Sprinkles & Birds

 
Så mysigt pyssel! Målat med svart halvtjock penna och strösslet är fastklistrat med decoupagelim eftersom det inte fäste med vanligt lim. Fågeln är fäst genom att göra ett snitt i pappret med en kartongkniv och klämman genom snittet. Känner spontant att glassen behöver lite mer färg och att det hade varit kul med något grönt på fågelburen. Men är inte speciellt bra på att rita, så det får bli en sak för framtiden! 

Tivolitema

Årets sommarfest gick i tivolitema, som ju är ett fantastiskt tema. Se bara hur fint och bra allt blev. Är så nöjd med min insats och allt slit och all tid som jag lagt ner. Katharina har hela tiden peppat och uppmuntrat medan jag trodde jag skulle gå sönder. Men resultatet blev ju rätt fantastiskt ändå? Eller vad tycker ni? 
Om någon vill ha hjälp att anordna en fest eller ett kalas i alla dess former är ni välkomna att kontakta mig så hjälper jag mer än gärna till. 
 
Over, out and enjoy! 
 
 
 
 

Avtackningen

Torsdag var min sista dag på Cloud Nine kontoret. Och en sån dag det blev! Jag trodde att Katharina och jag plus kanske några till skulle äta lunch tillsammans på Historiska muséet. När vi kommer dit stegar hon på längst in i restaurangen. Bakom stängda dörrar ställer sig hela Cloud Nine upp och klappar och hurrar. Jag blev så överraskad och förstod ingenting. Alltså ingenting! Vilken glädjande överraskning! När lunchen var slut tänkte jag "åh vilken fin avtackning! Lite konstigt att ingen sa något eller så, men det gör inget. Det var ju kul att så många ville komma!". 
 
 
Då säger de att vi ska tillbaka till kontoret och ha avtackning. Vadå avtackning? Vi har ju redan haft lunch? 
Men icke. Min chef och VD, CF, håller ett fint tal och överlämnar ett presentkort från Akademibokhandeln på 500kr för mina studier och det är ju hur bra som helst! Sen börjar det plinga. In rullar en fantastiskt fin cykel och tre paket vari det ligger ett lås, ett lyse och en valfri upplevelse i Stockholm som alla i personalen själva hade samlat in pengar till. Jag blev så obeskrivligt glad och överraskad och rörd. Kan ni förstå att folk vill göra något sånt här, för mig? Helt underbart! Och precis exakt de sakerna som jag behöver! 
 
Ett sånt fantastiskt gäng. Har varit en ära och ett nöje att vara en del av Cloud Nine i över ett år. Och att få den sortens uppskattning är långt förbi vad jag hade förväntat mig. Kommer kännas tomt utan dem, men nya utmaningar står för dörren. (Klyschigt, men sant). 

Barcelona 2015

 

Glödande lördag

 
En sån bra lördag! Grillat, vin och tjejerna. Vad mer kan man önska sig? 

THURSYAY

 
Har haft en obeskrivlig fredagskänsla ända sen igår (wow, such länge). Don't know why, but I gatz that feeling. Kan hänga ihop med att min största arbetsuppgift just nu är att planera företagets sommarfest. Såklart fick jag in det fantastiska Tivoli-temat även här. Och det kommer bli så episkt och jag är så glad för dessa erfarenheter och att få visa vad jag är kapabel till. Fan vad bra jag är. 
 
Fredagskänslan kan också hänga ihop med att jag har 9,5 arbetsdag kvar på Cloud Nine + en dag som bara innebär shopping och pyssel till festen innan jag slutar och får semester tills jag börjar jobba på Cubus i Boland City! Pepp!
 
Känslan kan också hänga ihop med att jag lyssnar på spellistan från Valborg. Och att tjejerna kommer över på lördag och grillar. Och att jag är ledig på måndag. Och att jag ska städa ur förråd och garderober i helgen. Alltså jag längtar så mycket!
 
Okej, så ThursYAY på er allihop!

RSS 2.0