodde vi skulle se EGO och var liksom taggad på det. Men Lincon var också helt okej. Är mindre insatt i det amerikanska inbördeskriget än jag kanske borde vara, och jag tror att man behövde kunna mer än jag gör för att verkligen uppskatta filmen fullt ut. Men nu är den sedd och det var kul att hitta på något. Idag vankas jobb.

en egen tornrosa

Ni vet när man kommer hem "tidigt" efter en skol-/jobbdag och är jättetrött? Och det är fredag? Och man tänker att man borde hitta på något? Så man sätter sig i sängen och vägrar sminka av sig och byta kläder? För något kanske sker? Men så skiter man i det och gör sig sovfärdig och somnar innan 22? Det är en bra fredag.

Att ta sitt liv

Godmorgon! Igårkväll stod tåget stillastående i Knivsta i ca 40 minuter på grund av en personolycka. Det vill säga någon som hoppat framför tåget. Jag är egoisisk och blir frustrerad över att någon sabbar hela sj och jag inte får komma hem när jag är trött och ska hem tidigt. Men jag blir också ledsen över folk som slösar bort sitt liv på det sättet. Det finns inget jag kan komma på som jag tycker är argument nog för att ta sitt eget liv. Inget. Livet är skit ibland. Kärlekar dör. Föräldrar och syskon dör. Vi gör saker vi ångrar. Det går dåligt på ett prov. Vi skadar andra. Vi skadar varandra. Vi är deprimerade. Det gör ont. Väldigt ofta gör det ont. Men det är inget skäl att ta livet av sig. Så vitt jag vet blir det alltid bättre. Det finns inget som heter förevigt. De känslorna du och jag har nu för vad det än må vara kommer försvinna, utvecklas, bli något annat. Jag älskar inte livet. Det suger ofta. Men åh, skulle inte vilja avsluta det tidigt. Vill förstå hur en människa kan göra så mot sig själv och anhöriga. Vad som utlöser det. Man kan aldrig veta. Men vilket litet och okänsligt hjärta de måste ha som känner sig värdiga nog att förstöra livet för så många andra. Håll bara ut. Det blir bättre. Med allt detta menar jag bara att jag önskade folk ville leva. Att folk inte var ledsna. Och att vi andra slutade vara egoistiska idioter som inte bryr oss nog för att förhindra saker som det här. Kram.

RSS 2.0