min sista dag i staterna




i USA fiskar man haj.




nära



Eftersom fröken Rosén var så snäll att ge mig en plats i Blodomloppet 4 maj kanske mina och pappas promenader gör sig bra.

little hero


valborg genom åren <3

2008 firades med en flygresa till Paris med Katarinaskolan och köpa öl i butik för första gången (stort!).


2009 kanske min bästa valborg. Frukost på bryggan med alla bra, och sen alla bra hemma hos Kalle i Norby



2010 frukost hos Johanna, Hum C-häng, städa mitt rum och fest i Sunnersta.



2011 champagnefrukost hos mig, kubb hos Björn, Hum C häng, grina i sängen och steka kött oh dricka cider hos Hagbart.


ROLIGT med "genom åren" bilder. Älskar att jag var i Paris 2008 (9an). Hoppas på en bra valborg i år. Annars grinar jag ur mina ögon. Och det vill jag inte göra i år igen. Så nu när jag ändå är i södern kan jag kanske utnyttja Gud lite? Och be om bra väder med sol och värme, massa glada människor, en glad Amanda och en fullspäckad dag och kväll och natt.

Fred och kärlek / böne-flickan

hard to come by



Hänga chilla umgås med farmor igår när pappa jobbade. Som i att köpa handdukar till mamma på Bed, Bath and Beyond och kika på lite annat skoj tills pappa slutade och åt pasta alfredo med oss på Bella's.


Hittade världens mest awesome bil också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Och idag så var vi down town och traskade runt på gatorna. Down town är mycket bättre än allt annat. Massa konststudenter som ser ut som världens ballaste människor. Mer Sverige-klädda. Butikerna är typ Marc Jacobs, Urban Outfitters och liknande. Fick med mig en MJ ring, en kasse fylld med Urban kläder (Martina, envy) och en ryggsäck från en vintagebutik. PLUS rosa och guldiga lösögonfransar. Längtar till nästa maskerad!

Sen åt vi på en liten källarrestaurang. Hemmagjorda tacos och tatuerade servitörer. Me love down town.

deportee

Idag vill jag inte åka hem. Grr. Tröttsala.

nam namn mnamnam







Fredagens bingo (SJUKT KUL!)
Lördagen på stranden och fiske från the dock, fångade haj, krabbor och fiskar till middagen!
Söndag shoppade lite, åt mer fångad krabba och se på film med en snow cone

it's Friday

Joggat, fiskat och ikväll blir det BINGO! Vuxenpoäng.

kajak







adventure

WEY. Ska ut och paddla kajak idag!!!

Så de senaste dagarna har sett ut såhär

Söndag - morgonpromenad och fiska från the Dock och grilla fångsten.

Måndag - läsa bok på stranden, cykla runt och kika lite i butikerna vid piren, städa åt pappi och äta middag med karln.

Tisdag - äta lunch med farmor, åka och traska runt i affärerna i down town Savannah (typ Urban Outfitters, Marc Jacobs och alla bra!), hälsa på pappas jobb, äta sushi med honom och farmor.

Onsdag - halva morgonpromenaden (5 km), köpa en flytväst till kajaken (imorgon händer det, WEY!), kort visit till The Mall. Köpte lite smycken och väldigt lite kläder... handlade mat och allas önskemål på WalMart, pappi klippte sig och sen åt vi fried shrimp på en liten restaurang.

theraphy






10.55

Idag och imorgon ska pappa jobba så jag får underhålla mig själv. Tänkte kanske hänga lite på stranden, cykla runt ön, fixa lite och kanske städa åt pappi. Men just nu kollar jag på TV, dricker kaffe och äter en banan.

keep calm

Man tror att visa saker ska sluta störa en när man är på andra sidan jordklotet. Men de gör inte det.

Athens, Georgia












Igår körde vi road trip upp till Athens. Där ligger University of Georgia där min mamma och pappa gick och träffade varandra. Det var Georgia Bulldogs spring game vilket betyder att laget spelar mot varandra. Så istället för 90 000 åskådare var det bara 30 000. Men det var ändå rätt fett. Blev sugen på att gå där. Det tog 5 timmar dit och 5 timmar hem och var jättevarmt! Typ 26 grader vid 18. Och kolla! VÄRLDENS MINSTA POMMES! Man tror att allt är big size. Men kids size är fortfarande small size. Nize.

Nu ska vi ut och promenera. Toodles!

usa dag 5

I fredags gick vi våran promenad. Hälsade på min gammelfarfar Jim, 96 år, och åkte förbi Michael's som är VÄRLDENS STÖRSTA JÄVLA pysselaffär i hela världen (nä, men fett stor). Och det var himlen. Som ni kan förstå. Åkte hem och grillade och målade pappas garden gnome.




usa dag 4

Igår körde jag in till stan (om man kan kalla det stan för det är liksom inte STAN-stan). Så åkte vi runt överallt för att leta kamera. Tillslut hittade jag en som jag är rätt ok nöjd med. Den är fin. Så åt vi Taco Bell också. Och drack kaffe på Barnes and Noble's för jag köpte en bok.

Åkte hem och gjorde fisksoppa så spenaderade vi kvällen med frukt och Before Sunrise och Before Sunset.

strandpromenad




usa dag 3

Vi ar sjukt hurtiga har borta. Gar 1 mil om dagen. Men idag orkade jag inte for jag tror mina skor ar daliga, far ont i hofterna. Buhu. Igar var vi runt och kollade pa kameror, handlade kul saker, at sushi, fick 20 minuter pa Forever21 (YAY kid in a candy shop!!!!), akte till farmor och sen till Johnny Harrisons Restaurant och at kyckling.

Idag ar det kallt.... Kallt som i att jag kommer behova en liten jacka. Lamt.

usa dag 2

Glomde tala om att jag ar i USA nu. Ha-ha. Fick 4 saten pa 9 timmars flyget mellan Amsterdam och Atlanta helt for mig sjalv. Sov inget men sag fett manga bra filmer.

Idag har vi gatt drygt 1 mil pa stranden, fixat ett bankkort till mig, handlat och grillat. Det ar varmt har. Jag glider runt i shorts och linne. That's right biatches! Och nu ska jag ata glass. Hejs

black/blue

Jag har världens finaste påskris. Blir glad så fort jag ser det.

into the dark


home is always here, opportunities are not

Det här med att det skulle finnas ett liv efter döden... jag vill tro på det för alla äldre som levt ihop hela sitt liv med dött ifrån varandra. Jag vill att de ska få ses igen. Personligen vill jag bara dö. Det ska bli svart. Varför leva om sitt liv? Men det jag blir lite konfunderad över är hur man kan förklara efter-döden-livet för någon som varit gift två gånger?

Om en kvinna varit gift med och älskat en man 10 år. Han dör i tidig ålder av hjärnblödning, t.ex. När han kommer till himlen bestämmer han sig för att döden är okej, han ska få återse sin fru. Men under tidens lopp gifter hon om sig med en man hon också älskar. Även den mannen dör, men av ålder.

När kvinnan sen dör och kommer till himlen så väntar båda på henne. Ska männen acceptera att det finns en annan i hennes liv? Eller kommer det finnas två pararella dödsdimensioner? Ska kvinnan "vara på två ställen samtidigt"? Eller ska hon välja man? Kan man få ett brustet hjärta i himlen? Kan man bli kär i himlen? Ska inte efter-döden-livet bara vara glädje?

Alltså kan det inte finnas. Eller?




jaan peachan ho

Fick fika med Lisa igår! Men de hade inte daimtårta. Storken = sämst. Tur att vi hade käkat kebab innan. Efter det hämtade jag Tilda för en tur till Gränby och 90-tals jakt!

clementin

Idag är jag så långt ifrån att vara på humör att jobba. Ändå sitter jag här. Lite arg och besviken. Och trycker i en tröst-snickers. Det funkar ej.

RSS 2.0