HARRY POTTER

Igår firade vi Emmas födelsedag med Harry P. tema. Sååå bra fixat med husindelning, potion class, quidditch beerpong, grill och winner of house cup. Vi gick som Nymphadora Tonks och Remus Lupin (ser man ju). Och värdinnan själv och Chris var Voldemort och en dödsätare. Grymt! 
 
 

STOCKHOLMS STOLTHET

Igår tog Jesper med mig på Allsvenskamatch. Min första! Mäktigt. Plus att Djurgården vann. Ännu bättre. 
 

FIRA FÖDELSEDAG

I lördags fyllde Jespers syster, Josefine, 24 år och vi gick på fest och ut och dansade till soul. OBS! Andra gången i mitt långa liv som jag varit ute i Stockholm. Borde jag skämmas? 
Aja, den enda bilden jag har från kvällen är denna när vi är på tuben hem och med glansiga ögon. Alltid kul att gå på kalas! 
 
 

SÖDERMALM

 
I augusti har Jesper och jag bestämt oss för att jag ska flytta till honom i Stockholm. För att bekanta mig med Södermalm har jag varit runt på flera turer de dagarna jag spenderat sällskapslös  i lägenheten. Varje gång upptäcker jag mer och bättre saker. Vitabergsparken är magisk, det tar 25 min att gå till Beyond Retro, runt hörnet ligger Åhléns, HM, ICA och allt annat som kan tänkas behövas. Men det bästa är ändå parkerna och de oväntade små flera hundraåriga villorna som smyger sig in bland lägenhetshusen. Det kan bli bra det här ändå!

UNICORN PARTY 25 ÅR

I mars hade jag 25 års fest. Och när man fyller vuxen, vad är då bättre än att ha enhörningstema på festen? Allt gick i färg, glitter och tyll. Precis som det ska vara. 
 
 
Den näst sista bilden är utmaning- och dryckesspel som jag skapade (det hade även en pil som ni ser på bilden ovan). Olika färger på spelet representerade en aktiv- eller frågeutmaning. Otroligt roligt, och när korten tog slut fick vi hitta på nya. Easy peasy!

RSS 2.0