for the first time


foto: Evelina Boivie
Igår kväll var NICE. Välgörenhetsshowen blev helgrym! Sen drog vi vidare till Terrassen, William's och Tequila. Idag har jag legat och kollat på Lilla Jönsson ligan.


Ikväll bjöd min fina bror mig på drinkar och plock på Gillet. Tack bra bror!

hjälp dem hjälpa

ikväll styr Hanna, Sara, Michelle och Ellinor en välgörenhetsshow för att samla in pengar till Rädda barnen. Jag är deras bitch och känner ett obligatoriskt ansvar att berätta för er. Det kommer bli en asnice kväll med start kl 19.00 på Grand. Om inte för artisternas skull bör ni komma för hallongrottorna jag bakat. SES IKVÄLL!

tisdag



Hittade en tvilling på tema: röd. Och hallongrottsbak hos Hanna inför deras välgörenhetsshow imorgon (KOM!) och tjänade därefter massa pengar på att jobba för Nordea på Fyrishov. Rätt fett.


tema: röd


Crazy bra! Kid Cudi


så håll i vännen

Kommit över hela landet grejen. För dagen i alla fall. Nu laddar jag om inför färgen: RÖD som är temat för skolan imorgon. Och Avatar på religionen. Fet morgon. Toodles och godnatt råw.

bara sanning.


Det här är inget skämt. INGET skämt. Min mamma och Ingemar vill helt seriöst flytta ut på landet. LANDET!!!! Man kan inte bo på landet. Det är 4 hus utöver det vi skulle bo i. Det är barnfamiljer. Det är Soc.barn som bor typ 50 meter från huset (inget fel på dem... men tydligen är de typ 12 år och syns aldrig=läskigt). Det finns djur. Det finns ingen affär. Närmaste busshållplats ligger typ 2km från huset. Det är åkrar, skog, obebott och ett helvete. Jag vill inte. Åh vad ledsen jag är... Jag vill bo här, i mitt hus som varit mitt hem i 19 år. Jag vill ha mitt rum (eller en lägenhet i stan?!). Kanske kommer över denna skeptisism, men tveksamt. Har hört av alla som bor på landet att det är typ... jobbigt. Och gula bussar? Buhu

rockin' kicks


Mobilen är tillbaka men jag är 1300kr fattigare och har nu folk som inte pratar svenska ringandes. Borde jag vara rädd?

bra kväll, bra jobbat, not.

Igår var jag på bal och sen Saluhallen. Idag är min mobil hos en invandrare utan svenskakunskaper, som bor i Gävle och som vill ha 1000 kr i hittelön + bensinpengar. Till råga på allt är alla i min familj asarga för jag inte hörde av mig igår och inte kom hem utan sov hos Martina. Dessutom vill de flytta till LANDET... (?!!!!?!?!) och jag bara känner hur bra saker väller över mig (och att allt egentligen är mitt fel). FML.

the only exception


Lång dag på UFmässan. Och jag har inte ens ett UF. Men var en värdig åskådare och insamlare av namn till ConnectU. Bra dag trots allt!

kör igen

SkrapanUpgrade, min fina förening, har återigen igång kickad för en FET vår! Me so happy. Efter SU mötet så blev det lunch på stan och jobb. Det enda som gör mig ledsen nu är att 5an hackar och Grey's anatomy är på... BUÄH! Till och med regnet känns positivt för det tar bort snön. 69 dagar till studenten. En till sol i skuggan.


just like suicide

NU går jag hem till min kåmpiz Samuel! HEJ DÅ

all I can think of is you




En bra dag till. Efter ölen igår var jag förvånandsvärt trött... Men det löste sig när killar i klassen bjöd ALLA på glass. Mm så snel hestigt! Är helt död nu efter 1,5 timmes matlagning. Buäh. Måste städa upp nu...


fina michelle 19 år firas på stan ikväll!


så fruktansvärt duktig


så mycket bättre


Åh en sån fin eftermiddag! Tjänade 200:- på att bära bord och stolar till våran nya matsal. Sa även farväl till våra älskade (?) mattanter och gubbar. De föreslog till och med en nakenbild, men där fick vi säga stopp. Här har vi dem och oss tappra, biffiga elever.

something in your mouth

Skämtar inte när jag säger att jag gick och la mig 20.30 igår. Väcktes av Nino vid 8 idag och kände inte för att vakna. Men nu måste jag snart åka till skolan. Helt död i kroppen, mår verkligen inte bra. Kanske håller på att bli sjuk. Buhu! Måste börja sy min studentklänning också (mamma måste). Inte mycket tid kvar nu YES YES YES!!!

hej då






i know that i've got issues, but you're pretty messed up to.

Är typ helt sjukt less på livet. Känner mig hängig, ledsen, missnöjd, bitter och uttråkad hela tiden. Nästan. Det har varit ett bra, men dåligt veckoslut. Orkar inte vara ledsen, för det suger så jävla fett. Allt suger så jävla fett. Så ikväll ska jag somna tidigt så imorgon kommer snabbare.

kärlek är ett nederlag


Ni ser ju själva hur myskvällen igår slutade. Sämta filmtittaren någonsin. Deckar jämt... Idag ska jag inte svika freulein Rösth och somna när vi frukostfikar.

Solen lyser i skuggan

En sån dag igår. Jobb, Skrapan's got talent, Redroom med 25:- öl och krök hos Helen. Somnade vid 4 i hennes soffa och vaknade med världens pain i höften... Dagen har spenderats i Helens villa med fokus runt mat, snacks och film. Bra dag! Nu sitter jag hemma hos Ellinor med Aprine och myser sönder min trötta skalle. Bra update visst? Ciao

pärlor åt svin

Jag hade verkligen hopp för mänskligheten. Men jag tar tillbaka alla mina goda tankar och står fast vid att människor inte är en bra art. Folk suger.

still you

Önskar starkt att jag hade något informativt och relevant att berätta om. Kanske en utav alla mina livsfilosofier? Nja, inte ikväll. Dagen bestod av väldigt mycket men väldigt lite. En lektion (lite), försök till plugg (lite), häng hos hanna med försök till plugg (lite), jobb (lite), middag (mycket), sömn (okänt). GODNATT


My north

Dudes vad händer... 01.22 och jag kan inte somna. Ska upp kl 7. Som grädden på moset så är jag rätt hungrig också... Vill somna kl 22.00 istället.

thug life


typ jätterolig bild!


svenska tal / min plats på jorden

I frågan om vad som är meningen med livet står jag ofta handfallen till intet. Jag anser livet i sig vara meningslöst, allt outforskat oväsentligt, djur som dör ut oviktigt och mitt eget liv, inte allt för oväntat, detsamma. Många tror att livet på jorden är som en droppe tagen ur en bägare. Alla själar tillsammans är den totala vattenmängden, medan jag och ni för er själva är en droppe. Vi som droppar ska lära oss allt vi kan för att sen återgå till bägaren lite visare. Tänker man så, så känns livet rätt meningslöst. Vad finns det för poäng med att starta på ett ställe och sedan komma tillbaka till exakt samma ställe? Om än lite visare…

En sak som jag kunde komma på var de gångerna man är lycklig. Att vara lycklig är att vara levande, och att vara levande är livet.

Men det skadar egentligen hjärnan att överhuvudtaget fundera på vad meningen med livet är, eftersom oavsett forskning, intelligens och hypoteser så kommer ingen komma fram till något vettigt svar som gäller för varje människa, djur eller bakterie.

För att tänka i en liten låda och förminska allt detta storslagna tänkande så kan min plats på jorden vara någonstans att starta.

Jag är en schizofren love junkie som hatar och älskar kärlek. Vi människor är ju födda med känslor. Tillexempel de fantastiska ögonblicken där fjärilarna fladdrar helt galet i magen, första, andra och tredje kyssen, när man känner att man vill ge skålen med mest glass i till någon annan till sig själv eller bara pirrar sönder när man får hålla hand, sitta tyst framför en film och vara nöjd med bara det. Då infinner sig lyckan som är meningen med livet.

Jag vill att livet ska vara som på film. Det ska vara kärlek vid första ögonkastet och happy ever after. Men om livet bara var bra så hade jag inte haft ett tal om det.

Kärlek är världens sämsta grej också. Att fortsätta vara kär när man gjort slut och må dåligt i månader, att vara avundsjuk, att vänner, familj, skola, jobb och att vakna känns meningslöst, att tappa motivation och livsgnistan. Att inte få det man vill. Allt detta suger.

I textutdraget Den Unge Werthers lidande av Johann Wolfgang von Goethe kan vi läsa om Werther som bli hopplöst förälskad i Lotte som tyvärr är förlovad med Albert. Werthers liv speglas av att i omgångar tro att Lotte är kär i honom också, eller att hon inte alls är det. Werther kan inte ta att Lotte inte vill ha honom tillbaka och väljer självmord som utväg.

Självmord är ett själviskt och fegt slut på livet. Trots det kan jag förstå Werther eftersom känslan av att bli lämnad är som om man tagit alla bra stunder man haft ihop, tryckt ihop dem till en liten boll, gångrat dem med tretton och sen gjort bollen till något dåligt. 

Skillnaden på Werther och de flesta människor är att det går över. Det blir bra. Det blir alltid bra hur mycket det än suger för tillfället. Vår instinkt är att överleva, lära oss av misstag och gå vidare. Och där kommer vi tillbaka till den bra kärleken igen. Jag tror egentligen inte att man någonsin blir nöjd för det kommer alltid gå att hitta saker som är fel. Det positiva med livets utveckling är att vi alltid kommer sträva efter något bättre. Även om denna strävan egentligen bara är att göra oss själva bättre.

Så kärlek kommer alltid att vara fint, för de dåliga och onda känslorna försvinner alltid när vi gått vidare. Kärlek kommer alltid vara mer glass i den andra skålen. Och kärlek kommer alltid att vara min plats på jorden.

(Vi måste skriva en svenska uppgift om min plats på jorden med anknytning till en text eller sak vi gjort i skolan. Detta är min kära folket).


Vänner med vännen


Vi två har Vänner-marathon. SO MUCH FUN!

so lovely

Först: middag
Sen: bio - The adjustment bureau

greatest fall



foton: Evelina & David

Igår infann sig 19 tjejer hos mig för middag och bra grejer. Det började med mat, slutade med öl på William's. Idag vill jag gå på bio!

Henry Ford


Rätt fantastiskt att den första Forden såg ut såhär. Inte alls likt dagens.

cold war kids

Lyssnar egentligen inte på band, men iprincip varenda låt Cold War Kids har gjort är bra. Godnatt.

röda rummet


En dag full av August Strindberg i Stockholm. Förutom det kom jag hem med en pälsväst och mycket fattigare. Men bra dag. Bra Strindan att du trodde på nybörjarna inom teatern och att texten snarare än deckoren var det viktiga på scen. Nytänk.

beside you

Blev på superdålig humör. Orkar liksom inte vara vaken för då blir det bara värre (jag om någon känner mig själv och vet det). Så nu blir det sova och bättre imorgon. Godnatt.


don't let the colors scare you


Foto: Evelina

Fika och jackshopping med Evelina. Åh så bra. Hon har fått körkort, 82 dagar till studenten, typ mindre än 40 i skoldagar, 2 månader till skivan. Alltså åh.

In the air

Jag känner doften av vår i luften. Åh så bra det känns. Även om jag gillar solen och det våren står för så står jag forrfarande fast vid att våren är som en flygresa till utlandet. Precis som vi kanske längtar efter USA så är planet bara ett mellanläge inna vi når fram till sommaren. Men solen och värmen är bra jäkla fint ändå!

blä, så jävla blä.

Bra depplåt

världens sämsta reklam


19 19 19 19 19 19 19 19



Grattis till min 19åriga dag NU och 8/3 = 83 dagar kvar till studenten. BRA DAG JIPPI!

you will never find someone like me


Ikväll besöker vi William's. Nästan stammis nu. Opinsamt.

inkvisitorer

Två saker som jag är bra förtjust i är min mormor och min morfar.
En sak som jag inte är så förtjust i är min dröm jag hade i natt. Två gånger har jag drömt om att studenten går åt helvete. Någon kastar färg på min klänning, det är snö ute, min studentmössa har inte kommit, försover mig, ingen kommer på mitt utspring. Ja. Gud. Och det som ska vara den bästa dagen någonsin. 85 dagar kvar. Wie!


du vet


Just had

Nu kör vi efterfest hos samuel. Untz.

just a small town girl


Ikväll blir det pizza med ellinor och öl med divese vänner. Åh så trevligt. Toodles! (fick till skön pose visst?)

born this way


New

Första fredagen som jag inte jobbar (förutom den gången när jag svimmade/spydde och låg hemma från kl 2).Vad gör man en fredagseftermiddag?

something to get off my chest


obstacle 1


Nattuggla och morningbird. Skevt att de döpt det efter djur. Somnar i alla fall sjukt sent... (för mig). Nu: frukost.

RSS 2.0