Det blir ljusare igen

Att det här är den enda bilden jag har på min telefon från igår? Och att det är någon bild någon tagit på mina kusiner. 
Vi hade i alla fall ljustest igår för 70 personer för att fira att ljuset vänder och dagarna kommer bli ljusare. God mat och kul att iprincip alla kusiner och syskon var med! 

Vi e vackrast efter två

Ikväll är det vi som faller. Kom med mig ut i natten. Stan är vår, trots alla år. Vi är vackrast efter två. 
Förlåter du mig, förlåter jag dig.
Två hjärtan som förstört varann. En natt då alla ljus försvann. Forever young. 
Jag står med hjärtat i halsen å dina ögon kan inte dölja sanningen. Ikväll är det vi som faller. 
Allting har ett slut. 
 
Forever young - Thomas Stenström. 
Älskar typ honom och han rätt i hjärtat texter och hur de är maskerade som glada när de inte alls är glada. Följ mitt liv, följ Stenström. (Sjukt onödigt djupt. Vad konstigt av mig)

“There is nothing I would not do for those who are really my friends. I have no notion of loving people by halves, it is not my nature.” - Jane Austen

Alltid lika roligt varje gång det här gänget ses. Igår köpte vi en varsin, väldigt opretentiös ICA-sallad och drack vin och tequila i Michelle och Kalles nya lägenhet. Pratade och skrattade massor innan vi masade oss ner på stan för att möta upp några andra myskillar. Så det var den kvällen. Ni är så bra för mig!

"Destiny is for losers. It's just a lame excuse for letting things happen to you instead of making them happen." - Blair Waldorf

 
Blair Waldorf. Jag orkar inte hur mycket jag avgudar henne. Världens bästa har kommit till tack vare henne. Eller ja, det är taget ur en engelsk ordbok men fan vad bra ord det är. Vissa av er har hört det. Andra inte. Ordet är: fortitude. Ordet är ungefär synonymt med själslig styrka. Det betyder att man tacklar allt svårt i livet med en enorm styrks och låter sig inte dras ner av det. Blair Waldorf min kämpe och ordet fortitude är ordet jag alltid vänder mig till när saker känns jobbiga. Det räcker att säga ordet för mig själv så vet jag att mitt beteende är ohållbart vid tillfällen och jag måste tuffa till mig. Tur att hon finns. Tur att fortitude finns, du magnifika ord! 

All of me

Men gud så trevlig dag. Vaknade upp hos mormor, drack lite kaffe. Gick sen över gatan till min fina vän Evelina där vi tog ytterligare en kaffe innan hon sällskapade till bilbesiktningen där min lilla ghetto mobile nästan fick toppbetyg trots den gamla -96 modellen. Därefter spatserade vi runt stan i jakt på julklappar. Kom hem med killarnas presenter, en mätt mage och hårfärg. Tacka vet vi Evelinas kunskaper som tog mig till en nougatfärg med blond ombre. Är ändå nöjd. Ikväll har Notrica-familjen varit och ätit pizza som på den gamla goda tiden. Och allt detta på en tisdag. 
From Luthagen with love.

2014

 

Hur kan vi bli hjältar?

Hej! I veckan har jag jobbat hos mamma med uppgifter som passar mig helt sjukt bra. På två dagar slog jag in 93 julklappar, räknade  drygt 200 enkäter för en undersökning med 16 frågor på varje, satt in papper i 25 pärmar och sprungit ärenden. Älskar jobb där jag ser resultat och kan räkna ner. Man vill få det gjort så fort som möjligt och fixar en teknik som tar en dit snabbt. Älskar det! Annars så var jag, Tilda och Julia Å ute hos Evelina i Länna på tacosmiddag i fredags. Och i lördags hade Lisa julfika. Har i övrigt tagit det sjukt lungt. Nu bor jag hos mormor ett tag inne i stan. Men hann med ett Gränby-besök med Evelina. Aaaaaaa annars kul grej!!!! Har sökt in till universitetet idag. Bara en kurs på heltid i vår. Men hoppas jag kommer in för jag vill gärna prova på skolan igen och lära mig saker. Adjö långa mobiliinägg. 

from Sweden with love

Halloj.
Jag förstår att det låter dumt men åh vad glad jag är över att vara hemma. Nästan hela tiden från sekunden jag landat och framåt så har jag haft något kul att göra. Har ätit krabba hos Tilda, snittar hos Emelia, dansat på Birger, gjort pepparkaksdeg, bakat med Lisa, sett Stenström som spelat i musikhjälpen och idag htitade jag svamp i skogen. Lyckans lycka. Snart kommer Evelina hit så ska vi julmysa.
 
Och för er info så bor jag ute i vår konferenshall nu. Det är några hundra kvadratmeter för stort för en person, men hey, vem är jag att klaga. Däremot är det svinkallt och där måste jag få klaga. Mitt liv är arbetslöst och boendelöst och jadda jadda. Men det löser sig. Klart det gör.

Bästa vänner på besök

Hejhej!
I veckan var Julia, Evelina och Noel på besök hos oss. Det var de mysigaste dagarna av alla. Var på stan, åt god mat, gick promenad, bakade lussebullar och pepparkakor och chillade. Så bra! 
Och nu sitter jag på flygplatsen i Oslo och väntar fortfarande på att mitt flyg till Stockholm ska gå. Skulle varit framme nu men har ca en timme kvar tills vi lyfter. Buhu. Men snart peeps så är jag i Uppsala! Ska till Tilda och ära krabba ikväll innan vi går till Emelia som fyllt år för att dricka öl och ut och dansa. Kärlek.

RSS 2.0