Alla hjärtans dag

Jag älskar alla speciella dagar. Alla hjärtans dag extra så! Det som är viktigt att komma ihåg är att alla hjärtans dag inte behöver vara en kommersiell dag skapad av företag där vi utnyttjar jordens resurser genom att köpa rosor eller tråkiga geléhjärtan, som alla gnällspikar tycker. Det sorgligaste med alla hjärtans dag är alla som är singlar som tycker att det är en dag som får dem att känna sig "extra ensamma". Men då är det faktiskt så att antingen så låter man det vara en vanlig dag eller så gör man något åt det. Bjud in till fest, hälsa på släkten, skicka ett random vykort till någon du hittat på eniro. Vad som helst. Det behöver inte vara "världens ensammaste dag". Det kan vara en dag när du får andra att må bättre också. Så det så. 
 
 
I år hade jag trots detta en pojkvän och min alla hjärtans dag-present till honom var en 12-timmars dag med något varje timme. Han fick lappar och paket 14 över varje timme mellan 09.14-21.14.  Bland annat innehöll dagen en visning på slottet, lunch, promenad i stadsparken för att kika isskulpturer och hemmagjorda cheesecakes i olika smaker. Bra dag. Bra kärlek.  
 
 
Och det som många också säger är "alla hjärtans dag är inte för mig... man ska visa kärlek varje dag". ABSOLUT! Självklart ska man visa kärlek varje dag! När det har varit tyst länge kanske säga "hej love you". Känner man varandra, vilket man bör göra om man är ihop, så vet man vad som passar för just er. Men ibland, någon dag på året, så kan man faktiskt slå på stort. Det är lätt att slutar med överraskningar och då är ju kärlekens dag en alldeles utmärkt dag för det. Eller hur? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0