brabrabrabrabrabra

Hejhej! Idag har vi häng på hotellen och haft det bra. Har det så gott! Ska snart ha balkonghäng och imorgon är jag ledig. Nästan sjukt hur fort tiden går. På lördag är det liksom 1 juni, sjukt! Hejs

too young too dumb

I måndags så hade TanTur ordnat med en fin startfest för alla i koncernern. Igår var jag och Lotta med varandra mest hela dagen och fick massor av kul gjort, supertrevlig dag! På kvällen chillade vi i soffan och kollade på film igen. Och idag har jag varit på flygplatsen, också väldigt värd och bra dag. Ska snart ner till grillplatsen och bara hänga och ha det bra. Så hej på er.

bara för att den är gammal så är den inte dålig

 

information

Kära läsare,
allt som skrivs på min blogg är mina egna åsikter och har ingenting att göra med företaget. Om jag är ledsen en dag är allt jag skriver bara det jag tycker och är heller inget som mina kollegor tycker så ni har hänseende till det. Tack

söndag

Ikväll har jag, Joel, Roomie-Amanda och Jonas ätit tacos. Mumma med riktig tacokrydda! Sen hyggade (danskt ord för allt mysbart) vi i soffan framför filmen "The perks of being a Wallflower". Så nu säger vi godnatt. 

KRAM

Idag ser ni om era mammor hoppas jag? Tänker i alla fall på min här borta så här på morsdag och allt. Bäst för er att ni äter kanske marängtårta och äter en riktig söndagsmiddag ihop. Jag spenderar min frånvarande, en förhoppningsvis fin bukett blommor på posten och med att ligga vid poolen och storstäda hemma. Kärlek till dig kära mamma.

bättre kvällsutsikt från balkongen


Svea eller ej?

Eftersom tiden flyger fram här....... så är det dags för oss att önska semester. Har aldrig varit med om detta med att "önska". Att man kanske inte får när man vill och att man måste göra det så långt i förväg. Eller att man MÅSTE ta semester. Grejen är den att om jag stannar här och har semester 8 dagar har jag noll aning om vad jag ska göra helt själv. Så jag kanske ska försöka få semester med någon annan, eventuellt Christina och så ska vi flyga upp till Istanbul några dagar. Det andra alternativet är att jag kommer hem en gång i kanske juli, eftersom mamma och Ingemar kommer i september så behöver jag inte åka hem då. Behöver hjälp, ASAP. Vad ska jag göra?! Är det liksom värt att åka hem eller? Nä? Jo? Vore kul att klappa på björkarna och ta ett dopp i Mälaren innan den fryser till is igen. Och ladda upp med provianter måste jag göra. Så vad säger vi? Hem eller ej? Eller Istanbul OCH Sverige? Inte direkt så att jag badar i kontanter heller...

sann humor!

I understand that Scissors can beat Paper, and I get how Rock can beat Scissors, but there's no fucking way Paper can beat Rock. Paper is supposed to magically wrap around Rock leaving it immobile? Why the hell can't paper do this to scissors? Screw scissors, why can't paper do this to people? Why isn't notebook paper constantly suffocating students while they take notes in class? I'll tell you why: because paper can't beat anybody; a rock would tear that shit up in 2 seconds. When I play rock/paper/scissors, I always choose rock. Then when somebody claims to beat me with their paper I can punch them in the face with my already clenched fist and say, "Oh shit, I'm sorry. I thought paper would protect you, you asshole!"

and when the daylight

0% retuschering på denna bild. Se bara hur fin soluppgången är 06.00 i Antalya. Efter detta åkte vi till övernattningslägenheten och sov några timmar, slängde i oss kebabrulle till frukost och åkte tillbaka 13.30 för att ta emot norrmän och göteborgare. Sitter och äter min goda pastarätt och går långsamt in i relaxmode. Är ledig imorgon!

today we start a riot

CPBRA LÅT!!!!!!!!! Och tja, godmorgon på er så här 1 på natten. Sitter med en kopp kaffe och taggar flygplatsen. Hatar att somna på bussen till/från flyget. Blir så pinsamt då med gästerna när man kommer fram och missar att prata. Hehe. Så nu sveper jag kaffe och packa ner en Burn (energidryck kära föräldrar).

GREEN CANYON

Igår var jag på utflykt hela dagen för att studera den. Vi åkte till Antalya-regionens största bazar sen till en textiloutlet (billiga kläder osv) och därefter till Green Canyon. Vattnet är fantastiskt fint. För er information så färgas detta färskvatten grön/blått på grund av att det finns fosfor i bergen som hamnar i underjorden och som hamnar i vattnet. Tillsammans med mineraler från växterna så blir vattnet jättefint. Och vattnet är så kallt för det rinner snö från bergstopparna. Nu är vattnet runt... 18 grader. Doppade fötterna och det var helt okej.





Senare på kvällen åkte jag, Amanda (min roomie) och Joel in till Alanya och åt på Crazy Horse. Joel och jag lyxdelade på 15 bitar sushi och en tacotallrik eftersom båda ville ha båda. Så himla värt!

tisdags

19.00 var det 34 grader varmt ute. "jobbigt"

if you got the money


Så här ser poolen där vi bor ut. Och såhär var det på min och Christinas lediga dag. Jag bor i lägenheten i det vänstra huset fast på baksidan av det.


SUSHI = GULD!
 
Är ledig imorgon igen så Chrisse och jag ska ligga vid poolen och sen får vi se vad vi hittar på. Hörs imorgon!

varit hopplös



Internet i mitt rum har iprincip gett upp och jag har inte orkat flytta den till kök/vardagsrum... men här kommer en kort uppdatering. De senaste dagarna har varit BRA! Jippie! I torsdags hade vi teamday, så för att bonda så hängde vi på stranden hela dagen och sen poolen innan vi hade middag på Red Tower i Alanya. Åt sushi för först gången sen jag åkte. Så himla nöjd och glad även om wasabin var bebisstark. Sen gick vi som var lediga dagen efter ut och hängde med tui nordic hela natten. Vi tror Christine fick något i sin drink, så nu vet vi var vi inte ska beställa något i baren. Igår hängde jag och christine vid poolen och sen åkte vi till Alanya för hon skulle fixa naglarna men VET NI?! Min lugg är dålig nu.
 
Och nu är klockan 21.30, ska iväg till en restaurang och kolla en halvtimme på Eurovision innan jag åker till flygplatsen. Kärlek, vi hörs igen!

rosmassaker

Hade trevligt när vi var ute här om dagen.

1/7

Hej allesammans!
Idag har jag varit här i en månad. Eller jag åkte för en månad sen. Känns helst sjukt hur nybörjar-Amanda lämnade Sverige gråtandes och landade med sin ryggräck påväg mot nya äventyr för en hel månad sen. Tiden går fort men ändå så långsamt. 1/7 får det att kännas som det inte är ett halvår kvar. Hade tänkt att göra en månadsresumé varje månad, men idag hinner jag ej för jag kom nästan precis hem och ska iväg alldelens strax. Är i alla fall gott som frisk nu. Köpte hostmedicin idag "strong" = borde hjälpa. Vi hörs imorgon, kram!

sjukdagar



Har ju mått rätt dåligt ett tag men 9 timmar av måndagens arbetsdag gick åt till att må kasst. Låg hela natten och kallsvettades och mådde svindåligt så igår kunde jag inte följa med på My Turkey, en utflykt om vi skulle få lära oss. Inatt vaknade jag upp och trodde jag skulle dö men sprang till toan och spydde innan jag återigen somnade huttrades under både täcke och en tjock filt. Så även idag på min lediga dag missar jag raftingen som jag sett framemot och ligger kvar i sängen. Så jävla roligt. Svinglad. Verkligen.

Det är vad som händer i mitt liv just nu. Och att jag plöjer igenom gamla filmer jag har på min dator och kollar på Nugammalt med Filip&Fredrik på kanal5.se.
 
P.S. Önskar jag hade en mamma här som kunde klappa mig på huvudet och ge mig sjuksoppa. Eller egentligen vilken mat som helst då jag lider brist av det för tillfället.

my house is falling apart

Ni märker ju att sakta men säkert trubbas inläggen av. Eller i alla fall antalet bilder. Men i fredags hade jag ju min första utflykt. Kan trösta er med att jag ej svimmade. Tur. Det var den bästa dagen hittills, och den roligaste uppgiften måste jag säga.

Lunchrestaurangen.


Utsikt från Dim grottan.


Lina och hennes pojkvän var jättepigga och taggade på att lära sig.

Idag har jag varit ledig och sov jättelänge för att återhämta mig från monsterförkylningen. Efter det har jag bara slappat vid poolen, som nu är fylld förövrigt! Tror jag somnade vid ett tillfälle. Försökte kyla ner mig i mitt rums AC ett tag innan jag promenerade till Avsallar för att handla diverse saker som disktrasor, klämmor och mat.  Var god medtag allt gott när ni kommer och hälsar på.


Sitter i alla fall på balkongen nu med kyckling, potatis, morötter och champinjoner och inväntar att lugnet ska förstöras av mina aktivitetsguider. Och längtar stört mycket tills på onsdag när alla AG's och 5 guider är lediga och vi ska på rafting!!!!!!! 

humör

Såhär glad är jag över att jag ska ha min första utflykt imorgon:


Såhär putt är jag över att jag mår svindåligt och tror att jag har feber så jag kanske svimmar på utflykten imorgon:
 
Ligger här i min säng och kurerar mig med solrosfrön och väntar på att klockan blir 20.45 så jag kan åka och hämta aktivitetsguiderna på hotellet.

det var valborg

Så vi firade ändå valborg här nere. Eller kanske mer en vanlig onsdag än valborg, men det var gött!

RSS 2.0