sadness

Varför pluggar jag inte mitt miljardsidiga häfte om gamla stan som jag ska kunna tills imorgon? Åh herregud. Var finns motivationen till att göra mer än stirra på ett pausat avsnitt av Gossip girl och vänta på att ingen ska steka fläsk till mig?

dont wake me

 

spillde mjölken

Så jag har suttit och funderat på senast jag var lycklig. Ni vet, man är glad rätt ofta, men lycklig. Kan faktiskt inte minnas senast. 2009 var ett bra år. Och när jag gick i 5an trivdes jag också rätt bra med livet. Men sen dess har det bara gått utför. Och prutt på er som tycker att man ska sluta klaga för andra har det sämre. Jag tänker vara egoistisk just nu. Det mesta suger. Jag gillar min familj, den är trevlig. Och jag gillar chips. Vid ett visst antal tillfällen överraskar människor. I övrigt suger allt. Det är verkligen inte kul att känna så, men problemet är trångsynta, inskränkta, oöppna, okänsliga Skitsala. Längtar till april när min praktik börjar så jag äntligen får åååååååååka! Hej

ytterligare en lördag

Foto: Evelina

Jobbade hela lördagen för att fira avslutet med en utgång. Jag hade inte alls roligt. Och påvägen hem hamnade jag i Örsundsbro, fick vända, kom hem 07.30. Värdelös kväll. Det enda som var kul var de 2 första timmarna på Siden Selma.

informationspumpad

Har spenderat hela gårdagen i skolan och sedan på "ett dockhem", en teater, på Dramatens lilla scen med mor och bror. Efter ca 6 timmars sömn fick jag skutta upp och bege mig mot Stockholm. Den mängden historisk och nutida information jag har fått idag gör mig helt matt. Ont i fötterna av promenad runt hela Gamla stan och i slottet. Inte nog med det ska jag åka direkt till jobbet så fort tåget stannat. Imorgon vankas 08-21 arbete. TJOHO. Annars har det varit hemskt intressant idag.

resesällskapet




ten millions ways to leave a lover

Idag ska jag göra kulturella muséeum-besök i utbildningssyfte i Stockholm med en tjej från klassen. Borde varit där för 30 minuter sen, men min undersökningsförmåga och SJs sätt att leverera går inte ihop. Anyways, ska ta min bok, kaffe å cheezeballs å ha det bra ba.

good morning autumn

Så jag gjorde en brakfrukost. 2 hårdkokta ägg, ett Njallabröd, en Lingongrova och en kopp kaffe. Men är så förbannat dålig på att äta frukost så nu ligger mackorna där och ruttnar på andra sidan sängen. Och jag måste äta för jag ska jobba. Summan av detta: hur äter man frukost?!

HEJ SÖTNOS!

Lätt att mitt första husdjur ska vara en bebispanda när jag flyttar hemifrån?!
 

Åh nejnejnejnejnej!

Saker jag stör mig på och som känns väldigt lågstadiet är:

1. Folk som ångrar att de varit tillsammans med någon. Alltså, ni var ju ändå kära. Det kan ha blivit dåligt men man ångrar väl ändå inte hela tiden ihop.
2. Folk som har varit tillsammans världsalänge, skaffar en ny och sen säger att den nya är det bästa som hänt dem. Vilket jävla ansiktsslag. Vad fattigt. Okänsligt.
3. Även om man gjort slut så borde man i alla fall kolla på varandra, ni vet SE varandra.

skärfälten

HEJ! Här är en del av familjen på skogsutflykten igår. Vi plockade svamp. När vi kom tillbaka hade mormor lagat lunch. Och sen gick de tre generationerna av tjejer på bio. Somnade gott i soffan med mamma.
 
I lördags stod jag upp i 13 timmar när jag jobbade för Cajsa's kök på ett bröllop i Botaniska. Det var jätteroligt och jag blev jättetrött.
 

trädgården

Igår hade mamma och jag myskväll med svampmackor, räkor, krabba och för mycket godsaker för att orka äta upp. Hon är bra. Idag ska jag göra en kul grej! Ska jobba åt Cajsa's kök på Botaniska. Tror att det är ett bröllop så det blir nog fantastiskt fint. Xoxo

Till alla rädda människor:

"Would you tell me, please, which way I ought to go from here?"
   "That depends a good deal on where you want to get to," said
the Cat.
   "I don't much care where---" said Alice.
   "Then it doesn't matter which way you go," said the Cat
                            ---Alice's Adventures in Wonderland av Lewis Carrol
 
 

De är säkert svin, men vad gör det när dem är genetiskt välsignade.




krossa alla fönster

Ser ändå rätt läskig ut på denna bild. Here's Johnny....'s daughter! Helen och jag var ute i skogen i onsdags och plockade svamp. Korgen var så full att det ramlade ut, plus att vi fick kasta ut en del taggsvamp för att göra rum för alla kantareller! Det var fantastiskt. Tills vi gick vilse i skogen och följde solen i hopp om att hitta en väg. Vi hittade en övergiven stuga och lyckades därefter hitta en stig. Annars hade vi behövt leva på ett äpple, cheezeballs och vatten.
 
Resten av veckan har spenderats i skolan, hos Lisa och på jobbet.

DAY ONE

Har avslutat min första skoldag på TEC i Norrtälje efter 15 månaders frihet... om man bortser från min korta karriär på Idéhistoria-nyare tiden förra hösten. Idag fick vi lära oss om skolan, lärarna, varandra och improvisera guideturer. Mindre än 364 dagar tills jag blir en utbildad reseledare. GO ME!

lördag

Slutar snart jobba! Vila, duscha, kulturdagen! Kom förbi Celsiustorget någon gång mellan 21-23 och se när Kids on the run spelar!

läran om livet

Då ska jag glida iväg och jobba med mitt snea leende. WOOP!

HEY FUTURE, YOU ARE SO WELCOME.

HEJ! Så det närmaste året ska jag utbilda mig till Guide och reseledare. 25 veckor lärarlett, 2 gånger i veckan i Norrtälje och 6 månaders praktik. Jag kom på idén igår och jag börjar på måndag. Fullfart ska det vara. Det enda problemet kommer bli att pendla, det krockar med mina arbetstider och pengarna som det kostar som jag inte har. Men det löser sig. Livet är bra på det sättet.

BRÖLLOPS BILDER















no matter how long it has been


åh shit vad najs, en öl

Håller på att bli sjuk. Kul. Så har suttit hemma och målat en kruka. Men man kan ju inte tycka synd om sig en hel dag så jag drack te med Tilda och Martina på Storken ikväll. Godnatt!

the night belongs to lovers

Hey humans!
Jag har varit ute och ätit, varit på Magic Mike, fikat, jobbat och Johannas avskedsfest i fredags för hon ska flytta till Norge. Mitt lilla hjärta och min lilla hjärna är i obalans. Obalans är väl trevligt. Samtidigt håller min kropp på att bli sjuk.

RSS 2.0