you raise me up

Ni är bra, kram kram.

Roliga saker som har hänt:

  • Har dubble day off. Så var ledig igår och idag. Alldelens för skönt!
  • Igår när vi testade om vår TV fungerade så upptäckte vi  att vi har en engelsk TV-kanal! Ellen Show och Gossip Girl är på utan undertexter och det är inte dubbat och det är bara alldelens, alldelens underbart. För ni vet ju att jag har TV som hobby, och denna ljuva hobby togs ifrån mig när jag flyttade till Turkiet. Men nu har jag fått den tillbaka och det känns jättebra.
  • Mamma och Ingemar har bokat sina flygbiljetter hit och kommer om 2 veckor! Så 14 september har jag min sista semester och får mitt första besök och vi ska åka runt och se saker!
  • Imorgon är det september. Känns som det var igår vi sa "imorgon är det augusti".
  • Igår var en riktigt bra kväll. Kan inte sätta fingret på vad som gjorde den så bra, men den bara var det. Och ibland är saker bara.
Och det var väl det roliga jag kunde komma på just nu.

aktivitet

Har ju inte varit jätteaktiv på 2 veckor om man säger så. Förstår att ni saknat mig så det gör ont. Minns inte exakt vad jag har gjort riktigt mer än att ha haft servicetelefonen och det vanliga service och flygplats. Och två utflykter förra veckan, det var fett! 
Här är de enda bilderna jag har från senaste tiden:
Christian och en sovandes man utanför Crazy Horse. Detta var kul för det fanns bara en stol, inga bord, ingenting. Och ingen väckte honom. Han bara satt där.
 

Om jag inte minns fel så var det förra veckan vi hade en midseason get together med TUI och TanTur och då såg det ut så här på kvällen.
 
I tisdags var vi på study jeep safari. DET VAR KUL! Ni måste prova, och sitt då längst bak för det kändes som man skulle dö. Typ som att åka frittfall. Har massa bilder på en CD men inget ställe att sätta in skivan på, så det får vänta tills någon annan hjälper till. Efter det hade vi suppliermiddag med Baskent, ett av våra sjukhus, på en restaurang precis vid havet. Hade det inte varit så att det tog 3 timmar att få all mat hade det varit super, för maten var super och de var trevliga.
 
 

FML

Så har jag blivit sjuk. IGEN. Förstår inte hur det kan vara möjligt att bli sjuk oftare i denna värme än hemma i kalla Sverige. Så sover jag inte ens med AC på, utan har timer en timme när jag ska sova. Så det är inte direkt så att det blåser kallt på mitt huvud hela natten. Idag måste jag ligga hemma och kurera mig för jag vägrar att vara sjuk imorgon. Gör den kända huskuren med vitlök, citron, honung och kokande vatten. Har ingen ingefära, men jag har dubblat vitlöksdosen. Önska mig lycka till idag när jag ligger i min bastu till vardagsrum för det är en kackerlacka i mitt sovrum. Hej så länge.

Alanyas Pärlor

I onsdags hade jag för första gången utflykten "Alanyas pärlor". Var precis lagom nervös innan för jag hade aldrig haft den, men tack vare mina fina tjejer till kollegor fick jag hjälp med material och förberedelser. Och sen av min finska kompanjon hjälpte mig på plats. Det är en svinbra utflykt! Verkligen supermysig och numera en av mina favoriter. Det man gör är att det är en eftermiddagsutflykt, så först åker vi upp till Alanya borgen, om ni kommer ihåg den sen mina bilder i april så är det världens finaste utsikt, bra historia och allt det där. Sen åker vi ner till Damlatas grottan som är en liten droppstensgrotta inne i Alanya, också väldigt coolt. Så avslutar man dagen med en solnedgångsbåttur på Medelhavet. Ni ser ju bara hur vackert det är. JAG VAR NÖJD med hela dagen kan man definitivt säga! Och det var gästerna med. YAY!
 

Hittade Nemo




Idag har vi varit lediga tillsammans (ÄLSKAR de dagarna vi har ledigt ihop!!!!). Så igår var Lotta och jag ute, och idag så åkte vi och dök. Det var så fett! Förstår verkligen hur man kan fastna för dykning. Vi var bara ca 9 meter ner men sjukt vilket lugn och hur stort det är. Har man inte någon som följer en så kan jag absolut förstå att man simmar vilse. Så coolt, riktigt bra upplevelse. Och sen hade vi väldigt trevligt tillsammans. Rekomenderar alla att prova dykning minst en gång. Och Turkiet är bra att börja i, för det finns inga farliga och stora djur, och så får man bara jobba sig upp till Nemo-land. Är helt slut efter 10 timmar i solen och kroppen gungar fortfarande som att jag vore på en båt. Sitter inne hos Lotta och myser. Men måste sova, dör snart. GODNATT!

i fredags

......så åt vi middag på Red Tower. Älskade sushi, som jag gillar dig. Och här är jag modig och bara TAR. Byter inte ut bitar eller något. Yay. Sen satt vi på Crazy Horse. När vi skulle hem var alla kämpetrötta, se bara hur gulligt vi alla sover. Maxad taxi.


#iblandgårdetsegt

Och nu ska vi alla ut och äta, kram på er!
 

learning to love yourself it is the greatest love of all

Plötsligt händer det. Jag har fått mig ett par nya arbetsbyxor. Och ja, de är en storlek större. "Jippie". Samtidigt som jag skriver det sitter jag och matar mig själv med popcorn och svenskt godis. "Jippie". Skyller på att det är varmt. Eller oregelbundna arbets- och mattider och att chips är billigt här.
 
Annars går det fint och jag är glad och rullar runt. Fick en till roomie idag. Jag och Amanda välkomnar Johanna till vår lya. Hejhej!
 
Sen såg det ut så här på den lediga dagen förra veckan:

 
Och så hade jag flygplatsdag igår så vi passade på att åka till antika Antalya och kolla på paraplygatan:
 
Nu vore det verkligen en god idé att lägga sig. Så jag gör det. Godnatt på er, sov gott!

RSS 2.0