påskrock

Igår hade Micke och Sebastian utflyttningsfest med temat Påskrock. Sjukt mycket valborg över det hela. Började vid 17, och sen droppade folk av en efter en. Var ute i torsdags också men stod ändå som en fura och vann pris i påskrockens nyktraste! Wazzaaaaaaaaaaaap. Har haft en bra helg med lite sömn och typ för mycket popcorn. Men det gör inget. Älskar ju popcorn. Kärlek.

det blir bättre

 
Idag känner jag mig inte lycklig. Dels för att jag igår körde sönder mormors bil efter en bra fika med Hanna och Tilda och måste nu laga den och lägga ut flera tusen som inte är speciellt lägligt just nu. Suger fett. Och sen skulle mormor till Skåne idag och kommer hem först efter jag åkt till Turkiet. Så hon är den första jag sa hejdå till för 7 månader framåt. Känns så jävla jobbigt. Jag är så jävla ledsen. Och nu är jag ensam hemma för de andra också åker till Skåne. Känner mig övergiven, panikslagen, deprimerad och allt bara suger. Försöker och hoppas att Medina-låten ska peppa igång mig då jag faktiskt ska dit palmerna bor. Men det hjälper inte. Jag vill inte säga hejdå till mitt liv i Sverige. Framförallt inte min familj som är dem som jag ringer till när jag är glad, ledsen, undrande eller vad som helst. HUR ska jag klara mig ensam i 7 månader?! Åh. Jävla ångest. Hejdå.

I wish I never looked, I wish I never touched

Ändå sjukt bra bild.

it never gets old

Tackar Julia för en bra dag igår med lunch, fika och sen plockmat i Knivsta med henne, Linn och Emelia. Idag ska jag städa, köpa födelsedagspresenter till mina kusiner och fiiiiiiika! Xx

DALARNA


Min mobil var helt hopplös på besök i Dalarna. Klassen gjorde ju ett av våra examensarbete torsdag-lördag. Hela grejen gick ut på att helt och hållet paketera, sälja och genomföra en resa. Allt från att boka hotell, bestämma var gästerna skulle äta lunch, vilka vägar vi skulle åka, vilka sevärdheter som var värda och se och samtidigt ha något att prata om efter att vi sålt resorna till självkostnadspris. Med oss hade vi 29 pensionärer, 10 elever, 2 lärare och en busschaufför. Jag var väldigt skeptisk till resan men det var faktiskt mycket trevligt. Jag kände att jag gjorde väldigt bra ifrån mig på mina delar och kunde sova gott efter det.
 
Sen i lördags var Tilda och jag ute på Saluhallen. Saluhallen som alltid suger bajs var faktiskt roligt. Vem vet vad det berodde på. Kanske mitt positiva sinne och väldigt låga förväntningar. Sov iprincip inget natten till söndag så gissa om min 40 minuters promenad till Ekeby från Fyrishov och sista arbetsdag på Coop på det var helt jäkla olidligt. Ja.
 
 
Sist men inte minst gick Tilda och jag på Storvreta - Granlo och såg den sista kvartsfinalen. De är ju knäppa dessa innebandyspelare. Bäst av 5 kvartsfinaler. Men det var spännande eftersom det stod 2-2 i matcher. Givetvis vann Sveriges bästa lag med 4-3 och är vidare. Skäms lite över att jag blivit en sån där innebandynörd. Innebandy är ju den töntigaste sporten i världen efter typ badminton och curling. Trodde jag i alla fall.

UPPSALA&MY BABIES

Idag fick jag en ny uppgift som ska vara klar till 06.25 när jag åker hemifrån imorgon. Den är att skriva om Uppsala. Jag har för första gången riktigt roligt. Mycket intressant och det är alltid roligare att lära sig om saker man bryr sig om. Och Uppsala kommer alltid vara mitt hjärta.
 
 
Inte nog med denna roliga uppgift så fick jag hem mina nya arbetsskor till Turkiet. Nike free run 3.0. Svinjävladyra men helt fantastiska. Sitter som en smäck, hur sköna som helst och dösnygga. Rekomenderar starkt. Kostar 1500:- med frakt och går att beställa i nästan vilka färger som helst från Nikes hemsida. Jag var tvungen att ha svarta.

i'm dying here.

Hej ni!
Just nu är jag så stressad att jag snart går av. Har rent ut sagt panik. Jag vill hinna med livet, men jag MÅSTE få allt annat gjort. Blev försenad för jag inte hade skrivit ut alla mina papper till visumansökan på ambassaden som jag tänkt åka till imorse. Så nu åker jag in vid 12 istället, och då vill jag både hinna fika med Evelina och Julia OCH sen gå på innebandymatchen med Tilda. Men jag måste ju samtidigt hinna skriva klart mitt Turkiet-arbete och hela manuset till Dalarna som är våra slutuppgifter. Till Dalarna åker vi på torsdag med skolan och kommer hem lördag. Inte bara det men då går hela dagen imorgon åt att vara i Norrtälje och göra gud vet vad. Ih, kill me now. Längtar till nästa vecka.

who's that girl


ville inte va den som blev kvar

Ja, jag är också medveten om att jag blivit rätt tråkig. Men ibland händer det och det finns tyvärr inget att göra åt det. Synd. Vill ni veta vad jag hållt på med hela dagen? Jo, jag ordnar en 10 dagars rundresa i Turkiet. Det är en del i vår slutuppgift. Alla har olika länder, och smart som jag är knyckte jag Turkiet innan jag ens visste att jag skulle börja jobba där. Kände det bara på mig. I alla fall. Det är sjukt vad med tid det tar att researcha. Man får välja längd på resan själv, men jag tycker 10 dagar är en bra siffra. I denna rundresa ska vi skriva hela dagsplaneringen, vilka sevärdheter vi ska besöka, vad vi ska guida om och hur vi ska bo, vilket mat ingår osv. Utöver det ska vi även ha en stadsrundtur. Jag har valt att guida i Izmir, Turkiets tredje största stad. Jag gillar namnet. Så såhär ser min karta ut för tillfället:
Hojta om ni vill med! (driver, ska inte genomföra den, men det finns flera bolag som har liknande resor för typ 16 000. Kör på dem)
 
 
Imorgon ska jag till turkiska ambassaden och försöka fixa mitt visum. Ih.

I say a little prayer for you

Igår umgicks jag i massa kakelbutiker med mamma hela dagen, sen åt jag middag hos Lisa och drack öl hos Ellinor och shottar på Park inn med Julia (inte träffats på jättelänge = jättekul!!!!!!) och avslutade med dans på birger. Och idag mina vänner är det 3 veckor tills jag flyttar. Psykos.

fredag

Nu flyr jag min ensamhet hem till Hanna och hänger med de här två fjärtarna. Myskvälldelux!!!!!!!!!!

historien upprepar sig

Ni kommer nog aldrig träffa en människa med mer otur i turen än jag. Skulle kunna skriva säkert 7 berättelser om samma sak med samma slut. Jag som var så himla glad för 3 veckor sen, men så ska liksom samma jävla skithistoria upprepa sig. VARFÖR? Tycker jag är snäll, så varför straffar karman mig? Trodde liksom jag tjänat in poäng när man håller tanter i armen upp för en hal backe, ger småbarn en extra krona till sitt godis, står för sin ord, ler mot busschauffören som alla ignorerar. Ja, men när fan ska det löna sig då?! Tror inte på karma längre. Det har aldrig kommit något bra ur att vara snäll mot främlingar. En läxa jag borde lärt mig för flera sagor sedan är att man ALDRIG ska ge sig hän. Muren ska vara kvar så länge det bara går. Och sportnissar suger. Så är det bara. Tjing då.

detsamma


i'll keep dancing on my own

Igår var en sån där bra dag. Efter lite kaffe och mat hos Evelina hämtade jag upp Ellinor, och mötte Hanna på Black&White. Vi åt pizza och marängsvisch och låtsades att vi firade min födelsedag. Jippi, den enda firningen jag fått nästan! Sen åkte vi för att kolla på Storvreta - Granlo. Men han vi egentligen kom för spelade bara en straff. Jäkligt tråkigt! I övrigt var det faktiskt svinnajs! Ingen av oss har direkt varit på en sån där grej. Tvingades köpa en innebandyboll att kasta ut på plan. Närmast mitten vinner. Jag var inte ens i närheten, men vill tro att mina 20 kr gick till någon bra sak. Efter Storvreta vunnit på den där sista straffen så besökte jag Evelina igen. En bra dag helt enkelt.

inte en dag kan gå utan att jag tänkt på

Nu åker jag hem till Evelina! Ikväll ska Hanna, Ellinor och jag ut och äta och sen på Storvretamatchen. Kvartsfinal. Blir KUL. Vi måste ju sponsra Uppsala och spelarna med applåder.

it's you in the morning

Fick vara med Lisa hela dagen igår! Vi åt lunch på IKEA och hittade världens finaste flamingoglas. Och så fick jag födelsedagspresenter. Happyface. En baggagetag och ett passkydd. Så bra! På kvällen firades Chris och Bella med champagne. Chris som fått en befodran och Bella som fått ett väldigt fint stipendium till Indien.

onsdag

Idag känner jag mig ganska upprörd. Blir så irriterad på sega, oprioriterande människor. FIXA ER SJÄLVA. Men i alla fall, sitter här och skriver på mitt Turkiet-arbete och ska om inte allt för länge åka ner på stan och träffa Lisa. Sen ska jag iväg till Evelina och dricka kaffe, kanske på hennes balkong om jag har tur. Blir klart en bättre dag än igår.

att ta det steg för steg

Idag skrev en kille i min klass att ett tips jag gett honom var det bästa han fått på år och dagar. Tipset var att vill man få något gjort men är en sån som skjuter upp grejer, som jag, så är det bäst att sätta små små mål. Alltså om man har ett monsterarbete så börjar man med att bara skriva om t.ex. geografi. Och sen belönar man sig själv med små saker som att man får bädda sängen, äta ett äpple, ta några godisar, öppna fönstret, gå på toa. Ja, ni fattar. Sen fortsätter man. Ju mer "mål" man klarar, desto gladare blir man, och duktigare känner man sig. Då går hela arbetet bättre. Det är mitt bästa tips. Att bryta ner det man ska göra, vad det än är. Springa 5 minuter på löpbandet och tänka "fan vad bra jag är, jag kör 5 minuter till". Efter 5 minuter kanske man vill springa 5 till. Eller så vill man inte det. Men då har man inte brutit ett löfte mot sig själv. 
Så när ni känner att allt blir för tungt, ta det ett steg i taget och ge dig själv beröm och belöningar. Det är ju det som driver oss människor.
I alla fall, efter att han gjort mig påmind om mitt eget tips så satte jag igång. Har snart skrivit 3 sidor och Turkiets historia, geografi, befolkning, språk, religion osv. Och under tiden har jag belönat mig själv.
Kram på er.

GODMORGON


puss och kram

I lördags upptäckte jag det där Yohio, eller hur han nu stavar. Han som var med i Melodifestivalen. Jösses amalia är allt jag har att säga angående det. På lördagen var vi några som firade Karin som också fyllde år i fredags. Hade en väldigt bra kväll och bara dansade hela natten. I söndags låg vi två bara i soffan och åt apelsiner och godis hela dagen innan jag behövde åka och jobba. Och idag har jag jobbat på den andra Coop. Är helt slut, tror jag blivit sjuk. Det orkar jag inte. Har bara några dagar kvar att umgås på. De kan EJ spenderas i sängen, ensam. Vill ligga i sängen INTE ensam. Hehe, nä, skojja. Men orkar verkligen inte vara sjuk. Vill träna och äta glass. Men är väl bra, hinner ju skriva om Turkiet.

Idag är ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag.

HURRA HURRA HURRA HURRA! Lätt att jag ska till USA och svepa bärtz när jag kommer hem från Turkiet!

if you want to call me baby, just go ahead now


Procrastination? No, I just wait until the last minute to do my work because I will be older, therefore wiser.

 

work hard, play hard

Imorse när jag vaknade diskade jag upp efter middagen jag fick igår. Så himla gott! Sen åkte jag hem till Evelina och hängde och promenerade och drack kaffe. Är bara helt jäkla utmattad! Nu är ska jag PLUGGA. Amanda kom igen nu din jävla nolla. Inget händer om du inte sätter igång. Såja!

YOLO

Nu är det kris. Vem ställer upp som plugghitler? Vem har en piska i garderoben och lovar att slå mig med den när jag latar mig som jag gör nu? JAG MÅSTE PLUGGA. Men jag kan inte. Det har alltid varit mitt stora problem. Att just do it. Kan liksom inte "bara göra saker". Ska jag göra en skoluppgift ska den vara perfekt, annars kan jag inte stå för den. Detta innebär ofta att när motivationen inte finns så gör jag inget. Och då krisar det sig på slutet och jag sitter hela nätterna. Som det kommer bli nu. Har 17 sidor att skriva tills på torsdag om Turkiet. Lycka. Nej.
Så nu blir det kaffe hos Evelina och träning och sen det där köttet jag inte fick igår. Roligare än att sitta framför en dator och ha ångest för att man plötsligt tycker facebook är intressant igen och 7th heaven världens bästa tv-program.
Tja då.

mysen

 

lördag

I lördags hängde vi hos Ellinor. Fick även med oss Hanna som gått från ungdom till tant, och nu förhoppningsvis tillbaka till ungdom. Det var lätt det bästa på hela den kvällen! Idag ska jag plugga. Har så sjukt mycket att göra nu att jag inte förstår varför jag inte gör mer. Fanskitbajs. Det är alldelens för mycket för att hinna göra på den tiden jag har på mig. Dessutom var det 5 veckor tills jag åker, igår. Tänk vad tiden bara flyger fram. Måste hinna träna idag också innan jag åker iväg och äter entrecote! Älskar kött!

bara glad hela tiden

Min aktivitet denna vecka har varit under all kritik. Och då har jag ändå gjort en del roligt. Skola, jobb, fått en ny vän att umgås med, ätit lunch med David och ja, en bra vecka bara! Ska snart springa iväg till gymmet och systemet. Två saker som absolut går hand i hand. Kärlek.

RSS 2.0