PEACE AND LOVE 2012


happyface

Fy i satan vilken extremt BRA dag det var igår. Peace&Love 2012, bara över dag/kväll/natt. Bara musik. Är så himla glad att jag åkte! Sofia och jag lämnade tankstationen 13.07. Stannade för McD, godis och förarbyte. Såg Dada Life, Magnus Uggla, Roxette, Timbuktu, Caligola, Lars Winnerbäck och sist Govenor Andy och Grästrot.
 
Vi kom hem 4 på natten men efter all energidryck jag tryckt i mig har det inte blivit mycket sömn. Ändå SJUKT BRA!

2011

Sponatanar och åker till Peace&Love över dagen med Sofia! Är LIVRÄDD över att köra hem mitt i natten helt trött. Men i övrigt SÅ.JÄVLA.TAGGAD. Min ungdomskärlek Simple Plan ska bland annat spela. Så nu kör vi!

25 juni

 

intresseklubben antecknar

Fick jobba 7 timmar igår. Idag har vi bara gosat i sängen hela dagen och snart ska jag åka och plocka upp Karoline vid bussen, köpa sushi och mysa i hennes och Nellys nya lägenhet!

MIDSOMMAR

Foton: Evelina
 
Midsommar blev ändå så himla bra! Firade här ute på landet med grillat, midsommarmat och jordgubbstårta. Spelade kubb med vedträn och avslutade kvällen med sjöutsikt i Sunnersta. Åh.Så.Bra.

middle summer

Inne på systemet:
"Hej ursäkta... jag undrar när man dricker snaps, vad dricker man då?"
"Haha"
"Jag är lite ny på det här"
"Jag förstår det"

Jag har laddat upp med aquavit till midsommarbordet. Woop!

neat freak

 
Sen i fredags har jag hängt med Ellinor, kollat fotboll, sett Eric Saade på birger, jobbat, hängt hos Anna, parkerat i världens konstigaste parkeringshus, varit på IKEA och haft sängmys. Så. Bra.

<3

Kanske lite bra och gott och fint och glatt. Men nu jobbar jag. Har inte tid att vara en liten fjäril! / drogproblem?

defeat

I onsdags var jag en riktig icke-notrica. Jag köpte, hör och häpna, hårprodukter! Och bland annat en klänning. Det känns bra. Hade ätit lunch med Martina. Hennes fel. Igår körde Isabell och jag ut till Kupan och köpte onödigt skräp. Lyxade sushi. Fikade jordgubbar och chilinötter med lile davie med!

andnöd

Om det är någon som vet hur man lindrar en åkomma som innebär att inte kunna andas fulla andetag, framför allt när man ligger ner, så skulle jag bli jätteglad! Ungefär var sjätte gäspning "öppnar"bröstkorgen så man får ett djupt andetag. Jättejobbigt. Tacksam för svar!

that one thing



Har hängt med Isabell idag och gofikat rulltårtan vi bakade och jordgubbar. Nam nam! Sen åkte vi och handlade. Känner mig alltid som en alldelens för ung mamma när jag köper barnmat. Men åh så gott det är!

you want me down on earth but i am up in space


2-1

LÖRDAG



Efter Skåne-hemkomsten blev det öl och lite dans. Fick en efterlängtad kebabtallrik (yay) och lillsked somnade.

SÖNDAG

Ja men varför inte ha storstäd av vårat förvaringsutrymme, som ska bli en till verkstad, sådär på en söndag när man är som piggast. Glädjen var dock att bland annat hitta en tröja jag saknat.

MÅNDAG

Martina bjöd hem flickor till sig för att se Sverige - Ukraina. Visst att de sopade banan med oss, men det var hemskt trevligt med kladdkaka, popcorn och ananas.

Ligger hemma med världens förkylning, helt avslagen, men planerar att ta tag i mig själv, dricka huskurer och poppa piller för sjukdom är för svaga. Hejja.

we're just having fun

HEMMA! Borta ungefär 1,5 dygn bara. Det spöregnade HELA studentdagen. Men det gjorde inget. Kusin Alex var glad och vi var glada och maten var god och deras hundjävel bet sönder allt mitt smink plus kissade i min säng. Var inte annat än nöjd när jag åkte därifrån. Förutom hunden alltså. Den ska ner.

alexander/skåne/student







chiddy bang


big and bad

Tja tja!
Snart far jag iväg ner till Skåne för att fira min skånska kusin som tar studenten på fredag. YAY! Ska verkligen försöka hålla mig vaken hela vägen ner för det är så.himla.kul. att sitta i en bil massa timmar. Nä men det ska faktiskt bli riktigt trevligt. Xoxo.

studentdagen 2012







Grattis mina fina vänner som äntligen är klara med skolan!
Gled runt på Helen, Ulle, Emelie, Sofia, Jocke och kusin Lisas studenmottagningar + Annars utspring. Och ÅH vad jag ÄLSKADE att kolla på alla fina studenter och studentflak som röjjde sönder till musiken. Och att solen sken. Perfekt dag som avslutades med en liten utgång.

wizard of oh's and ah's

Bästis finis Tildis och jag hade dejt i lördags. Vi åt på restaurang och det var gott. Sen hade vi mindre trevligt källarhäng.
Efter jobbet i söndags åkte jag ut till Gränby och fixade studentpresenter. Spenderade sen kvällen med att sitta och måla hälften av dem. Specialgjorda kaffekoppar.



I måndags så var släkten på gravsättning för min älskade morfar som har fått världens finaste plats vid Vaksala kyrka. Därefter åt vi italienskt här hemma på gården. Sen kom min vän över med piggelin så såg vi på Sjätte sinnet. Ner med alla skräckfilmer!

it's like everywhere i go

Igår var jag, bror och Isabell ut till IKEA. Sen bjöd Martina hem på middag i sin lägenhet. Det var hemskt god potatisgratäng! Sen hade jag och mamma världens snabbaste myskväll med mums mums, naturgodis och äppeljuice innan det var dags att sova. Det är lidande för ögonlocken och dess vilja att hålla sig uppe om man ska upp innan 7 på en lördag.

a monster


hello my friend


Har jobbat 9&13 timmarsdagar med utbildning i kundbemötande. MEN det roligaste denna vecka har varit att träffa Jenny som ska flytta till Sandhamn och sen springa Blodomloppet med Sofia och hennes kompisar. Visserligen var det bara 5km men för någon som inte tränat på 2 månader är 5km rätt långt att inte stupa på. Det kändes bara otroligt bra att klara det. Plus att jag fick en gratis t-shirt.

RSS 2.0