Suck

Det är sjukt jobbigt att inte ha internet hemma. Mobilen tillfredsställer inte alla mina behov.

more than distans

Jag har kommit på en kul grej att göra. Tror jag. Återkommer om det! Igår uträttade jag allt som behövdes göra. Idag ska jag på körlektion igen, men WOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO idag följer min mamma med också. Vilket ju är bra.

to die


omg

Förbereder mig för första körskolekörningen med att sitta framför datorn 10 min. Sjukt nervös, jättehängig pga. för mycket sömn och bara allmänt chockad och rädd. Okej så det regnar också. Hur ofett är inte det. Suck.

you my love

Det enda jag lägger mina pengar på är mat och alkohol. Amanda, wtf. Väx upp och köp värda saker som en varm mössa och nagelklippare istället. På tal om det åt jag och Ellinor på Dragon Palace idag. Tur att man lägger pengar på buffé när man bara tänker äta 5 sushi bitar och ris... eller.

igår


en annan brunett

Videon blir ännu roligare när man är kär i Pär Lernström.


saturday

Älskar svarttaxichauffören som inte vet var Sunnersta ligger utan kör till Ekeby. Men nej älsklig, det är fel håll.............. och sen ville ha massa mer pengar. Men nej älskling, det finns inte. I övrigt rätt trevlig kväll efter förkvällen som var trevlig.

Svar: ja, ja det får du!


please don't go

Jobbar. Internetbefriad. Hej. Så jag har blivit brunett. Igår tog Evelina massa bilder när hon och Anna var här på middag och idolkväll, så jag tänkte: ja, nu kan ni få se. Men bilden som jag kan sno ser ut såhär:

ja, och där ser man inte min sanna skönhet direkt *suck*. Men jag är i alla fall brun nu. Inte på hyn tyvärr, ser mest ut som ett spöke. Som om någon bryr sig. Min pappa tycker inte om brunt hår. VILKEN TUR ATT HAN BOR I USA OCH SLIPPER SE MIG DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll ska vi ut. Och jag måste bli frisk. Utgång och sjukdom går inte hand i hand. Dum tjej. Hejdå.

brooklyn

Jag har köpt en ny kalender. Den är jättetöntigt ful. Love it! En sak jag lovear ännu mer är att det står massa saker i den; arbetspass och körskoletider. Snart är livet löst. Mina nästa två projekt är att gå till banken och fixa ett vuxenbankkort och någon gång i framtiden ta tag i träningen. Men när det sker få vi se. Och så ska jag fixa ett kårleg också, måste ju göra det nu när jag har pengar. Woop.

bekvämt



Hannas blogg helt seriöst den roligaste bloggen i hela världen. Funderar på att lägga ner min för inget, alltså INGET når upp till hennes nivå. Saknar dig flummiga skruttbarn. Och alltså... i USA Hanna... så brukar tjejerna klä ut sig till saker som kan förknippas med porrstjärnor. Men du är ju svensk. Mentalsjuk................................................... puss

kings and queens

Konstigt egentligen hur extremt olika vi är varandra. Folk från lågstadiet som bara är. Vilka misstag de inte har begått och vilka tråkiga samtal jag inte haft. Inte för att vara elak eller påstå att mitt liv är awesome, för det är det ju inte. Men nu funderar jag på att söka jobb på en fiskarbåt eller typ hurtigrut liknande båt i Alaska. Det vore så sjukt amazing.

nostalgi


RSS 2.0