Julias födelsedag&Berns

Förra helgen firade vi att Julia fyllt år genom att bo på Berns, middag på Vapiano och dansa i Stockholm. Succé-brudar. Ni är riktigt bra! Men Stockholm frågetecken.

En långfredag

 
Hej pärlor. 
Nu ligger jag här i soffan och äter fil och hemmagjord nötmüsli. Känner mig äntligen ledig för första gången på väldigt länge. 
Massor av bra grejer har hänt. Jag har fått ett nytt jobb i Stockholm där jag jobbar som flexkonsult. Dels receptionist och dels konferensvärdinna på minst 80%. Ville verkligen ha jobbet och jag fick det! Så nöjd! Så varje dag pendlar jag till Kista, Solna eller city. 
En annan bra grej som hänt är att jag träffat en riktigt fin kille. Han råkar också vara min kille och jag är jätteglad för han är bäst. Vi gillar töntiga gulleord, att handla och laga mat, att måla&pyssla, dricka Pommac och påskmust, att titta på varandra och alla saker man gör när man gillar varandra.
Livet känns bra. Nu med det nya jobbet kommer jag kunna köpa en lägenhet. Och sen har jag gjort högskoleprovet och det gick mycket bättre än förväntat då jag ej pluggat utan bara testade vad det var och det känns toppen att ha provat på en gång så jag vet vad jag ska förvänta mig i höst. Blir nöjd med alla reslutat över 0,3 (låga mål). 
 
Puss&kram

RSS 2.0