This ain't love it's clear to see. But darling, stay with me.

Senaste dagarna likamed nästan bara jobb. Men har klämt in en pizzaträff med bad i Gamlis med Felix. Och kolla vad fin pizza jag fick? Har sina födelar att känna pizzabagaren. (Det står Amanda om ni missade det).


Var ledig i helgen så hade besök här hemma och sen dansade vi lite ute. Igår var mamma här och åt kräftor med Chris och mig. Alltså kräftor hörrni, så fantastiskt gott.


Idag åkte Evelina och jag ut till Länna-badet för att bada med Julia, André och deras nyaste tillskott till familjen Noel. På riktigt den sötaste bebisen vi någonsin sett. Inte bara för att han är bebis, utan för att han är extremt gullig. Ni ser ju.
 
Har aldrig förut hållt i ett barn som är yngre än i alla fall 7 månader om ens det. Kanske minst 2 år, jag vet inte. Men det var kul. Åh vad fin han är.
Efter vårat badbesök åkte vi och köpte sushi och hängde på gräsplätten utan för mig. Bra, varm men inte för varm dag. Kram

känslorna bubblar inom mig

En vecka har passerat och det som har skett är detta:
 
Har jobbat när andra har solat och haft det gött. (I Sunnersta har de nya fina gröna tröjorna kommit!)


Medan en gryta jag gjorde puttrade på gick jag och Felix promenad runt Uppsala.


Var ambitiös och bakade scones till frukost i torsdags.


Evelina kom på besök och vi tog kanske den bästa twosien någonsin.



Nino hade fyllt år så i vi åt skaldjursmiddag på landet.



Sen fick jag fickbesök och vi spelade kubb och drack öl.



I fredags var jag och Evelina på Wiks och försökte bada. Sen hem till David och grilla kött.


Efter det körde alla ut till Karls lantställe och badade/bastade och åt chips.


I lördags var vi hos Karro sen testade vi på Birger igen efter två veckor isär.
 
Och igår roadtrippade jag till Knivsta för att äta rödavinbär och sen jobbade jag igen. Så det var väl den veckan lite kort sammanfattad.

need someone to numb the pain

I lördags valde vi en sån där lugn och bra dag. Kvällen bestod av kvällsbad vid varvet i Sunnersta med middag. Sen drack vi flädersaft och åt popcorn till bronsmatchen i mitt kök. SÅ bra.


 
Och igår fotbollsfan-ade vi upp oss hemma hos Julia och hejade i finalen med ett helt bord av snacks och pizza. Fet, grabbigt och tagg-deluxe. I alla fall i första halvlek. Vi ska ju inte överdriva vårt fotbollsengagemang. PS. gud vad skönt att VM är över och folk kommer bli normala igen.

 
Sitter mest och väntar på att få åka till jobbet nu. Boring måndag. Adjö.

stay high all the time

Karoline hade ju fyllt år så igår var den riktiga kalasdagen. Vi bjöds på plockmat och kubbspel i en park i Fålhagen. Har hittat en ny öl som heter "Raggaröl". Kul grej. Så jag drack en sån till kubbet. Sen kilade vi ner på stan och satt på Edenbergs uteservering i kanske en timme innan donken och snabbmat skrek vårt namn så högt att vi var tvugna att gå dit och ta den ur sitt lidande. "Hjältar". Och sen promenerade jag hem. Fin bra fredag.

Ja just ja, vi fick en ny vän. En vakt som var ypafull (han erkände själv) efter två öl. Underbart. Magnus, vilken kille.

vilken härlig dag

KUNGLIG dag igår. Plockade upp Eveskrutt vid 10, sen åkte vi ut på landet i hopp om att finna några små gula kantareller. Dessvärre var vi någon dag försent för de tycktes ha smält bort i denna hetta. Men det gjorde inte så mycket för vi hade med oss mysfika och satt och myste med den. Sen for vi vidare mot Wik och badade ett tag innan räven skulle jobba. Då åkte jag hem och städade innan vi allihopa skulle till Karoline som fyllde år för att dricka lite vin. Och så blev det. Sen gick vi till Balkongen. Dåligt betyg från mig, men dagen och kvällen i helhet var en så sjukt bra sommardag. 5 av 5 toasters.
 
Ikväll blir det Karolines riktiga firande så ska bara ut till Edeby nu och hämta mina sommarkläder. Har liksom inget att ha på mig! Toodles

roadtrip

Så jag flög ju ner till mamma och Ingemar i Bergamo, Italien i lördags. Kom fram runt midnatt så det var bara att trycka i sig pizzan som mamma köpt till mig och sova. När vi vaknade packade vi ihop våra grejer så vi kunde åka och bada.


Innan vi släppte av mamma stannade vi i en liten by och åt den mest fantastiska pastan!


Så mamma cyklade vidare från Milano till Rom med sin kompis och jag och Ingemar började bilturen hem genom norra Italien, Österrike och nådde Ingolstadt lite efter den tyska gränsen dag ett.


Där åt jag spaghetti de neo. Den var god men så märklig. Sällan man ser vanlig, inte svart, pasta där de istället använt bläckfiskens bläck i såsen! Så fick vi också en fin liten frukost på ett supertyskt brödställe.


I måndags gasade vi igenom Tyskland på autobahn. Men kom in på en liten kringelikrokväg där denna underbara skapelse existerade. Tänk er ett gigantiskt vetefält fast med solrosor. Bara solrosor. Världens finaste blomma.
 
Från Sassnitz tog vi en färja i fyra timmar till Trelleborg och körde sen till Hässleholm och sov hos kusinerna. Sista biten körde vi i tisdags och hann fram till Uppsala i tid för att jag skulle kunna duscha av mig lite innan jobb. En ovanlig helg ändå, men kul grej att göra!

Viva Italien


Såhär såg det ut igår. Och idag har jag spytt två gånger och svimmat två gånger mitt på Stockholm Centralstation. Gud vad kul. Och nu sitter jag på flyget till Italien som strax lyfter. Ska bli skönt att få några timmar vid Gardasjön imorgon innan jag och Ingemar börjar köra hem bilen. Tjoho, hoppas jag överlever flyget bara. Hejdå.

moonrise kingdom


Som dagarna innan har jag inte gjort mycket mer än att ligga och kolla på film och serier. Igår såg jag bland annat Moonrise Kingdom. Den är jättemärklig och jättesöt. Precis som jag gillar det! En lite märklig, missförstådd kärlek mellan två missanpassade inivider på en ö som skulle kunna liknas vid ett slags dockhus. Den är kort och estetiskt vacker, se den vettja!

Finns ingen anledning att ändra mig för dig.Du borde sett att jag var full av liv.


LÅTTIPS. Superfin.

Slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever.

Jag är inte helt överlycklig idag. Var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet. Är ju tokförkyld (värre än igår), säkert feber, men kan inte kolla det för termometern har slut på batteri och är därmed kastad. Mormor fyllde 82år idag så jag åkte dit på kalas ett litet tag. Efter tårtan åkte jag hem och deckade i sängen helt slutkörd. Sen avvarade jag lite tid till att tycka synd om mig själv och pressade i mig mariekex och godis. Nu ligger jag i sängen och känner hur mina amerikanska gener bankar extra hårt för att USA ska gå vidare i VM. Heja! Godnatt.
 

RSS 2.0