charmed

Igår var det ett 9-timmars arbetspass till stängning med en utflykt till ett hunddagis mitt i. Efteråt så åkte jag och vän till en av kohagarna här ute på landet och hade picknick. Vi blev nästan dödade av kossor och det kändes som om en björnfälla attackerade mig. Men det är lugnt. Vi överlevde så mycket att vi kunde sitta vid Hammarskog och äta godis tills solen var helt borta.

lördags





Ja men lördag var bra trevligt. Fick jobba kväll, men med hjälp av en fin vän så kunde jag komma ut till David och Rickards födelsedagsfirande innan 22 redan!!! Missade hamburgarna, men hann med vinet och Loreens esc-kross!

det är ju ändå fredag

Idag har jag jobbat på dagis och Konsum i 12 timmar. Sen har jag regnmys-myst på Lisas balkong och ätit bacon. Konstigt att jag inte är tröttare efter alla timmar i sol och på jobb. Kan vara det svarta knarket: cola. Godnatt.

gul

YES! Jag fick en barbapapafigur i mitt tredje Kinderägg. Så himla glad nu. Lätt att jag ska köpa fler.

nya intressen





Lånat lite av Tilda och Evelina.

Har städat igenom mitt otroligt skitiga rum idag. Fäller hår som en hund! När det var klart köpte jag sushi och åt på bryggan vid Alnäs med tjejerna och vi tog ett kort parti volleyboll innan vi köpte glass och bara flummade runt på Sunnerstaskolan som man brukade göra på... mellanstadiet? högstadiet? Så himla varm dag. Inget skämt när jag säger att mitt svarta golv i hallen BRÄNDE mina fötter. Det rykte när man slängde på vatten. GO SWEDEN <3

ni får solen att gå upp







23.20

En sån bra dag. Bästa fina bra. Ätit sallad. Ätit glass och druckit kaffe. Spelat volleyboll. Grillat korv och marshmallows. Namnam fina vänner är bra att ha varje da'.

BARCELONA




























v.20

HEJ!
Så igår kom jag hem från Barcelona. Och nu försöker jag tänka igenom vad jag gjorde innan vi åkte? Jag jobbade på dagis och Konsum alla vakna timmar men hann på onsdagen med min enda skiva. Somnade återigen vid 8 på morgonen och vaknade 11. Det var skönt att jobba 7 timmar sen. Från fredag tills igår var jag, syskonen och mamma i Barelona. Så jävla bra stad.

Det bästa var:
  • Parc Guell. Helt fantastiska färger, utsikten, inspirationen.
  • Den katalaska versionen av créme brule. Aldrig ätit någon godare efterrätt.
  • Några gröna oliver som vi åt.
  • Det faktum att staden var så levande att det var lika många ute 10 på morgonen som 2 på natten.
  • Att strosa runt på gatorna med Notrica-familjen och bara vara.

lördag




Gårdagen bestod av marängtårt och rulltårtsbakning hos Fredman. På kvällen fick jag sällskap av David, Mats och Tilda. Vi drack öl i lyan innan en kortare utgång som slutade med efterfest till 7 på morgonen. Min mage har kurrat efter mat HELA dagen. Det är verkligen sjukt jobbigt.

Fred.

äpplet


Igår åkte jag och mötte mamma i Stockholm för en shopping halvdag som jag fått i födelsedagspresent. Vi lyxade Burjer Kung, Götgatan och stan. Var i Uppsala till 21 och köpte pizza! Namnam. Drömde till och med om pizzor. För jag gick och la mig. Helt slut.

Ska snart iväg till Fredrik och köpa sushi och baka marängtårta!!

23.06

Förövrigt har jag instagram nu. Hur sjukt är inte det att vi med androids också får ta del av alla bilder som tas på oss numera. Det tackar vi för.

brilliant


ändå lite söta


call me maybe

Aa det stämmer, jag har försvunnit. Har inte tagit mig för att slå på datorn den senaste veckan. Inte för att jag varit jätteupptagen eller så. Utan mer att det finns saker att se på internet som jag medvetet skadar mig med. Och jag tål inte mer, så det är lika bra att låta bli. MEN jag var tvungen att kolla upp lite saker nu, bland annat en resa till Umeå och vindruvsplockning i sydeuropa.

Funderar även på att bli en backpacker. Ensam. Alla säger att man borde åka ensam, och det kan jag hålla med om. Talar om hur det går med drömmarna.

kvalborg/valborg











glass ball

Nu när valborg är över så är jag redo att åka iväg igen. Himla glad över att få klappa på mina kompisar. Men skulle inte ha något emot att försvinna i en lång period. Vill liksom inte tillbaka till vardagslivet mer.

Men så vad som har hänt är att Martina hämtade mig på flygplatsen i söndags. Åkte hem, duschade och firade kvalborg hos Jesper, 20 år, med middag och utgång.
Kvalborg sabbade min valborg och blev inte riktigt som planerat. Sov förbi frukosten, hängde i hum c 5 minuter och kom igång vid 7 på kvällen hos Julia.

Är ändå nöjd. Det var bara himla bra och mysigt. Tacktack!

RSS 2.0