cyberspace hello

Hör av mig imorgon. Inte varit inne på internet på 3 dagar. Jobbet sliter. "sitter inne" på mobilen. Cyberspace, vad händer? Finns face fortfarande? Hörs om viktigare saker imorgon...

cast away

Imorgon blir en hektisk dag. Ta tåget 07.30 för utbildning i webhantering på MiCasa, till Konsum för kassaträning och därefter direkt till något slags värdinnejobb på Nordea. Tråkigt med pengar. Torsdag blir Konsum och webbjobb och fredag dagis, kanske konsum och webb.
Tur är väl att jag, Evelina, David och Karl kunde fika idag. Kaffe.

i love you


Emile Hirsch is my baby baby baby uuuh

sugar dandy

Vaknade 9 idag. Vilken bedrift! Måste vara för att jag är så ivrig att gå på information/träningspass? på Konsum eftersom chefen ringde mig igår och undrade om jag ville börja jobba där. Jag tvekade en sekund och tänkte säga nej. Palla jobba så liksom. ELLER? så himla superglad!!!!!!!! Det bästa som kan ha hänt mig nästan!



sen igår fikade jag och peveee innan vi åkte ut och hittade massa svamp i skogen med David. Nyupptäckt: Svenska Hollywoodfruar. Herregudarsjössesamalia. Jag spyr på mamman med barnet som tror barnet kan sjunga. Det är verkligen fruktansvärt.

do it all again

Nu blir det att slå på Into the wild och äta nachos&salsa tills jag somnar. Nattinatt

pretty sure


Awesome förfest igår med Alfapet och vin. Och sen att sluta spela Alfapet. Bra kvälll. Mindre bra beslut, men nöjd. Tackar Evelina för att hon styrt så fint! Nu ska jag slå på en film och sova. Phett.

Cheer up man, it's your birthday


(grattis)

call your girlfriend

Är det pinsamt att vakna 13.34 när man inte är bakis? Men okej, om man inte kom hem förren 03.06 då? Vet ni hur Alfapet tar på krafterna eller? Ligger sjukt mycket koncentration bakom. Så fredagskvällen spenderades först med släkten och sen hos Evelina med David. Vi drack kaffe och spelade Alfapet. Helvärt. Måste ta tag i mitt liv NU.

simply irresistable

Den levererade.

bebis dinosaurie


När folk frågar vilket djur man är lik ska jag svara: en bebis dinosaurie. För jag ser ut så. Visst? Fantastiskt trött grej efter fika med Johanna och sen Jesper. För trött för att andas. Nu ska jag slå på en old school film som jag tänkt på i flera år. Hoppas den levererar.

nothing left

Fet lögn att jag var trött igår. Kunde inte somna förren ungefär 04.30-05.00. Så sjukt ovärt. Och jag som skulle äta lunch med David idag men inte kunde vakna. Prutt.

it won't make sense


Spelar ingen roll att jag druckit tre koppar kaffe och lyssnat på pruttljud med Ellinor och Tilda hela eftermiddagen. Känner mig som på bilden. ZzzzzzzZZzzz

i got you

Av någon anledning är jag på jättebra humör idag. Mitt huvud dansar och jag försöker hålla tillbaka kroppen från att göra likadant. Måste vara någon som spetsat mitt kaffe. Fast det vore ju underligt om det skett. Ensam hemma ju. Ska ner på staden och träffa Tilda och hon är bra så det är väl det då kanske! Duscha först. Är skitäcklig som vanligt, fast nu i röda skidstrumpor, leopardleggins och en rosa hoodie. Och flätor. Söt chey.

dax att växa upp


Senaste dagen(/dagarna?) (bättre verklighetsuppfattning) så har vi plockat så gähletz mycket höstkantareller. Jag börjar bli som min mamma. Och det är väl en bra sak (?). Sen har vi stekt svamp. Sen har vi ätit svamp. Sen har vi spytt sva..... NEHE. Sovit och städat garderob hos Pevoooo och våldgästat hennes lägenhet och så har jag druckit pommac och så har jag gått i trappan och ätit godisremmar och en piggelin. Kanske har glömt något... G.N. (God Natt)

riktig karl


noll ett åtta

Trött på att vara hemma. Snart åker jag till stan och äter sushi med Evelina innan vi beger oss ut i regnskogen för svamp. Äntligen blir det av.

ja, du är dödens snygg


13,5

...så länge sov jag inatt. Besökte Stationen igår med Malin, Michelle och Kalle. Klarade en pepsi och 1,5 timme. Sen slocknade jag. Inte bra att svimma och vara bakis.

just a small town girl


Vykorten har rykt, ena delen av väggen har rykt, rummet är packat. Alltså det händer. Dock går mamma runt och svarar på frågan "när flyttar vi egentligen?" .. "Vet inte". VADÅ VET INTE? vi bor som i en sommarstuga. Det finns inget här. Något måste ske.

JAG HATAR ÅR 2011!!!!!!!!!!!!

Förutom att jag ser framemot 2012 som rubriken talar om så var igår rätt trevligt. Blev inte som planerat. ALLS. Men ändå bra. Först Malin sen stationen sen William's och ett halvt glas för mycket öl. Gillart ej. Morgonen blev inte heller som planerad. Satt och väntade på bussen (Evelinas bil) när jag svimmar, välter och smäller i pannan. Tur att Evelina var påväg för att plocka svamp med mig så jag kunde köras hem och lägga mig framför tvn som jag nu gjort sen typ 1. Inte alls akward att svimma. Nej.

HELEN / IGÅR



fredagslista

Vad är den äckligaste mat du vet?
Nästintill avskyr bulgur och couscous. De som uppfann dem borde skjutas.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
Jag var awesome. Jag var grym. Jag var fantastisk. Jag var bäst. Jag var seriös.

 

Vad ångrar du i livet (om något)?
Att jag inte åkte ett utbytesår i USA utan (iprincip) stannade hemma pågrund av en pojke.

 

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Att jag vid ett tillfälle ska ha lämnat en förfest för att gå och prata med en killes ex. vilket hade varit högst olämpligt och dessutom aldrig skulle ha skett.

 

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Min nya fina röda miniflicks-jacka.

 

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Hmm. Kan vara min svarta blus/skjorta som jag la hela 20kr för på Dalarnas version av Röda Korset.


Har du någon oanad talang?

Jag är bra på att jobba. Jag är sjukt bra på att sjunga med i låtar. Har ett enormt tålamod framför TVn. Kan göra rätt ok collage. Det är väl det. Ah just ja, jag blandar dipp jättefort och vet exakt när popcornen ska tas ur micron!

 

Vad gjorde du i helgen?
Jag var med Evelina&Martina på stan, klippte gräsmattor åt mormor&morfar, sa hej då till fina Hanna, åt familjemiddag.

 

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Jag jobbade lite. Det var väl den enda 2doen.

 

Vad har du på dig just nu?
En baseballtröja och stentvättade jeans. Och ett armband med små nallebjörnar och hästar som jag gjorde idag på dagis.

 

Senaste låt du lyssnade på?
Jimmy eat world - the middle

 

Bästa skönhetsknep?
För jag är så jävla snygg och fräsch jämt... Men vaska gärna vita tunna vadlånga leggins till för korta spaghettibandslinnen.

 

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Lite hipster. Och linnen + öppna skjortor. Och långa jackor. Och uppkavlade byxor med färgglada strumpor under. Eller bara en vit t-shirt och jeans.

 

Och fulast?
Båt, stek stek stek. Fula läderskor och stela skjortor. Speciellt röda byxor. Urk.

 

Vem saknar du?
Fast det är ju ett skämt.

 

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att hela världen var målad i rosa och lite glittrig. Eller bara kolsvart och stjärnor som lös hela tiden utan moln som skymde dem. Och att vara nöjd med livet.


Vilka tre personer inspirerar dig mest?

Min kära mor, Julia Roberts karaktär i Mona Lisa Smile, och Summer i 500 days of Summer.

Bästa filmen nånsin?
Amelie från Montmartre och Grease. Ja.

 

Bästa boken nånsin?
Älskar the Notebook av Nicholas Sparks. Boken är tusen tusen tusen gånger bättre än filmen och man blir ju så kär i kärleken.

 

Vilka tidningar läser du?
UNT och Cosmo.

 

Vad önskar du att du var bättre på?
Sjunga och skämta.

 

Är du religiös?
Nä.

 

Vad är din största rädsla?
Mörker, okulta ting, bryta nacken, få cancer, oschyssta människor och mördare som ligger i sjöar och vill dra ner en under botten när man badar.

 

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
"Jag har aldrig gillat dig, jag har bara varit attraherad. Det är inte samma sak". Nize.


Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Elsa och Bertil. Kanske Oscar.

 

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
En rosa minicooper med rosablommiga säten och lackdetaljer.

 

De tre finaste sms du fått i år?
Det finaste jag fått genom tiderna är "Min rock luktar Amanda :)". Lite för er men mycket för mig.


nästan där


criminal minds

Skulle vara sjukt bra på twitter. Korta inlägg. Ny på wordfeud och det är jätteroligt. Hängt med Helen idag. Jätteroligt det med. Hej HELEN! imorgon: dagis. Tja.

melodi

HEMMA. GODNATT.

detail

Väntar på att David ska sluta jobba så vi kan leka. David: SLUTA JOBBA NU.

klock


Köpte en ny jacka igår. Fast min är röd. Ser ut som en rödluva eller en liten flicka. Fast det var ju ingen ny upptäckt att jag gör. Kan lika gärna göra det i en röd jacka. På dagen hade jag och Evelina fixat klart kuverten, lagat mat och kört runt.

finns det en så finns det flera

Wehey nize dag. Vågade mig ur rummet och åkte ner på stan med Evelina och Martina. Enorm flytta-hemifrån-längtan-och-jakt-på-inredningsartikar. Kaffe. Sen har E och Tilda och jag i 5,5 timme klistrat, vikt och lagt ner kort i kuvert åt Nordea (Viktor). Vi fick sushi. Life is good. Fortsätter imorgon. Godnatt.

just prayed to a guy i don't believe in


byggarbetsplats

Vågar mig inte ut ur sovrummet. Vill galet gärna ha frukost men hatar när folk jag inte känner är i huset. Suck.

Hanna Hejdå






Söta fina älskade Hanna flyr landet imorgon. Ett år som au pair i Philadephia. Så jävla cool. Igår sa vi adjöken och tillsvidare för hejdå är egentligen ett ganska fult ord. Vi åt vi drack och vi dansade. Tillsvidare! p.s. hon har blogg: HÄR

end of

Så jag vill dra utomlands och liksom inte bo här. Men känner att jag har ouppklarade saker som jag vill ska bli uppklarade innan livet känns lätt igen. Hatar ouppklarade saker som ligger och tär på hjärtat och hjärnan.

nötskal:


alterego

Älskar multipla personligheter. Ena dagen är jag slö tonåring som sitter på soffan hela dagen, tjurar, kollar på tv och äter en riskaka till lunch. Andra dagen jobbar jag på dagis, åker och kollar på hus, kommer hem, lagar middag, städar köket och gör hemmagjord blåbärsglass och maränger. Ain't life grand.

casa de Edeby








Foton: Evelina

Tack vare Evelina får ni en tjuvtitt på den nya villan på landet. Vi + Hanna hade det awesome fun där ute med cheeseballsmuffins och barnsånger. Imorgon blir det dagisjobb. Natt.

behind every bitch is a girl who got tired of being broken.



kompispris

Varsågod fröken Evelina att pallra din bil hit NU. De har börjat måla igen och jag har ont i mina fingertoppar efter 4,5 timmers skrapande på väggen. Så kom.

marielund


Peeewee och jag var och hälsade på Anna i Marielund. Tänk att ankor kan hoppa. Hatar ankor från och med nu. Så har vi hälsat på, på landet. Vägen ut dit tar aldrig slut. Det är såå långt till huset. Dör.

when I get down

Bra jobb lördag med Ulle. Sushi på det. Dansa på kvällen. Sjukt trött söndag och tacos hos mormor&morfar. Trött måndag för jag gör inget och vaknade typ... nyss. Hej

fredag

NaziLisa kom och städade med (åt) mig igår. Rummet ser bättre ut. På kvällen åkte vi ut på landet med ett lass och kikade I de mörka vrårna... innan vi stannade på McD för en glass och avsläppning I Salabacke där jag spenderande kv.llen med tv-spel och 500 days of Summer. Fann det även underhållande att åka sista nattbussen med folk som är fulla när man själv är spiknykter och trött. Nu sitter jag på bussen till stan och ska jobba.

amanda på krogen


spontandag


13.57 var klockan då jag 28 minuter senare satt på bussen mot stan och sedan Stockholm. Tyck att jag är duktig: på 28 minuter hann jag ta av mig pyjamas, duscha&tvätta håret, raka benen, torka håret, sminka mig och klä på mig samt gå ut till bussen. Mötte Hanna som blivit fast i Stockholm för att rädda henne. Vi åkte förbi mamma och fick hennes kort att leva på, åkte till Djurgården för typ 23 minuter på Lars Wallins utställning. 150 klänningar. Bra jobbat. Hade 20 min att gå till station, köpa biljett och mat och gå på tåget. Vi hann. Väl i Uppsala åkte jag till Salabacke för att äta nachos och se på Seven Pounds. Nyss hemkommen till en soffa utan kuddar och en säng som inte går att sova i. Blir att sova på golvet inatt. Tja.

verkligen hänt

3 månader sen studenten. Nize.

RSS 2.0